Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška žemdirbystė

QUOTE(vikaPika @ 2010 02 04, 19:05)
del uzpilu tresimui tai mano uosvis vistas augina parsiveziau vistu kakalu ir juos uzsimerkiau statinaitej, parauginau po to dar skiedziau su vandeniu. mano uosviskai taip patresia tai visos geles oho ho kaip zydi, na bet as persistengiau- nudeginau sad.gif taip kad isitinau dar karteli visko su saiku

su vistos s.... reik atsargiai, jis tikrai degina.
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 02 07, 11:25)
su vistos s.... reik atsargiai, jis tikrai degina.

Aš praėjusią vasarą į savo nedidelį šiltnamį buvau kokiu du ar tris maišelius vištos š.... suvarius. Tai patikėkit, maniau kad liksiu be derliaus, pradėjo lapai kristi, vysti, bet atsigavo ir užderėjo kaip reikiant biggrin.gif Dabar jau žinau, kad reikia atsargiai ir labai saikingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 02 04, 18:33)
Nei su saiku, nei be saiko savo darže nieko nesiruosiu tręšti jokia salietra  unsure.gif

Dalinuosi savo turima info apie užpilus:

Labai naudinga informacija smile.gif Ačiū smile.gif Šiemet pirmąkart turėsiu savo daržą, tai visa info labai naudinga.
Atsakyti
Turiu klausimą - kaip ekologiškai ir efektyviai apsaugoti savo daržą nuo kurklių ? Info daug, bet gal kas praktiškai su tuo kovojat?
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 02 08, 08:26)
Turiu klausimą - kaip ekologiškai ir efektyviai apsaugoti savo daržą nuo kurklių ? Info daug, bet gal kas praktiškai su tuo kovojat?

kazkurioj Floros temoj (gal ''Pomidorai'') pernai tikrai skaiciau apie tai g.gif Bet neisidemejau, nes neturiu tokios bedos. Ar ne medetkos jiems nepatinka? g.gif

Ar priimsit ir mane i savo buri? Turiu ir as sodyba su 2 ha zemes. Auginu visko daug ir bandau be jokios chemijos. Na, kai zemes daug, paprasciau. Sejomaina galima pritaikyt, daliai zemes pailset duot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 vasario 2010 - 10:52
ne, ne medetkos. serenciai jiems nepatinka dar sako kad kiausiniu lukstai nepatinka... bet musiskiams turkliams tai viskas patinka isskyrus ten kazkokius miltelius, nes jie pries ekologija nieko pries neturi...
***** kaip pavydziu toms kuriosnet nezino kas tie kurkliai...kaip slykstu kai po zeme tokie slykstynes rausias lizdu pas mane pilna.... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2010 02 08, 11:13)
***** kaip pavydziu toms kuriosnet nezino kas tie kurkliai...kaip slykstu kai po zeme tokie slykstynes rausias lizdu pas mane pilna....  sad.gif

brrrrrrrr doh.gif As net paveiksliuko issigandau blink.gif Uzjauciu jus labai verysad.gif
O gal per tokius salcius issals? Juk daug parazitu turetu issalti sia ziema. Gal ir kurkliai priprate prie siltu ziemu nesirause giliai ir nusibaigs nuo salcio?
Atsakyti
nu pas mus vamzdis is sulinio metro gylyje ir vanuo uzsalo, tai man mintis irgi buvo kad gal tie zarazos irgi issals.... bet abejoju
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 02 08, 09:26)

ot čia tai brudas, pas mano mamą yra doh.gif Jie labai vislūs. Sakė jei atkasi randi kaišinių krūvą, bet akyse kažkur dingsta, nespėja net pritvoti. Sako lyg išsilakstytų visi.
Abejoju ar iššals. Ne viena tokia žiema buvo, bet jų nė kiek nemažiau.

Mes turim kirstukus, bet gerai kad katinas yra. Tai net žiemos metų žiūrėk ir atitysia blink.gif
Atsakyti
jojo, as kazka sodinau iskasiau zemes ziuriu kad knibzdete knibzda maziuku tokiu turkliuku, ir visi kad sujudo, pradejo begt i sonus, list i zeme, as greit pakvieciau vyra tas iskas ezemes i tocke, tada uzpyle bendzinu... aisku gyvu neliko bet kaip nemalonu poto i zeme list kad ir pasitiesus koki pleda nat zoles sedet kai zinai kad po zeme gyvenimas vyksta
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 02 08, 09:26)

nenaikinti kurmių smile.gif.Pas mano tetą yra,tai radau kažkur receptą,kad į laistytuvą reikia įpilti truputį aliejaus ir pilti ,kur kurkliai yra.tai savo akimis mačiau,kai lenda pridusę tokie.
http://www.supermama...howtopic=439721 čia labai daug visko prikaupta
Viena mamytė rašė ,kad norėtų gyventi toliau nuo miesto.Nu manau ,kad tai šaunu.Bent dalis taip ir turėtų gyventi aprūpintumėme vieni kitus maistu,kaip toje laidoje minėjo.Mūsų sodyba netoli Kauno,už Rimgaudų.Mokykla netoli,o žemės aplinkui pilna,tad jeigu kas nors norėtų kurtis šalia būtų šaunu .Įkelčiau nuotraukytę mūsų sodybos,bet moku ,tik floros temoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 09 vasario 2010 - 09:27
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 09, 10:16)
nenaikinti kurmių  smile.gif.Pas mano tetą yra,tai radau kažkur receptą,kad į laistytuvą reikia įpilti truputį aliejaus ir pilti ,kur kurkliai yra.tai savo akimis mačiau,kai lenda pridusę tokie.
http://www.supermama...howtopic=439721 čia labai daug visko prikaupta

Nenaikinam tų kurmių, nes jų ir taip nėra, bent jau nemačiau išraustų vietų.
Dėkui už nukreipimą, gera nuoroda wink.gif
Atsakyti