Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukų balinimas

QUOTE(migle.ja @ 2010 10 09, 13:11)
sveikos.  man irgi būtų gerai pasibalinti, bet vis neprisiruošiu ir net nežinau kokiu būdu būtų geriausia  g.gif  nes per google tai radau kapomis, juostelėmis ir t.t. bet neišsivaizduoju koks būdas yra optimaliausias pagal efekto ir kainos santykį. ax.gif  Ar easte kuri nors girdėjusi apie Beaming White balinimo priemones? juos irgi radau per google, bet įdomu ar kas nors jau bandėte.

Iš anksto dėkoju visoms už atsakymus  4u.gif

Man juosteles labiau patiko nei kapos thumbup.gif Ir baltumas buvo pastebimesnis smile.gif Aisku po kiek laiko spalvyte pareina atgal, po pusmecio jau pradeda tamset... bet neikada nebebus tokie kokie buvo gelsvi ar pilksvi mirksiukas.gif
Ir kokia laime kai zinai, kad tavo sypsena "traukia aki". smile.gif
Papildyta:
QUOTE(white kitty @ 2010 10 23, 16:12)
Taip,gerkite per siaudeli  mirksiukas.gif
Gali buti kad tik jums taip atrodo,nes as kai issibalinu po kurio laiko atrodo kad vel geltoni,nors visi aplinkui sako, kad balti,manau tiesiog pripranti juk idealiai balti kaip popierius negali buti,dantys kaip ir kaulai,nebent tik po estetinio plombavimo  biggrin.gif

Na tikrai po kiek laiko patamseja, bet vistiek ta anksesnioji spalva pilnai nesugrista. Man ir sesuo sako, kad balti, bet as paprasciausiai pridedu koki balta daikta prie dantuku ir matau koks santykis tarp spalvu...
Atsakyti
kreipiuosi i tas,kurios siunciasi is uzsienio parduotuviu geli su kapomis 4u.gif
gal galite kuri nors nuoroda?kur pigiau?kur geriau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 10 23, 17:54)
Man juosteles labiau patiko nei kapos  thumbup.gif  Ir baltumas buvo pastebimesnis  smile.gif 

Jas reikia tiesiog prisiklijuot ant dantuku ir 30min laikyt? Galima butu placiau 4u.gif
O jautrumas nepadideja? Esu tik apnasas su soda stomotologiniame vale, po kabiu. Dantu pastas bandziau, noreciau sias juosteles isbandyt. Po kiek laiko matosi efektas? Skaiciau, kad po 14d 4-5tonais pasvieseja. 28 juosteles pakuoteje, o kuriam laikui uztenka?b Aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indra A.: 24 spalio 2010 - 17:51
QUOTE(Karamel'e @ 2010 09 22, 19:55)
Jeigu tik issibaline dantis priziuresit tikrai greitai nepageltonuos 4u.gif
Balinau dantis pries metus su puse ir vis dar yra baltesni negu pries issibalinant
user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif matosi su fotosopu pabaltinti dantys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monax: 24 spalio 2010 - 18:43
QUOTE(monax @ 2010 10 24, 19:42)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  matosi su fotosopu pabaltinti dantys

as tai nieko neiziuriu g.gif
kaip jus cia supratot g.gif
Atsakyti
QUOTE(nergie @ 2010 10 12, 00:10)
O kaip su kapomis? Jas reikia pirkti atskitai? Ar yra kažkokie rinkiniai?  ax.gif

Man stomatologijos kabinete pagamino kapas būtent mano dantukams. Beliko nusipirkti balinimo pastos. Viskas kainavo apie 300Lt.
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2010 10 24, 16:46)
kreipiuosi i tas,kurios siunciasi is uzsienio parduotuviu geli su kapomis  4u.gif
gal galite kuri nors nuoroda?kur pigiau?kur geriau?  4u.gif

kapas geriau pasidaryt individualiai pas stomatologą, o gelį jau gali nusipirkt ir internetu (eBay ar kur) 4u.gif
o juostelės ar gelis su kapom jautrumą įtakoja priklausomi nuo to, kokio stiprumo yra. Vieniems būna jautresni dantys, kiti ne taip smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 10 23, 12:48)
Arbata geriu zalia, kava labai retai, i savaite kokius 3 puodelius. Gal man tik taip atrodo, kai praejo kazkiek laiko ir pripratau g.gif  biggrin.gif

nuo žalios arbatos labai apsineša dantys, dar labiau nei nuo kavos 4u.gif

arba tikrai kaip kažkas neseniai sakė, pripranti prie to baltumo. Per kelis mėnesius tikrai nenublanksta balinimas. Pabandyk nueit nusivalyt apnašas mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dabar pabandžiau Whitestrips Supreme Prefessional Whutening balinančias juosteles, tai jau po pirmo karto stipriai pabaltėjo bantukai thumbup.gif o paskui jau nebejaučiau, kad dar labiau baltėtų, bet vistiek džiaugiuosi smile.gif
sunaudojau 5 juosteles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agmor @ 2010 10 27, 23:10)
nuo žalios arbatos labai apsineša dantys, dar labiau nei nuo kavos  4u.gif

Tikrai? blink.gif As kaip tik negeriu kavos ir juodos arbatos,tik zalia,nes manau,kad ji maziausiai dazo dantis,kaip cia taip gaunasi,o zoleliu arbatos tada irgi taip pat?
Atsakyti
sveikos 4u.gif planuoju ir as dantukus pasibalinti,dar nenusprendziau ar kapomis ar juostelemis,taciau turiu klausima: jei mano dantukai priekiniai yra plombuoti,tai jei balinsiuos tai matysis didelis skirtumas tarp plombos ir tikro dancio?as net neprisimenu kada ten man plombavo,bet priekiniu dantu apacios yra plombuotos tikrai smile.gif
labai dekoju uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrune0916: 28 spalio 2010 - 21:57
QUOTE(white kitty @ 2010 10 28, 19:23)
Tikrai?  blink.gif As kaip tik negeriu kavos ir juodos arbatos,tik zalia,nes manau,kad ji maziausiai dazo dantis,kaip cia taip gaunasi,o zoleliu arbatos tada irgi taip pat?

As irgi geriu zalia arbata vien del to, kad maziausiai paveiktu dantu spalva unsure.gif Kaip cia is tikruju blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 10 29, 16:59)
As irgi geriu zalia arbata vien del to, kad maziausiai paveiktu dantu spalva unsure.gif  Kaip cia is tikruju blink.gif

As megstu zalia ir zoleliu arbatas,kazkaip man nesitiki,kad jos labiau dazo negu juoduoji,beje manau, kad norint ilgiau issaugoti dantu baltuma galima gerti bet kokia arbata,bet su citrina...
Atsakyti