Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukų balinimas

paskaitinejau tema.. lyg neradau atsakymo: ar yra kur nors Lietuvoje pirkti vien tik universaliu kapu? Kalbu ne apie individualiai gaminamas.
Atsakyti
Mergyčos! Sveikos smile.gif
norėjau paprašyt tų, kurios kokiu nors būdu balinosi dantis - parodykit efektą? smile.gif
Būtų gerai pamatyti realius rezultatus, nes nepasitikiu tomis nuotraukomis, kur pas odontologus www puslapiuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(chateau @ 2011 06 10, 13:42)
paskaitinejau tema.. lyg neradau atsakymo: ar yra kur nors Lietuvoje pirkti vien tik universaliu kapu? Kalbu ne apie individualiai gaminamas.

man atrodo kai perki kai kuriuos balinimo produktus pakuotej buna idetos tos universalios kapos..
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 06 13, 08:23)
man atrodo kai perki kai kuriuos balinimo produktus pakuotej buna idetos tos universalios kapos..

Ne ne, klausiau, kur galima nusipirkti vien tik kapu. Jau radau, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2011 06 13, 01:24)
Mergyčos! Sveikos smile.gif
norėjau paprašyt tų, kurios kokiu nors būdu balinosi dantis - parodykit efektą? smile.gif
Būtų gerai pamatyti realius rezultatus, nes nepasitikiu tomis nuotraukomis, kur pas odontologus www puslapiuose  g.gif

keliu biggrin.gif Čia praėjus gal 1-1,5m po balinimo kapomis. Pradžioj buvo dar balesni, bet kolkas dar pakanka baltumo 4u.gif
user posted image
Atsakyti
SaiMita>>> wow, dantukai thumbup.gif atrodo kaip fotošopu pabalinti. Sakykit ar negeltonuoja jie praėjus kuriam laikui? Ar neišmėtė dėmelėm? O iltiniai dantukai taipogi vienodai su kitais išsibalino ar dar balinot atskirai? Nes daugumai geltoniausi dantys- iltiniai doh.gif Ir kur pirkot kapas bei balinimo skystį? g.gif Soriukas už tiek daug klausimų, bet ir noriu pasibalinti ir bijau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2011 06 13, 13:25)
SaiMita>>> wow, dantukai  thumbup.gif atrodo kaip fotošopu pabalinti. Sakykit ar negeltonuoja jie praėjus kuriam laikui? Ar neišmėtė dėmelėm? O iltiniai dantukai taipogi vienodai su kitais išsibalino ar dar balinot atskirai? Nes daugumai geltoniausi dantys- iltiniai  doh.gif Ir kur pirkot kapas bei balinimo skystį?  g.gif Soriukas už tiek daug klausimų, bet ir noriu pasibalinti ir bijau  blush2.gif

sveiki 4u.gif bandysiu atsakyt..
mano visa gyvenima dantys buvo gan balti, bet smalsumas nugalejo.. dantukus balinau kapomis, darytomis stomatologo kabinete. Jas dariausi pries kookius 5 metus, ir iki siol tas pacias naudoju.. niekad nepastebejau, kad mano iltys butu tamsesnes nei likusieji dantys, tad ir issibalino visi tolygiai, be jokiu demiu. Rezultatas buna dar geresnis pries tai pasidarius burnos higiena. Dantys negeltonuoja, bet ir nerukau, negeriu juodos arbatos, o vyna ir kava geriu retai ax.gif
balinu Opalascence geliu. Dazniausiai 10 arba 15% stiprumo 4u.gif
Atsakyti
Grazi mergaite, sypsena liux ir dantukai grazus biggrin.gif wub.gif
Kokia ten balinancia Crest pasta SaiMita emei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 06 13, 16:23)
Grazi mergaite, sypsena liux ir dantukai grazus biggrin.gif  wub.gif
Kokia ten balinancia Crest pasta SaiMita emei? ax.gif

aciu biggrin.gif
kur? g.gif neemiau jokios ax.gif ar kazko neprisimenu doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 06 13, 16:29)
aciu  biggrin.gif
kur?  g.gif  neemiau jokios  ax.gif  ar kazko neprisimenu  doh.gif  rolleyes.gif

Is Drugstore neemei jokios pastos? Rodei kazkada, sakei geri atsiliepimai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 06 13, 16:31)
Is Drugstore neemei jokios pastos? Rodei kazkada, sakei geri atsiliepimai rolleyes.gif

aa.. ne, ten ne crest buvo 4u.gif
sita emiau
user posted image
atsiliepimai geri, ir cia SM ja gyre, bet man nieko ypatingo.. eiline pasta ax.gif man BLANX daug geresne 4u.gif
Atsakyti
A...tai as cia susiveliau rolleyes.gif blush2.gif
Bandysiu sita imti, man Crest pastos patinka smile.gif
user posted image
Atsakyti