Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

QUOTE(Raseleb @ 2010 02 21, 10:45)
Dėkoju  ax.gif
Šonai daryti tik su dažais ir kempinėle, daug dažų, tapšnota jais, jų neišlyginant. Todėl ir gavosi tokie nelygumai. Nuotraukoje jie per daug blizga ne visai tikroviškas vaizdas matomas. Ne su visų firmų dažais taip išeina padaryti  mirksiukas.gif

dar buvau galvojus varianta , kad dazai tapsnoti ax.gif , taip neina su bet kokiais dazais isgauti toki efekta, turi but tirsti dazai 4u.gif
Atsakyti
Taip teisingai, turi būti tirštesni dažai mirksiukas.gif Bet jei per ilgai vienoje vietoje tapšnosi gali taip pat nesigauti 4u.gif
Atsakyti
Raseleb, o kas ten ant dežutes sono? kazkokia tekstura?
Atsakyti
Šonai daryti tik su dažais ir kempinėle, daug dažų, tapšnota jais, jų neišlyginant. Todėl ir gavosi tokie nelygumai. Nuotraukoje jie per daug blizga ne visai tikroviškas vaizdas matomas. Ne su visų firmų dažais taip išeina padaryti mirksiukas.gif

QUOTE(kristule666 @ 2010 02 21, 14:02)
Raseleb, o kas ten ant dežutes sono? kazkokia tekstura?

Atsakyti
Matai, kaip įdėmiai merginos apžiūri, aš net nepastebėjau tų nelygumų tongue.gif
Labai gražu smile.gif
Atsakyti
Tikrai įdomiai atrodo ta faktūra smile.gif O čia tyčia ar atsitiktinai gavosi? Kontrastingos spalvos wub.gif Gerai atrodo dėžutė, reikės ir man kada juodą padaryt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 21 vasario 2010 - 14:22
Taip specialiai dariau, juoda maišiau su ruda. Nėra grynai juoda
Atsakyti
Uzsakymukas.... VAIKYSTĖ

user posted image

user posted image
4u.gif
Atsakyti
Sobieska, aš apakus . Tai yra kažkas fantastiško wub.gif Net nebeužtenka mano žodyne epitetų, kurie nusakytų šį stebuklingą grožį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 02 21, 18:41)
Uzsakymukas....  VAIKYSTĖ

pasakiska, nuostabu, tyra ir dar visa kaip kitaip wub.gif thumbup.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 02 20, 20:31)
Aš pasirodau su savo arbatinės "Prie arbatos"  dėžutės sesute "Pesikai":

QUOTE(sobieska @ 2010 02 21, 16:41)
Uzsakymukas....  VAIKYSTĖ

Be žodžių wub.gif Labai gražu...

O aš įkeliu pakabą dukrytei, bet man dar toli iki jūsų... unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milinga: 21 vasario 2010 - 19:47
Sobieska, kaip sodru, kūribinga ir vaikiška wub.gif wub.gif wub.gif !
Atsakyti