Įkraunama...
Įkraunama...

BIKINI srities DEPILIACIJA VAŠKU

Kaune galiu rekomenduoti Laimute dirbancia salone "Andre team" - labai svelniai dirba, maloni, rupinasi klientemis 4u.gif O ir kaina tik 40lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2010 02 11, 16:51)
Kaune galiu rekomenduoti Laimute dirbancia salone "Andre team" - labai svelniai dirba, maloni, rupinasi klientemis  4u.gif O ir kaina tik 40lt  mirksiukas.gif

Rašo 40-70?
Jei aš noriu pašalint viską blush2.gif tai turbūt daugiau bus, ne 40. g.gif
Atsakyti
Skaiciau www.skelbiu.lt ,kad taikos pr 41 dabar akcija depiliacija bikini 20-30 lt... tik iki vasario 16d
gal sakau ...uzsirasyti
g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramiai! @ 2010 02 11, 23:58)
Rašo 40-70?
Jei aš noriu pašalint viską  blush2.gif  tai turbūt daugiau bus, ne 40.  g.gif

Na as moku 40lt, kai tik juostele palieka, tai nemanau, kad plikai 70lt kainuotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2010 02 12, 20:14)
Na as moku 40lt, kai tik juostele palieka, tai nemanau, kad plikai 70lt kainuotu  g.gif

Pasiskambinsiu. thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramiai! @ 2010 02 10, 20:21)
Jei galit, parašykit kontaktus į až.  ax.gif

labai daug mergaiciu prase per a.z. kontaktu tai parasysiu cia,kad nereiketu kiekvienai atrasineti:kosmetologe Auryte,dirba Garliavoje,savo namuose,todel tikrai pigu,bet tartis reikia is anksto,telefonas:862126046
Atsakyti
QUOTE(egluzzzele @ 2010 02 10, 22:42)
O paneles ar labai skauda kai depiliuoja bikini zona?
noreciau nusidepiliuoti, tik kazkodel nedristu nes kazkaip geda taip apsinuodinti pries nepazistama moteri  blush2.gif  tongue.gif kaip save perlipti? biggrin.gif

Na siaip tai nereikia issirengti pries kosmetologe. Kiek man teko patirti, depililuojant bikini duoda kosmetologe tokius vienkartinius stringus, tai taip sakant buni su apatiniu trikotazu, jinai jau pati pasireguliuoja juos kaip jai reikia darbui.
Jei kam reikia, galiu parekomenduoti savo kosmetologe Kaune, dirba tikrai kokybiskai, nesiskundziu. Ka domina rasykite i AZ. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2010 02 10, 13:15)
jau metus laiko vaikstau pas kvietkaite vilniuje drinks_cheers.gif

aš irgi! liuks sutvarko viską thumb_yello.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Layla @ 2010 02 17, 12:13)
aš irgi! liuks sutvarko viską  thumb_yello.gif  thumb_yello.gif  thumb_yello.gif

Sveikos. O kur dirba Kvietkaite? Gal galima gauti jos koordinates?
Atsakyti
QUOTE(Rasika @ 2010 02 20, 14:35)
Sveikos. O kur dirba Kvietkaite? Gal galima gauti jos koordinates?

parasyk jai a.z 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal žinote kur Vilniuje labai gerai atliekama bikini pilna depiliacija, labai laukiu Jūsų pasiūlymo,
Atsakyti
bandysiu registruotis pas Kvietkaitę, seniai jua depiliavausi vašku, tai kažkaip baisoka, žiemą skutinėjau, bet labai jau man nepatinka, vašku kur kas geriau
Atsakyti