QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 03 09, 20:02)
Sveiki, as irgi siemet kurpsiu savo darzely

gyvenam name, turim nemazai zemes, noriu ir as savo tureti

uosviene mano eko uki turi, bet man norisi ir paciai kazka uzauginti

tai norejau jusu pasiklausti ka reikia sodinti pirmiausia vazoneliuose? ir kokias darzoves jau galima dabar sodinti i vazonus? o gal tai nera butina?
jeigu turit šiltnamį, tai dar galit pasisėti kambaryje pomidorų. Manau, kad dar spės daigiukai suaugti, kol reikės perkelti į šiltnamį. Paprikoms jau vėloka..

Dauguma daržovių sėjama į dirvą. Paskaitinėkite skyriuje
Flora, ten daug naudingos info rasit..
QUOTE(Fajeta @ 2010 03 10, 10:24)
Sveikos,
siais metais ir as bandysiu ekologiska darza susikurti, susidaiginau kol kas tik gelytes ( flioksus zemaugius, naslaites, petunijas) ir kai kuriuos prieskonius (petrazoles raudonelius, ciobrelius). Viska darau pirma karta, net nzn kaip gausis, nusiperku seklu ir ziuriu ar reikia tiesiai i dirva seti, ar daiginti namuose...
pernai metais darze buvo keli augaliukai, va uztat ir domina ta sojomaina, ar pvz. galima seti zirnius ten kur jie jau augo...?
Ka dar idomaus galima pasiseti darze, ar sudaiginti, pasidalinkime patirtimi
augalų sėjos vietą kasmet reikėtų keisti, tačiau , jeigu tai neįmanoma, nieko baisaus nenutiks. O jums neišeina kitoje vietoje tuos žirnius sėti?
Aš kažkaip tai nemėgėja auginti kažką "įdomaus", auginu tai kas man patinka ir tai kas reikalinga..