Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukų balinimas

QUOTE(*Kristaliukas* @ 2010 09 01, 17:22)
As irgi tik su kapomis balinuosi ir 22% peroksidu,man liuks bigsmile.gif

O kiek dienu jums uztenka issibalinti dantis ir kiek laiko per diena laikote kapas? Nes as dabar balinu su 10% laikau po valanda ryte ir vakare, tai po devyniu dienu rezultatas manes dar netenkina,apatine dantuku dalis sunkokai bala,balinsiu toliau,bet 20% kazkaip bijau naudoti kita karta 15 bandyciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristaliukas* @ 2010 09 01, 18:22)
As irgi tik su kapomis balinuosi ir 22% peroksidu,man liuks bigsmile.gif

sakyciaugana stiproka pasiemet unsure.gif man ir 10% uzteko bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2010 09 01, 20:40)
sakyciaugana stiproka pasiemet unsure.gif  man ir 10% uzteko bigsmile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kiek dienu jums uzteko issibalinti su 10 %? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 09 02, 12:36)
Kiek dienu jums uzteko issibalinti su 10 %?  4u.gif

kad balinausi priesmetustai nepamenu gal apie savaite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 09 01, 21:13)
O kiek dienu jums uztenka issibalinti dantis ir kiek laiko per diena laikote kapas? Nes as dabar balinu su 10% laikau po valanda ryte ir vakare, tai po devyniu dienu rezultatas manes dar netenkina,apatine dantuku dalis sunkokai bala,balinsiu toliau,bet 20% kazkaip bijau naudoti kita karta 15 bandyciau  unsure.gif

aš balinu su 20%, užsidedu kapas eidama miegoti ir laikau per naktį, taip kokias 2 naktis iš eilės palaikau (kartais 3, jei dantys nepasidaro labai jautrūs) ir viskas liux thumbup.gif baltumas nerealus uchh wub.gif wub.gif ir išsilaiko man 1,5 - 2 metus rolleyes.gif

QUOTE(Saldzioji18 @ 2010 09 01, 21:40)
sakyciaugana stiproka pasiemet unsure.gif  man ir 10% uzteko bigsmile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

manes tai niekas ir neklausė kokio stiprumo man reikia, kas ir kaip, tiesiog padave ir viskas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Karolyte_ @ 2010 08 30, 20:05)
sveikos smile.gif o ka patartumet jei mano vienas dantukas negyvas ir tamsesnis uz kitus, ar imanoma viena dantuka isbalint kazkaip?  g.gif

aš tai net nzn ką čia patarti, nueik pas, kad ir burnos higieniste ir pasikonsultuok g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2010 02 09, 21:11)
su BW pirma isbanzdiau as issibalinti nu ka patiko  thumbup.gif  dantukai dar db balti o svirkstu net liko  biggrin.gif  pamate klasioke ir ji isibalino db laimynga vaiksto  bigsmile.gif  ir galiausiai sese neislaike irgi nusipirko  biggrin.gif  visoms padejo visos laimingos  rolleyes.gif

Sveikute,Na matau kad tu jau cia ne naujoke,bet as tai visai zalia ant dantu balinimo kapomis.Gyvenu Londone,tad ieskojaus per ebeju tu kapu,bet neturiu zalio supratimo ko ten butent ieskot,kas ieina i rinkini?zinau kad turi buti svirkstai ir kas ten dar toliau? blush2.gif blush2.gif blush2.gif As balinausi pries pora menesiu su lazeriu,pabalo tikrai normaliai,bet dar liko kai kuriose vietose matomu mano akim rudu juosteliu tai noreciau pabandyt su kapom...gal galite man aiskiau viska paaiskint apie tai ir kas turi ieit i rinkini?vis tiek jus perkate prekes is uzsienio,ir please parasykite kaip vadinasi visas tas rinkinukas... bigsmile.gif busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, aš irgi susidomėjau tuo Beautiful White rinkinuku iš vaistinės, tik turiu problemėlę, pas mane ant priekinių dantų yra dėta plomba (ne estetinė) grynai tarpe tarp priekinių, ar man galima balintis? Ar ta BW sistema labai stiprų efektą duoda ar gan natūralų? nes jei labai stipriai balina gal nerizikuočiau, kad plomba skirsis nuo visų dantų, nors mano dantys nėra labai geltoni, bet norisi baltesnių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 09 05, 19:47)
Sveiki, aš irgi susidomėjau tuo Beautiful White rinkinuku iš vaistinės, tik turiu problemėlę, pas mane ant priekinių dantų yra dėta plomba (ne estetinė) grynai tarpe tarp priekinių, ar man galima balintis? Ar ta BW sistema labai stiprų efektą duoda ar gan natūralų? nes jei labai stipriai balina gal nerizikuočiau, kad plomba skirsis nuo visų dantų, nors mano dantys nėra labai geltoni, bet norisi baltesnių  ax.gif

