Milinga fantastika
Ohara, siulyciau dezute perdaryt jei dar nelakuota
virsus per margas, apacia per tamsi/arba per vienspalve. vidus per tamsus kaip papuosalu dezutei, niurokas toks
ir sutikciau su lachese, ji pasake labai taikliai
tikiuosi nesupyksi, sakau ka manau nes mano akim tu kritika priimantis ir is jos pasimokantis zmogus 
Milinga fantastika
Milinga fantastika
Dėkui campari*
Įkvėpimo pagauta dar dukrai pakabą katik baigiau dekupažint
Įkvėpimo pagauta dar dukrai pakabą katik baigiau dekupažint
Aciu visoms uz pagyras, smagu , kad nors kelioms patiko.Visu skoniai skiriasi
urupeja2, biriusa, campari*, auksine, aurelija_ma, malonu vis dar sulaukti komplimentų
Telefonas čia? Man labai neblogai žiūrisi. Toks vienetinis originalus gavosi
Maša, mielas laikrodukas, toks gavosi jaukus, sakyčiau, pirktinis
QUOTE(kristule666 @ 2010 02 19, 10:11)
Telefonas čia? Man labai neblogai žiūrisi. Toks vienetinis originalus gavosi
Maša, mielas laikrodukas, toks gavosi jaukus, sakyčiau, pirktinis
Labutis,
visi darbeliai be galo gražūs, įstrigo padėkliukai, vyndėžės abi, lėkštė nereali ir laikrodis gražus, tiesa, dar auskariukai simpatiški, romantiški, atleiskite, nepamenu vardų mergaičių
Rodausi su savo paskutiniais pagaliau baigtais darbeliais, ko tai mane mūza apleidinėja

pašto dėželė

visi darbeliai be galo gražūs, įstrigo padėkliukai, vyndėžės abi, lėkštė nereali ir laikrodis gražus, tiesa, dar auskariukai simpatiški, romantiški, atleiskite, nepamenu vardų mergaičių
Rodausi su savo paskutiniais pagaliau baigtais darbeliais, ko tai mane mūza apleidinėja

pašto dėželė

QUOTE(campari* @ 2010 02 19, 19:55)
Ohara, siulyciau dezute perdaryt jei dar nelakuota
virsus per margas, apacia per tamsi/arba per vienspalve. vidus per tamsus kaip papuosalu dezutei, niurokas toks
ir sutikciau su lachese, ji pasake labai taikliai
tikiuosi nesupyksi, sakau ka manau nes mano akim tu kritika priimantis ir is jos pasimokantis zmogus 
taip ir padarysiu.. nes jau kelias reik šveist tai duosiu MB darbo nušviest tris dėžutes ir darysiu kaipnors kitaip visas..ačiū už paatumima jums teisinga linkme
Jennifer- pasto deze
Ir vyndeze is laikrasciu sorry nepamenu kieno ...
Milinga- bais dailus tavo laikrodis
Ir uz gera ideja telefonui
- labai idomu kaip nesiosis
Ir vyndeze is laikrasciu sorry nepamenu kieno ...
Milinga- bais dailus tavo laikrodis
Ir uz gera ideja telefonui
QUOTE(Jennifer @ 2010 02 20, 00:26)
Labutis,
Labai grazus darbeliai tik gaila, kad dezutes soniuku nelabai matyti is foto
bus_ka lekste nerealiiiiiii, be to sotille as taip pat myliu del subtilaus skeldejimo
Masa labai mielas laikrodukas
Kristule666 labai fainas telefonas
gera ideja, reiks ir savo pagrazint nes jau liudnas vaizdelis
ir darbelis labai tvarkingas malonu ziuret i toki
Milingos ir baltes vyndezes laaabai grazios :4: (baltes deze jau gyriau nu bet toookia grazi kad negaila ir dar gero zodzio
)
dar Masos laikrodukas pasirode labai toks svelutis, mielas labai
Jenifer liuks dezute
ir pasto dezutes ideja grazi...kad visi taip savo dezutes pagrazintu butu labai smagus vazdelis laiptinese
Paskutiniu metu labai paaukstejo darbu lygis...sunku jau ir nsutebint
bet tas ziuriu ir skatina naujiems isbandymams ir atradimams
Milingos ir baltes vyndezes laaabai grazios :4: (baltes deze jau gyriau nu bet toookia grazi kad negaila ir dar gero zodzio
dar Masos laikrodukas pasirode labai toks svelutis, mielas labai
Jenifer liuks dezute
Paskutiniu metu labai paaukstejo darbu lygis...sunku jau ir nsutebint
Jenifer, viršus toks kaip marmurinis gavosi, kaip padarei tuos tamsesnius įtrūkimus? Kaip suprantu, sendinta dvikomponenčiu, o įtrinta su kuo?
Jennifer - pirmoji graži, pavasariška