Įkraunama...
Įkraunama...

BIKINI srities DEPILIACIJA VAŠKU

QUOTE(Rykute @ 2010 08 24, 17:10)
Ndrysciau, nes neisivaizduoju kaip prieiti prie klinetes, kad nenuplestum odos. O prieki kokia poza ???

Jei gerai plesia tai butu idomu pasiziureti kaip tai daro  bigsmile.gif  Jei klientems patinka as tik dziaugiuosi, kad galima rinktis  drinks_cheers.gif

Niu, man irgi butu idomu paziureti. Del bendro isprusimo rolleyes.gif Tai ten vaskas turbut visai kitoks, nei iprastai juostelemis plesiamas?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 08 23, 22:08)
su juostelem depiliuojat skauda gal 5 kartu labiau. ziaurokas budas. As irgi tokio nenaudoju.

netiesa. man su juostelėm skauda 5 kartus mažiau, o ir pati procedūra užtrunka dvigubai trumpiau. bet jau su juostelėm tai reik mokėt, jei kas nelabai moka - tai ir skauda labiau, ir oda nuplėšia ir nudegina..
Atsakyti
QUOTE(Layla @ 2010 08 24, 22:16)
netiesa. man su juostelėm skauda 5 kartus mažiau, o ir pati procedūra užtrunka dvigubai trumpiau. bet jau su juostelėm tai reik mokėt, jei kas nelabai moka - tai ir skauda labiau, ir oda nuplėšia ir nudegina..

O plėšiasi paplaukiui ar prieš plauką? Ir vaškas čia toks pat kaip kojoms?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 08 25, 00:09)

pries plauka ..kiek zinau su cukrum plesiasi paplaukiui. smile.gif Pati kartais virsutine dali darau juostelemis(labai retai ir kaip buna didelis plotas plaukuotumo ir kliante skuba).bet lupytes tiktai elastiniu ....ten juk ziauriai plona odyte ....ir neysivaizduoju kaip prieit reiketu su juostelemis smile.gif ...ale ziu yra kur tobulet dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 08 24, 22:09)

plėšiama prieš plauką, dėl vaško negaliu atsakyti, nes nežinau. depiliuojant tokiu būdu klientė turi padėti kosmetologei, įtempti papildomai odą ir taip toliau. man dėl to jokios problemos nebuvo. kai grįžau į LT ir pasakiau keliom kosmetologėm - gal jums padėti, įtempti labiau oda? tai visos žiūrėjo į mane tokiomis akimis blink.gif kaip čia taip, tu tipo gulėk, o aš pati padarysiu. nu gerai, galiu ir pagulėt.
nors esu patenkinta savo dabartine kosmetologę (ji man viršų su juostelėm daro tik iš vidaus su plėšiamu vašku), bet mokėčiau ir brangiau, jei tik kas darytų viską su juostelėm.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal galite patarti g.gif pirma karta daryti viso bikini depiliacija ar geriausiai tik sonus? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Kaip norite, galima daryti beveik pilną depiliaciją, reikia palikti juostelę. Pirmą kartą darant depiliaciją, nepatariam daryti pilną depiliaciją.
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2010 08 26, 12:38)
Kaip norite, galima daryti beveik pilną depiliaciją, reikia palikti juostelę. Pirmą kartą darant depiliaciją, nepatariam daryti pilną depiliaciją.

o kodel reikia palikti juostele? g.gif
pas mane merginos darosi pilna jei ir pirma karta. smile.gif
Atsakyti
Na jei jus atliekate depiliacijas, tai turėtumėte žinoti kas galima kas ne. Aš nesu šių mokslų baigus, tai neišaiškinsiu kodėl, bet visos kosmetologės pas kurias esu buvus, man taip sakė. Taip esu girdėjus ir iš draugių, kurioms kosmetologės tą patį sakė. Kažkas tokio susiję su oda, stresu, bet detaliai - nežinau.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 08 20, 19:00)
Kaip imanoma visa bikini nupesti juostelemis????  g.gif

QUOTE(Neringučia 777 @ 2010 08 20, 19:43)
g.gif ir man visad idomu ..gal pasidalins merginos  smile.gif

Kaip detektyvas koks lotuliukas.gif , viskas taip pat kaip karštu vašku, tik plėšiamas ne vaškas o juostelė ir viskas vyksta greičiau. Pzos tos pačios lotuliukas.gif Bent jau man kitokių nepasiūlė. Seniau depiliavau karštu (tiksliau pas kosmetikę eidavau, ne pati, čia būdas kai tepamas karštas vaškas ir jis pastengsta ir tada plėšiamas, paaiškinu, nes pati nelabai gaudaus nenoriu klaidinti) , dabar pas Vilmą su juostelėmis (tepamas karštas vaškas, bet jis nuplėšiamas su juostele). Man nei tas nei anas skausmo atžvilgiu labai nesiskiria schmoll.gif Tik su juostelėmis greičiau. Nors gal čia nuo meistriškuomo priklauso wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2010 08 26, 13:56)
Na jei jus atliekate depiliacijas, tai turėtumėte žinoti kas galima kas ne. Aš nesu šių mokslų baigus, tai neišaiškinsiu kodėl, bet visos kosmetologės pas kurias esu buvus, man taip sakė. Taip esu girdėjus ir iš draugių, kurioms kosmetologės tą patį sakė. Kažkas tokio susiję su oda, stresu, bet detaliai - nežinau.

tai kaip ir zinau ...bet galvojau gal kokia cia naujiena biggrin.gif. Nerekomenduoja galbut daugiau del streso ,bet jei moteris pakanti skausmui tai problemu nematau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringučia 777 @ 2010 08 26, 16:38)
tai kaip ir zinau ...bet galvojau gal kokia cia naujiena  biggrin.gif. Nerekomenduoja galbut daugiau del streso ,bet jei moteris pakanti skausmui tai problemu nematau  smile.gif

Tai va as nezinau ar man skaudes, ar ne g.gif taip tai nelabai reaguoju i skausma o kaip cia tai net nezinau blush2.gif
Atsakyti