Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

rudens-vaikas, stewie, JuodaKatytė aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Ice tea, sužavėjo vėrinukas, tik ant ko jis vertas ir kaip visas grožis pritvirtintas prie juostelės (virvelės)- neįžiūriu. Labai norėtųsi apie tokį gražuolį išsamiau smile.gif
Atsakyti
čia mano pasižaidimas su vienišu auskaru ax.gif
user posted image
Atsakyti
reeva - visai dailiai atrodo pasižaidimas, kaip tu sakai wub.gif dailus kaklo papuošalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EditaR @ 2010 02 06, 15:01)
Norejosi sau kazko tokio labai moterisko ir svelnaus  blush2.gif

Labai graziai ziurisi wub.gif

QUOTE(timari @ 2010 02 16, 12:54)
ir aš pasirodysiu keletą savo vėrinukų:

vienas uz kita grazesni. Noreciau sau visu ax.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Kaip gražuuuuu... šaunuolės mergytės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano kaklo papuosalas su zvaigzde :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vetute @ 2010 02 21, 14:20)

user posted image

Labai gražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetute @ 2010 02 21, 15:20)

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū,JuodaKatyte
Atsakyti
Jaatau kaaaip gražuuu wub.gif Noriu noriu!! net nepatogu bet gal galiu schemutės paprašyt? ax.gif Kadais panašią metalinę turėjau be galo mėgau, dabar pažačiau ir taaaip..na... Noriu! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyO @ 2010 02 20, 11:15)
Ice tea, sužavėjo vėrinukas, tik ant ko jis vertas ir kaip visas grožis pritvirtintas prie juostelės (virvelės)- neįžiūriu. Labai norėtųsi apie tokį gražuolį išsamiau smile.gif

aciuks.gif flirt.gif
Vėriau ant vaškinės virvelės. Paėmiau keturis kartus sulenktą virvelę ir ant kiekvienos dalies privėriau karoliukų, tada karoliukų plote visaip raizgiau ir makalavau "bangeles" su kitais karoliukais. Nu žodž dariau balaganą doh.gif Va ir gavosi ax.gif Bet dabar jau noriu DAR storesnio krūmelio mirksiukas.gif Reiks kurį vakarą dar paraizgyti ties centru bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as schemos kaip ir neturiu tik nuotraukas kur rodo kaip padaryti, bet ten taip abstrakciai , tai jeigu nemokesi pasidaryti kvadratuku pirmoje nuotraukoje, tai nupiesiu schemute smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kaip matis galute zvaisdele turi centre skylute, tai as suveriau ten 5 karoliukus, prasiudama i kas anta to centro karoliuka
jei ko nesuprasi kreipkis smile.gif
Atsakyti