Įkraunama...
Įkraunama...

BIKINI srities DEPILIACIJA VAŠKU

QUOTE(Nora21 @ 2010 06 12, 17:55)
"Bastet" o kokios kainos pas ja depiliacijos? smile.gif

Bikini pilnai 40 mokejau 4u.gif
Gerai butu, kad ji pati pasiskelbtu, nepatogu kazkaio apie zmogu jam negirdint ir nematant kalbeti ax.gif blush2.gifp
Atsakyti
Aciu labai ax.gif
na cia tai tiesa, kad geriau butu jog pati pasiskelbtu :}
o kaip su plaukeliu atauginejimu? greit atauga?
Atsakyti
QUOTE(Nora21 @ 2010 06 12, 21:35)
Aciu labai  ax.gif
na cia tai tiesa, kad geriau butu jog pati pasiskelbtu :}
o kaip su plaukeliu atauginejimu? greit atauga?

aciu Bastet uz gerus zodzius, bet deja temoje savo paslaugu reklamuoti negaliu, uzbluokuos mane ilgam smile.gif
ka domina kainytes ir visa kita info, kreipkites i AZ, mielai visoms atsakysiu rolleyes.gif

Plaukeliai po depiliacijos list pradeda labai individualiai, po savaites, dvieju, o kai kam ir tik trecia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niren: 13 birželio 2010 - 10:15
Dekui labai uz atsakymus 4u.gif
kai tik tam isdrysiu ir prisiruosiu butinai parasysiu Jums blush2.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, ar galima eiti į bikinio depiliaciją, jei man prasidėjo mmm (neplanuotai). Kažkaip nepatogu man atrodo. Bet atšaukti irgi nesinori Šiaip ar jautriau būna nei įprastom dienom kad būna.

Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 06 14, 19:35)
Norėjau paklausti, ar galima eiti į bikinio depiliaciją, jei man prasidėjo mmm (neplanuotai). Kažkaip nepatogu man atrodo. Bet atšaukti irgi nesinori Šiaip ar jautriau būna nei įprastom dienom kad būna.

Gali su tamponu, bet perspek kosmetologe iskart.
Gali buti skaudziau, nes jautresne oda.

Yra man buve, kad uzsirasai i prieki, o mmm dar nesibaige. Tai eidavau. Niekam bedos del to nebuvo. Tik zinoma ne su paketu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cucumi: 14 birželio 2010 - 18:38
QUOTE(Mona187 @ 2010 06 14, 19:35)

Galima be problemu, tik truputi gali buti skaudziau ir jautriau 4u.gif Vienkartines kelnaites apsaugo ir paslepia virvele cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 06 14, 19:41)
Galima be problemu, tik truputi gali buti skaudziau ir jautriau  4u.gif  Vienkartines kelnaites apsaugo ir paslepia virvele  cool.gif

Mane buvo perspejus kosmetologe, kad pasakyciau jei turiu tampona, kad neispestu su vasku blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cucumi @ 2010 06 14, 19:42)
Mane buvo perspejus kosmetologe, kad pasakyciau jei turiu tampona, kad neispestu su vasku  blink.gif  doh.gif

Bet juk truputį gėda dėl to, pasakyti tokį dalyką blush2.gif doh.gif Aišku, geriau taip padaryti ir pasisakyti
Atsakyti
Kokia cia geda... Nesiparink ten kur nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 06 14, 19:50)
Bet juk truputį gėda dėl to, pasakyti tokį dalyką blush2.gif  doh.gif Aišku, geriau taip padaryti ir pasisakyti

Manau geda butu sakyti, kad kokia "liga pasigavai" lotuliukas.gif , o del menstruaciju gedytis tikrai nereikia tai juk naturalus sveikas procesas mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš ir namau, kad nėra ko gėdytis, juo labiau, jeigu kosmetologė nieko prieš. Pati niekada per mmm nėjau ir jaučiu irgi nepatogiai jausčiuos ax.gif
Atsakyti