Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

QUOTE(Džiuga+ @ 2010 02 19, 11:08)
Jeigu iseina - pratesk piesini. As pripiesiau apacia:

aciu 4u.gif tikrai labai grazu wub.gif
bandysiu ir as biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Jetus merginos,kaip viskas gražu ir vyninė ir auskariukai ir Baltės lenktynių akimirka nereali ir kristule kaip telefona papuošė nerealiai... blush2.gif

Keliu ir aš savo išklausiau daug patarimų kaip ją išbaigt,bet vistiek nuvariau kažkaip į šoną... g.gif

user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
Ohara, grazi dezute, bet gal reikejo sonus sendinti, virsus ir taip toks suskylinejes.mano nuomone... 4u.gif
Atsakyti
Aš jau kai padariau td pagalvojau gal nereikėjo jos išvis sendint,nes ir taip margas viršus... unsure.gif nu va mokomės iš klaidų,kad margo viršaus geriau nesendint,nes gaunasi košė.. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Įdedu savo dėžę, bet nelabai kas matosi, vyro paprašiau kad nufotkintų prieš dovanojant, bet nepažiūrėjau kaip jis tai padarė doh.gif verysad.gif tai nelabai kas matosi verysad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2010 02 19, 11:54)
Įdedu savo dėžę, bet nelabai kas matosi, vyro paprašiau kad nufotkintų prieš dovanojant, bet nepažiūrėjau kaip jis tai padarė  doh.gif  verysad.gif tai nelabai kas matosi  verysad.gif

labai puikiai matosi ir labai grazi 4u.gif labai grazi ir idomi 4u.gif
Atsakyti
Milinga, tikrai grazu ir originalu, o ten lt laikrsciai? bigsmile.gif

idedu dar viena darbuka, kuris man na nelabai, galvoju nuimti ta sentinima nuo sviesios spalvos, bet kaip geriau tai padaryti, patarkit merginos mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristule666: 19 vasario 2010 - 11:58
Milinga, lb orginalu... bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui už pagyras blush2.gif , na man jos irgi nebuvo gėda dovanoti, bet čia nesimato vaizdo tokio verysad.gif
Čia ne laikraštis, čia dekupažinis popierius, kuris imituoja suklijuotas laikraščio skiautes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2010 02 19, 12:04)
Dėkui už pagyras  blush2.gif , na man jos irgi nebuvo gėda dovanoti, bet čia nesimato vaizdo tokio  verysad.gif
Čia ne laikraštis, čia dekupažinis popierius, kuris imituoja suklijuotas laikraščio skiautes  bigsmile.gif

is kur toki popieriu gavai??isduok greitai paslapti:)
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2010 02 19, 12:12)
is kur toki popieriu gavai??isduok greitai paslapti:)

senamiesty Kaune toto deco parduotuvėj mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milinga: 19 vasario 2010 - 12:14
QUOTE(Raseleb @ 2010 02 18, 22:36)
baltė kodėl nematau tavo darbelio?  g.gif

Aš truputį "prichimičinau" fotki.com'e... Bandau dar kartelį tada. smile.gif

user posted image

QUOTE(aaaita @ 2010 02 19, 11:17)
aciu  4u.gif  tikrai labai grazu  wub.gif
bandysiu ir as  biggrin.gif  4u.gif

Dar tokia mintis man kilo, o jei su auksine/varine folija apačią dekoruoti, tada ji būtų intensyvesnė...? smile.gif

QUOTE(Milinga @ 2010 02 19, 11:54)
Įdedu savo dėžę, bet nelabai kas matosi, vyro paprašiau kad nufotkintų prieš dovanojant, bet nepažiūrėjau kaip jis tai padarė  doh.gif  verysad.gif tai nelabai kas matosi  verysad.gif

Matosi, matosi, labai graži tb daryta nuotrauka. Aišku fokusas truputį galėtų būti ir didesnį plotą apimantis, bet iš kitos pusės thumbup.gif Man silpnybė, kai su laikraščiu (ar pan. popierium) dekoruota, todėl prisidedu prie pagyrų thumbup.gif

ohara, gražu thumbup.gif , rankenytė irgi tinka thumbup.gif
Atsakyti