Sveika,
taip pasidariau tuos tyrimus tik ne Grybo g., o Santariskese. ten greiciau, nes Grybo paskui visvien i Santariskes siuncia. rezultatas -nei vienas parametras nera normoje. vienu zodziu imunine sitema visiskai isbalansuota. turiu tas naturalias zudikes, kurias, kaip tu minejau reikia slopinti. taip pat parode, kad imunine silpna. nuslopint imunine turi padeti imunoglobulinas. tik vat ir as turi ta beda su herpesu. ir irgi manau kad jei dar labiau slopinsiu imunine kils herpesas. zinok, reikia kazkaip naikint ta zaraza. kiek zinau viena mergina vartojo ciklorofena+neurorobina ir paskui vartojo L-Lysino papildus. deja, nei ciklorofeno nei Lysino Lietuvoj nupirkti negalima. apie Lysina gali paskaityti temoje apie Herpes II stadijos, cia supemamoj. as bandysiu ji kazkaip gauti is Airijos. dar rytoj eisu pas viena tokia dermatologe, tai ziuresim ka ji man pasakysis.as tik nesuprantu kodel vienoms nekenkia net lytiniu lupu herpesas nestumu metu, o kitoms paprastas lupu herpesas labai kenkia. gal mes koki kitoki herpesa turim
o tau kas skyre tuos vaistus slopint imunine ginekologe ar koks imunologas?
Jasmine,
gal gali papasakoti kaip sekesi Grybe?
zinok pas mane su temp ta pati problema tik ji pas mane dar aukstesne 37,2 yra dazna vakaro temperatura

o tam kad pastociau ruosiantis 5 inseminacijai geriau imuniteta slopinancius vaistus(nepamenu pavad), ir valio pastojau, bet vaistai turejo itakos ir herpes atsiradimui nestumo pradzioje,ko pasekoje - abrazija

dabar po jos vel ruosiuosi bandyti pastoti, bet baisiai bijau kad metodai bus tie patys ir kad tik herpes nepasikartotu
[/quote]
Papildyta:
apie Imunologines preiazastis yra labai daug parasyta temoje Imunine sistema, jos trikziai pastoti. cia pat SM Nesulaukiancioms gandro skyrelyje.
o as irgi po 3 nesivystanciu ir nestuma palaikancius vaistus vartojau tokius kaip Duphastonas. tik man atrodo su progesteronu pas mane viskas ok, nes organizmas jau po 2 svaiciu kaip nesivysto vaisius pats persileisti negali. gimda pati negali isivalyt, nes pusle vis dar nemazeja. mistika kazkokia
QUOTE(kishke @ 2010 03 01, 10:32)
labas rytas merginos
Toms, kuriu nelaimingu neshtumu priezastys nenustatytos: o kas tos imunologines priezastys? Kaip jas ishtirti? Matyt, tai vienintelis tyrimas, kurio nedariau....
ir dar - merginai, kuri po 3 persileidimu neshioja vaikuti - ar geri kokius neshtuma palaikancius vaistus? (linkiu tau sekmingo neshiojimo

)