QUOTE(migle.ja @ 2010 10 09, 13:11)
sveikos. man irgi būtų gerai pasibalinti, bet vis neprisiruošiu ir net nežinau kokiu būdu būtų geriausia
nes per google tai radau kapomis, juostelėmis ir t.t. bet neišsivaizduoju koks būdas yra optimaliausias pagal efekto ir kainos santykį.
Ar easte kuri nors girdėjusi apie Beaming White balinimo priemones? juos irgi radau per google, bet įdomu ar kas nors jau bandėte.
Iš anksto dėkoju visoms už atsakymus

Iš anksto dėkoju visoms už atsakymus

Man juosteles labiau patiko nei kapos

Ir kokia laime kai zinai, kad tavo sypsena "traukia aki".

Papildyta:
QUOTE(white kitty @ 2010 10 23, 16:12)
Taip,gerkite per siaudeli
Gali buti kad tik jums taip atrodo,nes as kai issibalinu po kurio laiko atrodo kad vel geltoni,nors visi aplinkui sako, kad balti,manau tiesiog pripranti juk idealiai balti kaip popierius negali buti,dantys kaip ir kaulai,nebent tik po estetinio plombavimo

Gali buti kad tik jums taip atrodo,nes as kai issibalinu po kurio laiko atrodo kad vel geltoni,nors visi aplinkui sako, kad balti,manau tiesiog pripranti juk idealiai balti kaip popierius negali buti,dantys kaip ir kaulai,nebent tik po estetinio plombavimo

Na tikrai po kiek laiko patamseja, bet vistiek ta anksesnioji spalva pilnai nesugrista. Man ir sesuo sako, kad balti, bet as paprasciausiai pridedu koki balta daikta prie dantuku ir matau koks santykis tarp spalvu...