Plomba nuo balinimo spalvos nepakeis. Bet jei Jusu plomba deta seniai, kai dar dantys buvo baltesni ir ji dabar matosi, tai galima meginti svelniai balinti. Bet jei plombos spalva derinta prie jau patamsejusiu dantu, tai as Jusu vietoje nebalinciau dantuku, nes labai isryskes plomba.
Atsakyti
QUOTE(adrijaaa @ 2010 09 05, 14:22)
Sveikute,Na matau kad tu jau cia ne naujoke,bet as tai visai zalia ant dantu balinimo kapomis.Gyvenu Londone,tad ieskojaus per ebeju tu kapu,bet neturiu zalio supratimo ko ten butent ieskot,kas ieina i rinkini?zinau kad turi buti svirkstai ir kas ten dar toliau? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif As balinausi pries pora menesiu su lazeriu,pabalo tikrai normaliai,bet dar liko kai kuriose vietose matomu mano akim rudu juosteliu tai noreciau pabandyt su kapom...gal galite man aiskiau viska paaiskint apie tai ir kas turi ieit i rinkini?vis tiek jus perkate prekes is uzsienio,ir please parasykite kaip vadinasi visas tas rinkinukas... bigsmile.gif busiu labai dekinga 4u.gif

Ieina kapos (t.y formeles ) 4u.gif ir svirkstai su geliu smile.gif o perkam tai vaistinej bet manau ir internete gali kazka panasaus rasti smile.gif tik nepirk su lemputem nes ten akiu dumimas schmoll.gif BW Beautiful white 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Elegant @ 2010 09 05, 19:47)
Sveiki, aš irgi susidomėjau tuo Beautiful White rinkinuku iš vaistinės, tik turiu problemėlę, pas mane ant priekinių dantų yra dėta plomba (ne estetinė) grynai tarpe tarp priekinių, ar man galima balintis? Ar ta BW sistema labai stiprų efektą duoda ar gan natūralų? nes jei labai stipriai balina gal nerizikuočiau, kad plomba skirsis nuo visų dantų, nors mano dantys nėra labai geltoni, bet norisi baltesnių  ax.gif

efektas priklauso nuo tiek kiek dienu balinsi 4u.gif jei matai kad po 4 dienu uztenkatai gali nebebalinti daugiau smile.gif
Atsakyti
Balinuosi dantukus su Crest advanced vivid. Liko dar 6 juosteles, bet gelia dantis. Po kiek mazdaug laiko praeis gelimas? unsure.gif Dar vienas dalykas nepatiko, jog juostele apatiniams dantims visai neilga, uztenka tik iki itiniu dantu. doh.gif Teks
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 09 09, 14:35)
Balinuosi dantukus su Crest advanced vivid. Liko dar 6 juosteles, bet gelia dantis. Po kiek mazdaug laiko praeis gelimas? unsure.gif Dar vienas dalykas nepatiko, jog juostele apatiniams dantims visai neilga, uztenka tik iki itiniu dantu. doh.gif  Teks

va del to mano nuomone kapos geriau smile.gif gali isideti gelio tiek kiek nori 4u.gif o gelima po dienos dvieju turi praeiti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, visos temos neskaiciau, tik noriu paklausti ar jusu tarpe yra zmogus, pas ka galima nusipirkti balinamu juosteliu/sveirkstu kapoms?
Buciau dekinga i AZ jei yra 4u.gif
Atsakyti