Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Šelma kur kur tu mane ten numetei? lotuliukas.gif Kas cia dabar bus, ka tai reiskia? blush2.gif smile.gif

karosimi pagal iseiga gramais taspats, litais - ne taspats. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Nelabai as lendu su savo komentarais i sia tema, nes pati tapciu nevelus blush2.gif Nezinau kas prie ko ir kaip tai valgoma ax.gif Bet pamacius Trakstbrakst, paskutiniosius nesusilaikiau smile.gif Faini, stiprus tokie atrodo thumbup.gif
O ir vaikiski mergaiciu smagus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu tai jau taip kas liecia litus irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 10, 11:11)

labai dailios abejos slepetes, bet anytai skirtosios wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urupeja2: 10 kovo 2010 - 10:47
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 10, 10:11)
Šelma kur kur tu mane ten numetei?  lotuliukas.gif Kas cia dabar bus, ka tai reiskia?

Ot nesusipratėlė lotuliukas.gif Čia toks meilės, susižavėjimo ir pagarbos kampas-favoritės, niu cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aciu visoms, kas gyre blush2.gif 4u.gif

Šelma wub.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Mano batai buvo du
user posted image
Atsakyti
Kaip reikia vienodai paskirstyti karsini, dabar delioju tapkem, su sluoksnai tai aisku, bet su karsiniu g.gif
Atsakyti
daugmaz delioju is akies mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, vis pasicekaviju į jūsų darbus, bet niekaip neprisiruošiu išbandyti vėlimo. Tikiuosi kada nors juo užsiimti ax.gif Turiu įsigijusi nuveltas šlepetes. Jos žiauriai mielos, tik nežinau kaip jas prižiūrėti. Per laiką jos prarado savo gražią išvaizdą. Ar jas kokiu nors būdu galima skalbti?
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2010 03 11, 15:05)
Mano batai buvo du

ir slepetes kokios fainuoles, na darbuojiesi is peties thumbup.gif
Atsakyti
Pagaliau nuveliau doh.gif , bet kaip pavargau wacko.gif , dar iskilo klausimas, o kada formuojat ant kojos g.gif
Atsakyti