Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 09, 10:26)

O tavo brolis aerobikos instruktorius gal? smile.gif

Karta uzsidejus veltas slepetes, kitu visai nesinori. 

Ne biggrin.gif Tik einu vakarai po darbo sportuot...Tiksliau eidavau kol į veltinį neiklimpau rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2010 03 09, 13:59)
Ne  biggrin.gif  Tik einu vakarai po darbo sportuot...Tiksliau eidavau kol į veltinį neiklimpau  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

teisingai , nereikia visiskai pasinert i kuryba ir save pamyluot laikas nuo laiko , as taip pat 3 kartus savaiteje sportuoju intensyviai thumbup.gif visgi esam moterys smile.gif
Atsakyti
karsta.gif jau po velimo man jokiu sportu nebesinori. hihihi.gif Dar kaimas, biggrin.gif tikiuosi greit prasides darzai thumbup.gif Tai busiu vel liekna ir grazi. lotuliukas.gif Nors siemet dar labai noreciau pastoret laikinam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 09, 07:43)
O as tai gaminu dideles, vyriskas, bet spalvotas slepetes. Man vyriskos slepetes asocijuojasi su rimtumu, klasika, minimalizmu. O cia pageidavo zmogus spalvu,nes grizo is egzotiniu krastu Lietuvon gyvent, tai sake truksta. Man tai kazkaip keista 45 ismieros ryzkias, margas daryt. Nu ziuresiu kaip gausis.  g.gif

VA! bigsmile.gif Kaip tik ir as noriu vyrui nuvelti,jo koja 45,bet neisivaizduoju koookio dydzio daryti sablona doh.gif gal galetum padeti,kokio dydzio darei? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2010 03 09, 17:22)
VA!  bigsmile.gif Kaip tik ir as noriu vyrui nuvelti,jo koja 45,bet neisivaizduoju koookio dydzio daryti sablona  doh.gif  gal galetum padeti,kokio dydzio darei?  rolleyes.gif

Sablona dariau 36 cm ilgio ir 18 cm plocio. Grynai is akies taip gavosi. smile.gif

Ryt parodysiu kas gavosi. Nesu labai patenkinta rezultatu... Dabar matau akyvaizdu skirtuma tarp sluoksnos ir karsinio.
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 09, 15:15)
karsta.gif jau po velimo man jokiu sportu nebesinori.  hihihi.gif Dar kaimas,  biggrin.gif  tikiuosi greit prasides darzai  thumbup.gif  Tai busiu vel liekna ir grazi.  lotuliukas.gif Nors siemet dar labai noreciau pastoret laikinam  mirksiukas.gif

o darzu meto ir as jau pasiilgau , ikisti nagus i zeme kartais taip gera wub.gif , jau manau po gero menesiuko rausimes ne vilnos pukuose o darzuose biggrin.gif
Atsakyti
Pasiilgau ir as zemeles, bet vilnos neapleisiu ir vasara. Kaiman viska vesiuos ir taskysiuos ten. Turesiu daugiau galimybiu uzsiimti eksperimentais. Labai tikiuosi viska spet. blush2.gif

Va rodausi spalvotos vyriskos slepetes "Saule teka arba leidziasi".
user posted image

Ir dailios moteriskos slepetytes anytai "Perlamutras)

user posted image
user posted image
Atsakyti
Papasakok koks skirtumas tarp sluoksnos ir karsinio velent tapkes mirksiukas.gif As galvoju sluoksnos daugiau sluoksniu reiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2010 03 10, 09:34)
Papasakok koks skirtumas tarp sluoksnos ir karsinio velent tapkes mirksiukas.gif As galvoju sluoksnos daugiau sluoksniu reiktu g.gif

Mane veza pats rezultatas. Is sluoksnos gaminiai svelniasni ir elastingesni. Gaunasi grazesnes formos, geriau priglunda, malonesni devet. Veliant man sluoksna dazniausiai ir sukimba greiciau nei karsinys.
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 10, 09:21)
Pasiilgau ir as zemeles, bet vilnos neapleisiu ir vasara. Kaiman viska vesiuos ir taskysiuos ten. Turesiu daugiau galimybiu uzsiimti eksperimentais.

Ir aš laukiu vasaros nesulaukiu, kada kaimuke lauke velt galėsiu rolleyes.gif
Nuostabūs darbai, vyriškų spalvos labai gražios, tokios tikros, žemiškos thumbup.gif Dėjai tarp sluoksnių burbulinę, na ten kur kirpai saules g.gif Forma jau tobula wub.gif O anytos perlamutras...... Lyg tapytos wub.gif
Metu tave, Trakšt į favorites savo wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Aisku reikes pabandyti is sluoksnos tapkes nuvelsi tik jos gal daugiau reikes nei karsinio
Atsakyti
Gal kam idomu bus vaizdine rusaites tapkuciu velimo medziaga:
http://kisundrik.liv....com/13496.html
Atsakyti