O kaip tavo mažiuko AD? Man šitai svarbiausia dabar

AD pasireiskia daznu tustinimusi, AD - juk alergija zarnyne, o kad jis suretejo, tai manau teigiamas pozymis. Berimai sumazejo ypac ant sedmenu (budavo ziauriai paraudes uzpakaliukas), bet neisnyko visiskai, buna dar ir ant skruostu, ant smakriuko. Zinai, as nelaukiu staigaus rezultato, svarbu, kad neblogeja, bukle stabili

Nebūtinai dažnas tuštinimasis. Maniškis daro 2-3 kart/dienoj, priklausomai nuo to kiek tą dieną suvalgė obuolių, 1 ar 3. Mėgėjas, o aš kas savaitę vis nuperku iš ūkininkų... Bet radau, kad beria nuo žuvies ir burokėlių, dar nuo kažkokių kruopų, įtariu miežius, nes nuo vienintelės 6 grūdų paaštrėjimas būna...
O mazgiui nuo Ca carb 12 buvo paūmėjimas ir bėrimas ant kakliuko atsirado. Liepė 5 dienom nutraukt. Dabar nuo kakliuko dingo, bet ant kojyčių stiprokai padaugėjo dėmių raudonų ir pabėrimo. Tik vėliau pagalvojau, kad visai kaip pradžioj. Tai kiek skaičiau, taip ir turi būt - lyg filmas suktųsi atgal. Štai dėl ko sakiau, kad P. nuomonė man keista, kad taip neturi būt, nors daugumoje šaltinių būtent taip aprašo. Ir suprask paprastas žmogau kuo tikėt
Nu žiūrėsim...
Dabar dukrai kaip konstitucinis Lachesis 200 skirtas kas antrą dieną. Kažkaip pabijojau taip dažnai duot ir daviau 2 kart savaitėj. Ir nesuprantu... Pasidarė daug jautresnė, verksmingesnė, lipšnesnė
O kaip tyčia nėr kam pasiskambint...
O vyrui Phosphorus 1M skyrė po 1 ž. kas 2 valandas 6 savaites
Šiaip labai jau aukštom potencijom skiria...
O mazgiui nuo Ca carb 12 buvo paūmėjimas ir bėrimas ant kakliuko atsirado. Liepė 5 dienom nutraukt. Dabar nuo kakliuko dingo, bet ant kojyčių stiprokai padaugėjo dėmių raudonų ir pabėrimo. Tik vėliau pagalvojau, kad visai kaip pradžioj. Tai kiek skaičiau, taip ir turi būt - lyg filmas suktųsi atgal. Štai dėl ko sakiau, kad P. nuomonė man keista, kad taip neturi būt, nors daugumoje šaltinių būtent taip aprašo. Ir suprask paprastas žmogau kuo tikėt

Dabar dukrai kaip konstitucinis Lachesis 200 skirtas kas antrą dieną. Kažkaip pabijojau taip dažnai duot ir daviau 2 kart savaitėj. Ir nesuprantu... Pasidarė daug jautresnė, verksmingesnė, lipšnesnė

O vyrui Phosphorus 1M skyrė po 1 ž. kas 2 valandas 6 savaites

QUOTE(Eima @ 2010 02 13, 17:00)
Nebutinai daznas tustinimasis. Maniskis daro 2-3 kart/dienoj, priklausomai nuo to kiek ta diena suvalge obuoliu, 1 ar 3. Megejas, o as kas savaite vis nuperku is ukininku... Bet radau, kad beria nuo zuvies ir burokeliu, dar nuo kazkokiu kruopu, itariu miezius, nes nuo vieninteles 6 grudu paastrejimas buna...
O mazgiui nuo Ca carb 12 buvo paumejimas ir berimas ant kakliuko atsirado. Liepe 5 dienom nutraukt. Dabar nuo kakliuko dingo, bet ant kojyciu stiprokai padaugejo demiu raudonu ir paberimo. Tik veliau pagalvojau, kad visai kaip pradzioj. Tai kiek skaiciau, taip ir turi but - lyg filmas suktusi atgal. Stai del ko sakiau, kad P. nuomone man keista, kad taip neturi but, nors daugumoje saltiniu butent taip apraso. Ir suprask paprastas zmogau kuo tiket
Nu ziuresim...
Dabar dukrai kaip konstitucinis Lachesis 200 skirtas kas antra diena. Kazkaip pabijojau taip daznai duot ir daviau 2 kart savaitej. Ir nesuprantu... Pasidare daug jautresne, verksmingesne, lipsnesne
O kaip tycia ner kam pasiskambint...
O vyrui Phosphorus 1M skyre po 1 z. kas 2 valandas 6 savaites
Siaip labai jau aukstom potencijom skiria...
O mazgiui nuo Ca carb 12 buvo paumejimas ir berimas ant kakliuko atsirado. Liepe 5 dienom nutraukt. Dabar nuo kakliuko dingo, bet ant kojyciu stiprokai padaugejo demiu raudonu ir paberimo. Tik veliau pagalvojau, kad visai kaip pradzioj. Tai kiek skaiciau, taip ir turi but - lyg filmas suktusi atgal. Stai del ko sakiau, kad P. nuomone man keista, kad taip neturi but, nors daugumoje saltiniu butent taip apraso. Ir suprask paprastas zmogau kuo tiket

