Įkraunama...
Įkraunama...

BIKINI srities DEPILIACIJA VAŠKU

QUOTE(misheliina2 @ 2010 08 26, 18:24)
Tai va as nezinau ar man skaudes, ar ne  g.gif taip tai nelabai reaguoju i skausma o kaip cia tai net nezinau blush2.gif

tiesiog galima pradzioje padaryt soniukus ,jei viskas gerai tai depiliuot toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringučia 777 @ 2010 08 26, 18:13)
tiesiog galima pradzioje padaryt soniukus ,jei viskas gerai tai depiliuot toliau  smile.gif

Tai va uzsirasiau jau eisiu pirmadieni darytis,tai ispradziu sonus o jeigu neskaudes tai prasysiu toliau daryti visa ax.gif
Parasysiu pirmadieni kaip sekesi 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
ar juostelem ar su karstu depiliuot labai nuo klientes priklauso, koks jos jautrumas skausmui, man taip atrodo.g.gif Gal kazkam isvis neskauda, o kitai atsargiausiai darant labai skauda. Nera vieno teisingiausio budo, nes visi zmones yra skirtingi ir todel gali pasirint priimtiniausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 08 26, 18:50)
ar juostelem ar su karstu depiliuot labai nuo klientes priklauso, koks jos jautrumas skausmui, man taip atrodo.g.gif Gal kazkam isvis neskauda, o kitai atsargiausiai darant labai skauda. Nera vieno teisingiausio budo, nes visi zmones yra skirtingi ir todel gali pasirint priimtiniausia smile.gif

Absoliučiai sutinku, mano kelios draugės iš vis vašku negali depiliuotis - tiesiog tai joms yra kančia doh.gif Tai kam žmogui tas moralinis ir fizinis diskomfortas, jei yra ir kitų būdų wink.gif
Atsakyti
Man pavyzdziui, bikini depiliuot su karstu vazku skauda neypatingai, kojoms naudoju vaska su juostelem, cukrum nesidepiliuoju, nepatinka man. Kazkada naudojau depiliacini krema, tai mano plauku jis tik 50 proc "ima", extra atveju padeda skustukas smile.gif Koki pavieni plauka issiraunu ir pincetu. Kiekvienam savo rast mylimiausia buda depiliuotis linkiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 26 rugpjūčio 2010 - 20:39
QUOTE(misheliina2 @ 2010 08 26, 17:24)
Tai va as nezinau ar man skaudes, ar ne  g.gif taip tai nelabai reaguoju i skausma o kaip cia tai net nezinau blush2.gif

Tai tegu kosmetologe pradeda nuo soniuku lygiai ir tiesiog jus pasakysite kiek uzteks jums depiliuotis.
Pirma karta depiliuojantis tikrai galima darytis pilna bikini depiliacija, kiek depiliuotis sprendziate jus. O jei oda yra hyper jautri ar jus labai jautriai reguojate i skausma tai ir sekanciais kartais labai didelio skirtumo nebus...
Atsakyti
na, kiek pastebejau, tai pirmas kartas buna skausmingiausias...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 08 26, 21:47)
na, kiek pastebejau, tai pirmas kartas buna skausmingiausias...

Bet kai kalbama apie zody Hyper tai mazai kas keiciasi biggrin.gif Jei oda jautri tai ji ir liks jautri doh.gif As skausmo nejauciu ir man depiliuotis neskauda, kazkiek nemalonu, bet neskauda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 08 26, 22:50)
Bet kai kalbama apie zody Hyper tai mazai kas keiciasi  biggrin.gif  Jei oda jautri tai ji ir liks jautri  doh.gif  As skausmo nejauciu ir man depiliuotis neskauda, kazkiek nemalonu, bet neskauda  blush2.gif

na va dar viena moteris kuriai neskauda biggrin.gif ...ateina pas mane viena kliante kuri beveik uzmiega lotuliukas.gif ...,o as vis laukiu emociju kokiu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringučia 777 @ 2010 08 27, 08:01)
na va dar viena moteris kuriai neskauda  biggrin.gif ...ateina pas mane viena kliante kuri beveik uzmiega  lotuliukas.gif ...,o as vis laukiu emociju kokiu. bigsmile.gif

lotuliukas.gif bent iš mandagumo cipteltų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 08 27, 14:33)
lotuliukas.gif bent iš mandagumo cipteltų  mirksiukas.gif

biggrin.gif aha..neleidzia pasimegaut biggrin.gif
Atsakyti
rasiau cia pries kokias keturias penkias savites , labai nerimavau del depiliacijos , bet vistik jau teko ja patirti .ir pirmam kartui drasiai nuejau pasidaryti tiek bikinio tiek koju tiek pazsatu tiek usiuku depiliacijos , egzekucija , kaip sa vadinu , vyko 3 valandas , na ir ka , tikejaus zymiai didesnio skausmo , zinoma tikrai nera maloni procedura , bet tarkim bikinis man ne taip skaudejo kaip koju depiliuojami keliai . pazsatys isvis greit praejo , veido depiliacija taip pat . bet siaip nesiryzciau taip kiekviena menesi aukot valios , laiko , pinigu , tik pries kokias keliones. dariausi depiliacija vasku , tai kaip pirmam kartui kazkaip netolygiai isirove tie plaukeliai , kaikur likopavieniu , bet niekis , vistiek patenkinta kiuekviena ar kas antar diena svecioj sali duse peiliuku lengvai be dideliu pastangu pareidavau ir vsio biggrin.gif jei buciau nedarius sitos depiliacijos net neisivaizduoju kokie seriai imtu dygti. tikrai neblogas dalykas pries kelione. ir tikrai nera jau taip kraupiai skausminga , daug skausmingesniu gyvenime dalyku esu patyrius. net pacioje kosmetologes darbo eigoje su nuostba jai paskaiu , kad tikejaus kazko ohohoho , tad kas eist bandyt tikrai atsipalaiduokit , viskas cia pakenciama ir normaliai bigsmile.gif
Atsakyti