Lenkiški "dizainai" ir kt. - tema apie išskirtinius drabužėlius, o ne apie tai

QUOTE(giedruteliux @ 2010 04 09, 19:33)
Mes drabuzelius perkam Lietuvoje, nors kartais, kai isvaziuoja tevelis i uzsienio komandiruotes parveze is tos pacios vokietijos labai graziu rubeliu
O siaip lietuvoje mums labiausiai patinka Vaiku mieste prekintis. Ten gan daznai buna naujos kolekcijos, kurios buna labai spalvingos.
Kaip tik siandien prasidejo Kudikiu drabuzeliu savaite babycity ir vaiku miesto parduotuvese, nubekit, ivertinkit

Kaip tik siandien prasidejo Kudikiu drabuzeliu savaite babycity ir vaiku miesto parduotuvese, nubekit, ivertinkit

Kainos ten kaip isskirtiniu rubu, o ziuret ner i ka. Aisku, pasitaiko kai ko grazaus retkarciais, bet tikrai nieko TOOOKIO.
QUOTE(ruoniniene @ 2010 04 10, 15:36)
Kainos ten kaip isskirtiniu rubu, o ziuret ner i ka. Aisku, pasitaiko kai ko grazaus retkarciais, bet tikrai nieko TOOOKIO.
Mes ten randam is ties puikiu drabuzeliu

Barbiski,bet isskirtiniai drabuzeliai olandu firmos OOpsy Daisy baby

Niu labai grazu
Vilniuje turbut tokiu groziu niekur nerasta

Deja tik Olandijoje.
Kitose salyse ir nemaciau
Kitose salyse ir nemaciau

NEsuprantu, negi dar kazkas vaikiskus rubus LT perka?
KAM tiek permoketi uz nekokia kokybe. Jau geriau cia forume pirkti pas panas kur is anglijos vezasi ir pigiau ir tokie jie grazuciai. Kaip paziuri i mothercare cia ir mothercare.co.uk tai ir klausimu nekyla, nebet tikrai neturite laiko ir turite daug pinigu,kad ieskoti kur pigiau/geriau
IMHO

QUOTE(Vanesa @ 2010 05 15, 00:04)
Na, kasdienai taip vaiko nerengciau, bet per svente tai atrodytu puikiai! Ir sventiska, ir ne taip kaip visi.
QUOTE(Iriska @ 2010 05 18, 21:12)
NEsuprantu, negi dar kazkas vaikiskus rubus LT perka?
KAM tiek permoketi uz nekokia kokybe. Jau geriau cia forume pirkti pas panas kur is anglijos vezasi ir pigiau ir tokie jie grazuciai. Kaip paziuri i mothercare cia ir mothercare.co.uk tai ir klausimu nekyla, nebet tikrai neturite laiko ir turite daug pinigu,kad ieskoti kur pigiau/geriau
IMHO

Aisku,kad perka,o ko cia dyvytis?Galima rast LT kokybisku rubu.Man tie angliski Next,mothercare,jau iki gyvo kaulo atsibode

As kartais randu isskirtiniu rubeliu parduotuvej TINKA,kainos nedideles ir kokybiski rubukai.Bambizzi.lt randu idomesniu paredu.
QUOTE(Vanesa @ 2010 05 18, 17:33)
Labai gražu

Ką dar galima pritaikyti, tai iš Monsoon kolekcijų. Labai gražūs vasariniai drabužiai

QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 24, 11:06)
Ką dar galima pritaikyti, tai iš Monsoon kolekcijų. Labai gražūs vasariniai drabužiai

Va cia tai mano mano mano!
Nerealu!