Dabar dukrai kaip konstitucinis Lachesis 200 skirtas kas antra diena. Kazkaip pabijojau taip daznai duot ir daviau 2 kart savaitej. Ir nesuprantu... Pasidare daug jautresne, verksmingesne, lipsnesne

O vyrui Phosphorus 1M skyre po 1 z. kas 2 valandas 6 savaites

Ar uztikrintai vyrui skyre Phosphorus?
Nu as savo maziaus AD siejau su zarnynu, kitiems gal kitaip. Man po sios gydytojos irgi klausimu daugiau nei atsakymu, ale reikia pasitiketi

Ganėtinai užtikrintai, visgi 3,5 valandos klausinėjo... Paskui susiradau čia http://homeopatiya.n...rus-fosfor.html. Atitinka maždaug 80 proc... Nu matysim...
Man Pulsatilą skyrė nuo dirgliosios žarnos sindromo, ir Petroleum nuo žarnyno. Nors atskirai kai žiūrėjau Pulsatilą - nerodė nieko apie žarnyną. O apie Petroleum išskaičiau, kad jis ir nuo migrenos.
Čia kažkas teiravosi prieš metus laiko apie Ivanauską - tai galiu pasakyti apie jį tik gerai. Gydomės jau kokius tris metus. Ir kai reikia - gali pasiskambinti. Ir, priešingai nei Misius kaip čia išskaičiau, jis prisimena savo visus ligonius. Ir kai ateini pas jį - prisimena dėl ko ir kada buvo skambinta. Tik va gaila, kad tik dabar pati pradėjau gilintis į homeopatiją.
Čia kažkas teiravosi prieš metus laiko apie Ivanauską - tai galiu pasakyti apie jį tik gerai. Gydomės jau kokius tris metus. Ir kai reikia - gali pasiskambinti. Ir, priešingai nei Misius kaip čia išskaičiau, jis prisimena savo visus ligonius. Ir kai ateini pas jį - prisimena dėl ko ir kada buvo skambinta. Tik va gaila, kad tik dabar pati pradėjau gilintis į homeopatiją.
QUOTE(argus @ 2010 02 13, 17:23)
Man Pulsatilą skyrė nuo dirgliosios žarnos sindromo, ir Petroleum nuo žarnyno. Nors atskirai kai žiūrėjau Pulsatilą - nerodė nieko apie žarnyną.
Yra prie pulsatillos aprašymo ir tas dirgliosios žarnos sindromas.
Rusų kai skaičiau, tai neradau.
QUOTE(argus @ 2010 02 13, 17:31)
Rusų kai skaičiau, tai neradau.
Aš dažniausiai vokiškai skaitau.

Eima, o Lachesi skyre G.?
As tai pabendravusi su P. supratau, kad visiskai nieko nezinau apie homeopatija, zinios tik fragmentiskos, o ji man rodos mato visuma...Todel nutariau priimti pasitikejimo pozicija. Sake, kad Belgijoje pagavusi sistema, o kai vaiksciojusi pas Popova i paskaitas, negalejo perprasti sistemos, esmes
As tai pabendravusi su P. supratau, kad visiskai nieko nezinau apie homeopatija, zinios tik fragmentiskos, o ji man rodos mato visuma...Todel nutariau priimti pasitikejimo pozicija. Sake, kad Belgijoje pagavusi sistema, o kai vaiksciojusi pas Popova i paskaitas, negalejo perprasti sistemos, esmes

QUOTE(vilnele @ 2010 02 13, 18:17)
Eima, o Lachesi skyre G.?

Aha, G. Dar dukrai ji skyrė 1 kart dienoj Ca Jodatum 30, dėl adenoidų, išburkusių limfmazgių. Tai ir nesupratau ar nuo jo, bet šiandien ryte kaip išsipūtė nosį

Man P. irgi minėjo, kad kai buvo seminare pas Popovą, išėjo, nes nesuprato kaip gali būt skiriami iš kart keli žirniukai, kad nesugebėsi suprast kuris kaip ką veikia. O tai logiška. Taip pat minėjo, kad jų gydymas yra simptominis, o jos grynai klasikinis/apimantis visumą, o ne tik atskirus organus.
Tiesa, kai G. mažiui skyrė Ca carb ir Lycopodium, aš jai sakiau, kad pastarojo nedaviau, nes kažkaip kosėt pradėjo. Nusistebėjo, bet nieko labai nesakė. Šnekėjau ir dėl tos aukščio baimės, sakiau jai, kad kita gydytoja pasakė, kad gali būt ir pati radau internete. Sakė, jos praktikoj mes pirmi ir matyt vaikas labai jautrus yra. Beje, sutiko su žemesnės potencijos davimu kaip skyrė kita gydytoja. Liepė po savaitės skambint ir jei ką galvos kaip toliau daryt. Kažkaip manau, kad nereik lakstymų nuo vieno prie kito (neatsirinksiu paskui - reik laiko), bandysiu kol kas pas G. ir paraleliai pas kitą homeopatę, bet tik todėl, kad ji mano gera pažįstama ir tiesiog savanoriškai vaikus abu mano "prižiūri". Vėliau žiūrėsim.

Dėl pasitikėjimo... Aklai nereik, bet aišku vis tiek jo turi būt. Žinau irgi kelis atvejus kai P. nesugebėjo nieko padėt...