Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

QUOTE(matilda83 @ 2010 02 08, 15:10)
labai grazu 4u.gif

QUOTE(tesulka @ 2010 02 11, 22:09)
Labai gražu.

QUOTE(Dovė* @ 2010 02 12, 01:24)
paskutinis su sirdele labai grazus  thumbup.gif

QUOTE(stewie @ 2010 02 12, 10:09)
Gražus darbas su širdele wub.gif

AČIŪ, merginos 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ir cia mano 4u.gif

Besmegenis biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sorry, bet visur iškuiciau niekaip nerandu žguto darymo technikos, gal nesunku būtu kam bent kur maždaug ieškot, \inau kad ir čia buvo bet jau antrą naktį nerandu.. Dekinga..
Atsakyti
http://businka-lisa.....com/22659.html
Atsakyti
Parodysiu ir aš vėrinuką - užsakymą iš "Swarovski" perlų ir sidabro. Prie jo dar yra auskarai ir apyrankė 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 02 14, 04:37)
Sorry, bet visur iškuiciau niekaip nerandu žguto darymo technikos, gal nesunku būtu kam bent kur maždaug ieškot, \inau kad ir čia buvo bet jau antrą naktį nerandu.. Dekinga..

Va,aš turiu išsisaugojusi nuorodą,kurią Globusytė kažkada idėjo žguto darymui
http://www.auksarank...i...sc&start=25
Atsakyti
QUOTE(editukas_tukas @ 2010 02 15, 13:19)
Parodysiu ir aš vėrinuką - užsakymą iš "Swarovski" perlų ir sidabro. Prie jo dar yra auskarai ir apyrankė 4u.gif

user posted image

bigsmile.gif pati toki pati buvau susivėrusi, tik is juodojo akmens karoliukų ir nebuvau to sidabrinio karoliuko įverusi. lotuliukas.gif Ji padovanojau anytai, tai net išsigandau, kad ir ji čia prisijungusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(salomejaxx @ 2010 02 15, 18:44)
bigsmile.gif  pati toki pati buvau susivėrusi, tik is juodojo akmens karoliukų ir nebuvau to sidabrinio karoliuko įverusi.  lotuliukas.gif Ji padovanojau anytai, tai net išsigandau, kad ir ji čia prisijungusi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Geeeras biggrin.gif Na va, išgąsdinau žmogų blush2.gif Pasitaiko vienodų ar panašių darbų smile.gif Čia toks ganėtinai standartinis vėrinio variantas, o kadangi klientė norėjo būtent tokio, tokį ir gavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(editukas_tukas @ 2010 02 15, 21:48)
Geeeras  biggrin.gif Na va, išgąsdinau žmogų  blush2.gif Pasitaiko vienodų ar panašių darbų smile.gif Čia toks ganėtinai standartinis vėrinio variantas, o kadangi klientė norėjo būtent tokio, tokį ir gavo smile.gif

Linksma istorija smile.gif O vėrinukas labai klasikinis ir elegantiškas thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, LadyO, už įvertinimą 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mielosios labai! thumbup.gif Jau vyksta bandymai smile.gif Supratau kad mano dėžutė karoliukų pasirodo labai maža lotuliukas.gif
Atsakyti
ir aš pasirodysiu keletą savo vėrinukų:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo timari: 16 vasario 2010 - 11:54