QUOTE(KasVasa @ 2010 06 12, 21:02)
Kaip sako kaimynai rusai: "na vkus i cvet druzei net"

Kiekis bambizzi parduotuveje Guess prekiu nera didelis (tuo labiau kad as pati vasario menesi net 5 Guess nupirkau:), bet man tai dar ten ir pora sijonuku graziu yra, ir va sita palaidine:
http://www.bambizzi....116.html?lang=2
SORRY, NEMOKU IDET FOTKIU:(((
As tokia dukrai nupirkus, tai labai gerai prie dzinsu atrodo.Ir dzinsiukai Guess labai dailus!
Nesu buvusi JAV, todel kokios kainos per ispardavimus buna negaliu zinot, bet kai dabar $ pakilo vos ne iki 3lt, jei iskaiciuot mokesti tarpinikem, siuntima, tai labai abejoju, kad maziau nei uz 20$ galima Guess nusipirkt...
O kur jus perkat, kai norit KAZKA TOKIO vaikui nupirkt? O ka darot del batu? as jau esu praradus vilty avalynes klausimu....

(
Del skonio tai tikrai taip!

Nei kam savo ipirsi, nei prades patikt tai, kas patinka kitiem.

Maikyte grazi, bet as uz maike nesu pasiruosus moket beveik 80 Lt! Per tarpininkes pirkt nenoriu, nes visada palaikau legalu versla. Guess JAV per ispardavimus? Na, pvz., dukrytei nupirkau komplektuka (maikyte su svarkeliu) uz 7$.
Kai noriu nupirkt kazka tokio Lietuvoj, tai perku "Kaboosia". Man tik vienas dalykas nepatinka kai kuriuose ju modeliuose (bet, tiesa pasakius, ir bet kurios kitos firmos tokiuose modeliuose): jei rubas medvilninis, netrikotazinis, jis atrodo labai graziai, bet truputi sunku apvilkti vaika ir kartais varzo judesiu laisve. Kai bunu JAV, uzsiperku ir "ant isaugimo". Bet, kadangi bunu retai, o turiu ten draugu, tai jie, atvaziuodami i Lietuva, ka nors atveza. Prasyt neprasau, nesinori zmoniu trukdyt, bet kai kurios drauges ir pacios "paciuozusios" del vaikisku rubu, zino mano skoni ir ka nors nuperka.

O dar su draugem ir giminaitem keiciames isaugtais vaiku rubais. Tai tarp ju tokiu sedevru pasitaiko! Ne visada ir klausiu, is kur gavo. Buna, sako, kad jau trecio vaiko nesiotas, o atrodo kaip naujas. Kokybe daug reiskia! O jei man grazi kokia maikyte is "Rimi" (kaip tik neseniai viena nupirkau), tai paimu ja uz tuos kelis litus (ypac per nuolaidas kainos geros) ir del kokybes nesuku galvos: kai nusiskalbia, tai atidedu uogu valgymui vasara, paskui ismetu.
Su batais labai paprasta: arba Lietuvoj perku "See Kai Run", arba is JAV parsisiunciu "Pediped" (jie siuncia ir i Lietuva). Abi firmos amerikieciu, man amerikietiski tiek batai, tiek rubai kur kas grazesni uz europietiskus. Ypac europieciu batai baisus. Galvojau, kad cia tik su lenkiskais ir vokiskais beda. Girdejau, kad "Oze" atidaryta nauja parduotuve vaikiskos avalynes. "Vincent", jei neklystu. Svediski batai ten. Nulekiau pasiziuret. Ir ka? Fuflo, atsiprasant. Ir nelabai grazu (tik botai ju faini), ir kokybe man pasitikejimo nekelia - toks vaizdas, kad padas su paciu batu suklijuotas silpnai, visur ten klijais aptepliota. Bet, tikrai, kai atradau "Pediped" ir "See Kai Run", tai dingo visos problemos. Labai gaila, kad "See Kai Run''gamina tik iki 25 dydzio, mums jau tuoj bus mazi .

Uztat "Pediped" - iki 28 ar tai 29. Tik, aisku, jie ir taip brangesni, ir dar su siuntimu, tai jau gaunasi kaina didesne uz "SKR". Nu bet ka daryt?

Oi, prisnekejau.