QUOTE(Obuoliausia @ 2010 02 27, 17:26)
Jukka, Kalium bichromicum ir Pulsatilla yra Coryzalia sudėtyje. Bandėt?
Jeigu "gėris" geltonas - Pulsatilla
žalias, virvelinis, nemalonus kvapas - Kalium bichromicum
gelsvas virvelinis Hydrastis
geltona-žalia, labai užtinę, nemalonus kvapas - Mercurius solubilis (šitas, įtariu, greta kitų irgi turėtų tikti, nes jis nuo įvairių pūliuojančių uždegimų).
Nea, Coryzalijos nebandziau. Jo, "geris" geltonas

Bet, skaiciau, kad Kalium bichromicum tinka dar kai balsas tarsi nosinis toks

Nes man balsas labai pasikeite

Gal tikrai Coryzalia reiketu pabandyti

bet gal ten doze per maza. Man jau beveik 5 d. sinusitas, lengviau truputi, bet jauciu dar tempima prie antakio
Dabar isbandziau toki dalyka: idejau i nosi medaus (ne skysto) mazdaug pupeles dydzio, atsiguliau ir gulejau kol medus istirps. Nu bjauru laaabai, taip grauzia

bet kentejau. Kaip po to pradejo is nosies begti

Cia metodas Stojmiro Mladenovo. Lygtai galima aliejaus prideti prie medaus, jeigu grauzia nepakenciamai. Skaiciau, kad viena moteriske per menesi isgyde letine sloga, del kurios kentejo 3 metus ir po sio gydymo letine sloga daugiau nepasikartojo. Rase, kad po 27 dienu vietoj skaidriu gleiviu pradejo begti kazkokios tamsiai zalios isskyros

tese dar 10 dienu, kol vel pradejo begti svarios isskyros. Nezinau kaip ji iskentejo daryti tokias proceduras visa menesi
Dar skaiciau apie medu, kad Kanadu mokslininkai nustate, kad medus stipresnis uz antibiotikus ir net naikina tas bakterijas, kurios yra atsparios antibiotikams
http://bee-products....polis/nose.html va nuoroda, gal kam pades
Turbut teks ir man kenteti, bendysiu atsikratyti tu pastoviu sinusitu.
P.s. turbut reiketu man eiti i tema sinusitai