QUOTE(kutvela @ 2010 02 09, 16:14)
aciu
na is manes nekokia aiskintoja, bet gal buvo sviestas saltas? as per nakti sviesta laikiau isemus is saldytuvo , ir po sauksta dejau i ta baltymu ir sirupo mase, na ir plakiau. na prima karta dariau ir gavosi kuo puikiausiai, bet man taip visada buna, kad pirmas blynas visada iseina geriausiai, antras -prisvyla
monikute, gal sviestas buvo per saltas? as prisimenu, cipciuko patarima, kaip daryt sviestini krema su kondencuotu, kad turi but vienodos temperaturos produktai.
Laikiau tikrai nemažai laiko ir sviestą ir kremą kad susivienodintų temperatūra

o gal bėda buvo tame, kad baltymų ir sirupo kremas stovėjo apie porą valandų
QUOTE(daividija @ 2010 02 09, 16:20)
Kremas ir sviestas turi buti vienodos temperaturos ir jau koki
15 karta sakau,jei pradeda darytis varske,ikiskite keliom sekundem i mikrobangine ir tada plakite,viskas issilygins,man daznai taip atsitinka ir visada pavyksta krema isgelbet.
Šito tai nežinojau

ačiū