Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

Jennifer, jau pagyriau, bet noriu ir čia - abu darbeliai gražiai atrodo... thumbup.gif Nepanašu, jog mūza apleidinėja smile.gif Jaučiu truputį išsisėmiau pagyrų žodyną, regis vis ta patį sakau rolleyes.gif

urupeja2, pas ją temoje yra ir vaizdas iš šono, nesuprantu, kodėl ji jo čia neparodė, nes iš tiesų labai gražiai pritapyta, visas grožis ten matosi thumbup.gif

biriusa, malonu wub.gif
Atsakyti
Laukiu kritikos. Žinau, kad ten per vidurį negražiai paterlinau. kas dar?

user posted image

user posted image

Atsakyti
Kita mama- Man patinka tavo laikrodis 4u.gif toks savotiskas
Atsakyti
Kita mama, laikrodis tikrai idomus, bet kiek mano akys mato, tai profes visa darba sendina, o itrinimus daro tik ten kur nori kad jie butu.Uztat ir nebuna tokiu iskylimu.O taip tikrai idomus laikrodis.

O kur pirkai mechanizma laikrodziui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristule666: 20 vasario 2010 - 13:45
Taip, taip, čia už tai ta terlionė vidury ir gavosi, kad tepiau tik ten, kur norėjau sendinti. Bet supratau, tą jau po laiko rolleyes.gif .

Laikrodžio mechanizmą pirkau Senukuose esančioje laikrodžių parduotuvėlėje (prekystalis ten toks stovi Kaune Draugystės g. Seniuose)
Atsakyti
Jennifer labai patiko pasto dezele thumbup.gif
Atsakyti
Kita mama, fainas laikrodukas, bet ar gerai iziuriu, kad po skaiciaus 3 eina skaicius6? Visad galvojau kad romeniskuose IV yra -4, o VI-6 g.gif o gal cia as nusisneku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biriusa: 20 vasario 2010 - 15:23
QUOTE(biriusa @ 2010 02 20, 15:23)
Kita mama, fainas laikrodukas, bet ar gerai iziuriu, kad po skaiciaus 3 eina skaicius6? Visad galvojau kad romeniskuose IV yra -4, o VI-6  g.gif  o gal cia as nusisneku?

nenusisnekat, taip ir turetu but biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 02 20, 16:23)
Kita mama, fainas laikrodukas, bet ar gerai iziuriu, kad po skaiciaus 3 eina skaicius6? Visad galvojau kad romeniskuose IV yra -4, o VI-6  g.gif  o gal cia as nusisneku?

biggrin.gif
cia kitoniskas laikrodis
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 02 20, 00:44)
Milinga- bais dailus tavo laikrodis  tongue.gif  4u.gif

Laikrodis labai dailus, bet jis ne mano blush2.gif
Atsakyti
Kita mama
tikrai kitoniskas laikrodis, bet turbut cia deco pop ar spausdintas pav matosi , kad jis toks storokas nenuploninai krasteliu ir kur uzeina vienas pav ant kito labai jau dirbtinai atrodo, ir tie krasteliai tokiu lygiu tiesiu liniju dirbtinuma priduoda, o siaip saunuole, kad ieskai kazko naujo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urupeja2: 20 vasario 2010 - 17:51
blink.gif blink.gif blink.gif O siaube! Tai gerai, kad aš jums čia tą laikroduką parodžiau. Taigi pati nė nemačiau, kad blogai skaičiukus suklijavau doh.gif
Ir nesityčiokit, kad čia taip turi būt..... Jei turit omeny atgal einantį laikroduką, tai ir kt. skaičiai turėtų būt į priešingą pusę blush2.gif (dabar supratau, apie ką klausimas, kur pirkau mechanizmą lotuliukas.gif ).

Ačiū ir už kt. pastabas 4u.gif
Atsakyti