paskaitinejau tema.. lyg neradau atsakymo: ar yra kur nors Lietuvoje pirkti vien tik universaliu kapu? Kalbu ne apie individualiai gaminamas.
QUOTE(chateau @ 2011 06 10, 13:42)
paskaitinejau tema.. lyg neradau atsakymo: ar yra kur nors Lietuvoje pirkti vien tik universaliu kapu? Kalbu ne apie individualiai gaminamas.
man atrodo kai perki kai kuriuos balinimo produktus pakuotej buna idetos tos universalios kapos..
QUOTE(ajaja @ 2011 06 13, 08:23)
man atrodo kai perki kai kuriuos balinimo produktus pakuotej buna idetos tos universalios kapos..
Ne ne, klausiau, kur galima nusipirkti vien tik kapu. Jau radau, aciu

QUOTE(Fluctus @ 2011 06 13, 01:24)
Mergyčos! Sveikos 
norėjau paprašyt tų, kurios kokiu nors būdu balinosi dantis - parodykit efektą?
Būtų gerai pamatyti realius rezultatus, nes nepasitikiu tomis nuotraukomis, kur pas odontologus www puslapiuose

norėjau paprašyt tų, kurios kokiu nors būdu balinosi dantis - parodykit efektą?

Būtų gerai pamatyti realius rezultatus, nes nepasitikiu tomis nuotraukomis, kur pas odontologus www puslapiuose

keliu

SaiMita>>> wow, dantukai
atrodo kaip fotošopu pabalinti. Sakykit ar negeltonuoja jie praėjus kuriam laikui? Ar neišmėtė dėmelėm? O iltiniai dantukai taipogi vienodai su kitais išsibalino ar dar balinot atskirai? Nes daugumai geltoniausi dantys- iltiniai
Ir kur pirkot kapas bei balinimo skystį?
Soriukas už tiek daug klausimų, bet ir noriu pasibalinti ir bijau

QUOTE(akacijaorama @ 2011 06 13, 13:25)
SaiMita>>> wow, dantukai
atrodo kaip fotošopu pabalinti. Sakykit ar negeltonuoja jie praėjus kuriam laikui? Ar neišmėtė dėmelėm? O iltiniai dantukai taipogi vienodai su kitais išsibalino ar dar balinot atskirai? Nes daugumai geltoniausi dantys- iltiniai
Ir kur pirkot kapas bei balinimo skystį?
Soriukas už tiek daug klausimų, bet ir noriu pasibalinti ir bijau 

sveiki

mano visa gyvenima dantys buvo gan balti, bet smalsumas nugalejo.. dantukus balinau kapomis, darytomis stomatologo kabinete. Jas dariausi pries kookius 5 metus, ir iki siol tas pacias naudoju.. niekad nepastebejau, kad mano iltys butu tamsesnes nei likusieji dantys, tad ir issibalino visi tolygiai, be jokiu demiu. Rezultatas buna dar geresnis pries tai pasidarius burnos higiena. Dantys negeltonuoja, bet ir nerukau, negeriu juodos arbatos, o vyna ir kava geriu retai

balinu Opalascence geliu. Dazniausiai 10 arba 15% stiprumo

Grazi mergaite, sypsena liux ir dantukai grazus
Kokia ten balinancia Crest pasta SaiMita emei?

QUOTE(savita1 @ 2011 06 13, 16:23)
Grazi mergaite, sypsena liux ir dantukai grazus

aciu

kur?

QUOTE(SaiMita @ 2011 06 13, 16:29)
Is Drugstore neemei jokios pastos? Rodei kazkada, sakei geri atsiliepimai

QUOTE(savita1 @ 2011 06 13, 16:31)
aa.. ne, ten ne crest buvo

sita emiau

atsiliepimai geri, ir cia SM ja gyre, bet man nieko ypatingo.. eiline pasta

A...tai as cia susiveliau
Bandysiu sita imti, man Crest pastos patinka

Bandysiu sita imti, man Crest pastos patinka