Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Anilė @ 2010 04 19, 01:50)
Esu bandžiusi įvairiai. Pirmais kartais įkirpdavau tik tokį "prarezą", t.y. išilginę liniją, o pavėlus dailindavau, kad gražus būtų ovalas. Dabar - iškart kerpu nediduką ovalą. Toliau beveliant skylė didėja ir gražėja  smile.gif Čia tinka, jei šlepetės su užkulniu. O jei tokios kaip tavo - įsispiriamos, tai formą koreguoji ir visai nesvarbu kaip tu pradžioje pradedi kirpti ...

Zinokit, ir as taip darau. Tai viena tapke man kuo puikiausiai gaunasi, o vat su kita tai doh.gif . paskui kai pradedu koreguoti, tai ir susigadina viskas. Na, nieko, reikia turbut daugiau praktikos biggrin.gif ir viskas pasiseks
Atsakyti
Mano "Magnolijos"

user posted image

user posted image
Atsakyti
Trakštbrakšt, Magnolijos gražios thumbup.gif
Atsakyti
Visų super darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Įkeliu dar dvi poras savo tapkių, tai pirmos darytos pagal kitokį šabloną, kur abi atskirai daromos. Pirmąsias per mažai įkirpau, o antrosios labai sunkiai vėlėsi doh.gif Iš viso jau keturias poras nuvėliau thumbup.gif
Mokausi iš klaidų bigsmile.gif Tikiuosi kitos geriau išeis g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 22 balandžio 2010 - 08:28
Molė
tos antros tapkutės tai superinės thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asia05: 22 balandžio 2010 - 09:14
QUOTE(asia05 @ 2010 04 22, 10:12)
Molė
tos antros tapkutės tai superinės  thumbup.gif  mirksiukas.gif

Ačiū, asia05 bigsmile.gif
O galit pasakyt, ar kuo storesnes tapkes darai, tuo trafaretas turėtų būti mažaiu didinamas. Nes abi poras dariau pagal vienodo dydžio trafaretą, tik antrosios storesnės ir jos man gavosi didesnės, mažiau traukėsi. Ar gal ko nesuoprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(asia05 @ 2010 04 22, 11:12)
Molė
tos antros tapkutės tai superinės  thumbup.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
traksbrakst, neatsizaviu! tokios subtilios visos, super! einu velt tapukus savo leliui happy.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 04 22, 09:26)
O galit pasakyt, ar kuo storesnes tapkes darai, tuo trafaretas  turėtų būti mažaiu didinamas. Nes abi poras dariau pagal vienodo dydžio trafaretą, tik antrosios storesnės ir jos man gavosi didesnės, mažiau traukėsi. Ar gal ko nesuoprantu g.gif

teisingai supranti wink.gif
dar ir nuo vilnos kartais gali priklausyti. esu sudegusi taip. visada su viena veliu, o paskui nauja su tuo paciu sablonu isbandziau...tai nesivele taip kaip mano iprastoji doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2010 04 22, 23:39)
teisingai supranti wink.gif
dar ir nuo vilnos kartais gali priklausyti. esu sudegusi taip. visada su viena veliu, o paskui nauja su tuo paciu sablonu isbandziau...tai nesivele taip kaip mano iprastoji doh.gif

Ačiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 04 22, 20:26)
O galit pasakyt, ar kuo storesnes tapkes darai, tuo trafaretas  turėtų būti mažaiu didinamas. Nes abi poras dariau pagal vienodo dydžio trafaretą, tik antrosios storesnės ir jos man gavosi didesnės, mažiau traukėsi. Ar gal ko nesuoprantu g.gif

Kaip matau, jau atsake labiau ismanantys zmones. As dar tik pradedancioji, tai kad negaleciau atsakyti, tiesa pasakius. blush2.gif
Atsakyti