Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

Ačiukas wub.gif Kaip suprantu veriasi nuo sentro kvadratas, tada lenkiasi pusiau, sujungiami du ir turbūt tada priveriamas penktas kampas? Arne?
Atsakyti
Taip padarai kvadrata nuo centro ( is viso 5) ir perlenki pusiau ir visus taip ratuku sujungi ir gauni visus 5 zvaigsdes kampus smile.gif sekmes darant
Atsakyti
Mmmm oi kaaip dėkinga, tai netaip pagalvojau, net pasipiešiau, bet supratau biggrin.gif , o gal jei nesunku dar paprašyšiau vistik kvadračiuko shemutę? Ačiū!
Atsakyti
Nupiesiau schema, tikiuosi suprantamai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif labai reikia patarimo...
Noriu draugei padaryti karolius prie kaklo. Daryčiau iš 12 mm karoliukų, karoliai būtų apie 46 cm. Ką man geriau rinktis: zilkutę ar troselį? Kokio storio?
Būsiu labai dėkinga ! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 22, 23:23)
Sveikos  4u.gif labai reikia patarimo...
Noriu draugei padaryti karolius prie kaklo. Daryčiau iš 12 mm karoliukų, karoliai būtų apie 46 cm. Ką man geriau rinktis: zilkutę ar troselį? Kokio storio?
Būsiu labai dėkinga !  smile.gif

Rinkis troseli nes vala gali akmeneliai nupjauti wink.gif
Atsakyti
Niu kaaip dėkinga wub.gif Man labai retai taip būna, bet jau kai, tai stipriai biggrin.gif-pamatai ir isimyli.. taip su šia žvaigžde man:wub: Kiek laiko tau užtruko ją daryt? aš iki dabar negalėjau atsiplėšt, jau taip noorėjau.. Naa toli iki tavo tobulos, bet vistiek žinau kad nešiosiu. Tik aš kažkodėl kitaip jungiau - jungiau neperlenkus.. ir apsiskaičiavau 5 ne 4 karolikų pridėjau bet nieko, jau kita turėtū geriau išeit..tie kvadratų jungimai tai neaišku buvo. fantazavau. šiaip patinka man kad ji tokia tuščiavidurė, noris ko prikimšt biggrin.gif kad tokia stora būtų ax.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi galedama padeti. As sitos svaigzdes padarymo ieskojau koki menesi. Man jinai irgi labai patiko. Vos tik radau is kart pradejau verti :)As per kokia 1.5 val suveriau viska. Ten kai veri du kvadratukus kartu , tai reikia karoliu eilute padaryti papildoma. Gal pastebejai kad jeigu sudedi tuos kvadratus , tai lieka tarpukas kas antroje eiluteje. tai va i tuos tarpus reikia deti po karoliuka. Pasirodyk kas gavosi smile.gif O man dar irgi reikia tobulintis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vetute: 23 vasario 2010 - 10:06
QUOTE(Tiesiogmamyte @ 2010 02 22, 23:28)
Rinkis troseli nes vala gali akmeneliai nupjauti  wink.gif

Aišku, o kokio storio rinktis troselį, jeigu karoliukų skylutės skersmuo 1 mm? ax.gif
Atsakyti
Tikrai padejai wub.gif Aga kadangi suklydau ir eile daugiau priv4riau tai ir sujungimas kitaip gavos, bet gal net geriau, dabar mastau kad kažko panašaus į komplektą auskarų reikia. Atleiskit už nuotrauką, dar nemoku ir fotikas gal iš 20 ši geriausia..
user posted image
Ir visaip bandau žgutą daryt lyg taip kruopščiai seku, na ir kažkas gaunas, bet niekaip neišeina kad karoliukaispirale gultų, dabat su turkišku bandau kaip sugalvoju tai arba šachmatinasi arba lygia eile eina, bet niekaip nesisuka kaip visur gražiai matau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melynakrauje: 24 vasario 2010 - 02:32
Sauniai atrodo thumbup.gif Kaip pirmas bandymas, tai tikrai pavykes
Atsakyti
Valiooo! Ačiū! Čia tavo Vetut nuopelnas wub.gif Tai gal nieko kad nejungiu perlenkto kvadrato? Tiesiog kampai tuščiaviduriei lieka, ar reikia? Nu su tais žgutais tai niekaip sistemos neperkandu, jaučiu vos trūksta, kažkokią smulkmeną praleidžiu..
Atsakyti