QUOTE(murrrr @ 2010 06 11, 01:41)
sveikutes, ar galetumet papasakoti, kaip viskas vyksta nuejus pas kosmetologe? ar reikia paaiskinti ko norit? ar depiliuojant visai nusimaunamos kelnaites

ar jei tik soniukus norima nudepiliuot, tai galima but su kelnaitem?

papasakokit smulkiai, labai aciu

niekad nesu buvusi, visai noreciau, bet kad taip baisu, ir geda
Tikrai nera ten nieko baisaus

uzsirasai is anksto pas norima kosmetologa, pasakai ka nori depiliuotis pvz. kojas pilnai, bikini dalinai, pazastys. Ateini i salona, (plaukeliai gali buti apie 4 mm jei ilgesni pvz bikinio zonoje gali apkarpyti zirklutemis), uzeini i kabineta, aptariat ko norit: sakai as atejau pirma karta, man siek tiek nedrasu, ar galit man smulkiau paaiskint kaip elgtis (nereikia gedytis, jei taip pasakysi kosmetologe tau viska smulkiai isaiskins) paklausi nuo ko pradedam, jei nuo koju tai nuemi dzinsus, paklausi ar nusiimt kelnaites, dazniausiai reikia nuimti pries bikinio depiliavima, kaikurios sako kad galima palikti, bet taip rizikuoji, kad gali sugadinti apatinius, jei netycia vazko(ar cukraus) patektu ant ju, kai baigia bikini ir kojas tada papraso maikute nuimti, kad pazastys nudepiliuotu.... na kai atrodys,kad jau viskas paklausi, ar jau viskas??? jei taip, apsirengi ir sumoki. eiga darugmaz tokia, bet tai priklauso, nuo kosmetologes darbo metodu, geriausia tiesiog pasakyti as atejau pirma karta, ar galit man pasakyt ka daryt
na ir dar pridesiu jei eini pirma karta, nusiteik, kad bus skausmelio (blogiausia bent man bikinis, kojas lengvai istveriu

)