Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Noriu paklausti del latekso, uztepiau du sluoksnus latekso ant slepeciu, bet jis kazkoks labai kibus ir kaip dregnas.. siaubingai limpa kojos prie grindu su slepetem einant..ar taip turi buti??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2010 05 09, 23:24)
Noriu paklausti del latekso, uztepiau du sluoksnus latekso ant slepeciu, bet jis kazkoks labai kibus ir kaip dregnas..  siaubingai limpa kojos prie grindu su slepetem einant..ar taip turi buti??? blush2.gif

Pas mane taip buvo po trecio sluoksnio. Nors ir dziuvo ilgai, bet prie grindu vistiek dar truputi limpa. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2010 05 09, 12:24)
Noriu paklausti del latekso, uztepiau du sluoksnus latekso ant slepeciu, bet jis kazkoks labai kibus ir kaip dregnas..  siaubingai limpa kojos prie grindu su slepetem einant..ar taip turi buti??? blush2.gif

oj man irgi taip būna smile.gif Lateksas apskritai nėra idealus padas... greit aplimpa visokiu šlamštu ir šiaip...
Atsakyti
Norėjau paklausti, ką darote, tai išsinešioja šlepetės vidinis padas po kulnu ir beveik skylė šviečia. Suprantu, kad klaida buvo padaryta pradžioje: per plonai suklota, per minkštai suvelta, bet jau šaukštai po pietų. Nešiota, bet dar nesunešiota ir gaila jau išmesti?
Atsakyti
QUOTE(Anilė @ 2010 05 28, 12:08)
Norėjau paklausti, ką darote, tai išsinešioja šlepetės vidinis padas po kulnu ir beveik skylė šviečia. Suprantu, kad klaida buvo padaryta pradžioje: per plonai suklota, per minkštai suvelta, bet jau šaukštai po pietų. Nešiota, bet dar nesunešiota ir gaila jau išmesti?

mano vyras suebėjo per dvi savaites skylę pranešiot, bet jis tapkių išvis nešiot nemoka, tai pasiūliau išsidrožt klumpes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 06 01, 15:06)
mano vyras suebėjo per dvi savaites skylę pranešiot, bet jis tapkių išvis nešiot nemoka, tai pasiūliau išsidrožt klumpes biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 28, 08:52)
kvartetas saunios slepetes.  thumbup.gif  Matosi numyluotos tokios  wub.gif  thumbup.gif
Del tos vilnos is "Veltinio namu". Cia gal tokia naturalios spalvos pirkai? Maciau as ja ten, ciupinejau. Blogai, kad jie ten nenurodo kas ten konkreciai per vilna, na kokios avytes. Nes buna gi ir svelnuciu naturaliu kaip antai merinosu ar blue face laichester veisliu aviu.  Is paciupinejimo, tai labai panasi i islandines avies vilna is kurios mano paskutines slepetes veltos. Kai pirmas is sitos vilnos veliau, tai irgi soka apturejau. Dariau moteriskas, su kvarbatkom, o jos susitrauke iki normalaus vyrisko 44 dydzio. doh.gif. Ji tikrai plaukuojasi kol veli ir nelabai daug traukiasi. Gaminys iseina siurkstokas, labiau gal vyriskom slepetem tinka.

biški nugazinsi, nes iš ten pirkau karšinį, ant jo nebuvo nurodyta iš kokios vilnos. Ir nei plauko storis parašytas. Tai dabar iaju kad pravalas bus. MAn toks jausmas, kad ten dalis vilnos paprastėjus... g.gif

---

Dabar dilema dėl tų padų, aš karts nuo karto bandau dviratį išrast... prie vienų padų klijavau guminio pado lakštą, Nu kaip buna ant tapkiu maksiminiu plonų. Tai lyg ir nieko, bet tas padas nelabai mielai kietas gavos, be to daug smarvės namie bandant klijuot.
O lateksas kaip jau buvo minėta mėgsta lipti , greit apsivelia...
Papildyta:
an tai kokius gražius padus pas bure bure radau http://inga-bure-bur...adai-soles.html

įdomu iš kur gavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 15 birželio 2010 - 13:58
QUOTE(srauni_upe @ 2010 06 15, 15:56)

Dabar dilema dėl tų padų, aš karts nuo karto bandau dviratį išrast... prie vienų padų klijavau guminio pado lakštą, Nu kaip buna ant tapkiu maksiminiu plonų. Tai lyg ir nieko, bet tas padas nelabai mielai kietas gavos, be to daug smarvės namie bandant klijuot.
O lateksas kaip jau buvo minėta mėgsta lipti , greit apsivelia...
Papildyta:
an tai kokius gražius padus pas bure bure radau http://inga-bure-bur...adai-soles.html

įdomu iš kur gavo smile.gif

Ji ten rašo, kad iš kamštinės medžiagos padukus daro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivilė: 15 birželio 2010 - 14:03
QUOTE(Kivilė @ 2010 06 15, 14:02)
Ji ten rašo, kad iš kamštinės medžiagos padukus daro.

umhum dabar jau radau... negi iš kamštinės dangos. O klijai...
Atsakyti
O jūs nemanot, kad padas veltinio tapkėse visą reikalą sugadina? g.gif

Jei klijuota, tai ant pado klijų sluoksnis eina, vadinas pėda galimai nekvėpuoja.
O ir siūtas - labai jau pėdos anatomiją reik išmanyt, nes kai be pado, tai veltinio tapkutės kaip vilnonės kojinės, pėda jaučiasi kaip basa, jokių siūlų. Žodžiu turėtų būt sveika pėdai. O su siūlėm ir/ar kietu padu, kažin ar visos tos savybės neprarandamos?
Atsakyti
vat nežinau, nes visi žmonės skirtingai nešioja. Vieni švariai ir tvarkingai, kiti sudralina tuoj pat....
čia jaučiu reiktų ant saves eksperimentuot, kaip patogiau.

O pas bure bure kaip tai tas padas daugiau mažiau natūralus.

pvz šitas http://guma.veltinis...silta-40806.htm tapkes mačiau, tai padas storas ir kietas, nors teptas lateksu, tai itariu, kad lateksas i pada giliau isigeręs. Tai vel kaip su tuo kvėpavimu...

aišku aš tiek daug jų negaminu, kad blic savybes išmanyčiau, bet noriso rasti aukso vidurį tarp praktiškumo, patogumo, mielumo... ir t.t.
Atsakyti
Mergaitės, kiek maždaug jūs sunaudojat sluoksnos gr. vienai porai tapkyčių? (pvz. 37 dydžio) blush2.gif
Atsakyti