Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys

QUOTE(Jasmine @ 2010 02 27, 15:11)

Sveika,
taip skaiciau vakar. nusprendziau padaryt Grybo g. naturaliu antikileriu  tyrimus. pirmadieniu vaziuosiu daryt. manau kad tikrai, tai gali buti mano problema. tik, zinai, ten merginos raso, kad esant lastelems zudikems reikia slopinti imunine sistema. bet man toks jausmas, kad as jos ir neslopinant beveik neturiu. mano normali temperatura nuo vaikystes apie 36.8-39.9. ir dar jeigu as slopinsiu per nestuma imunine, tai  mane dar labiau herpiu bers, o jis vel zudys mano maziukus verysad.gif
Papildyta:

pastebejau, kas blogai parasiau  doh.gif normali temperatura nuo vaikystes apie 36.8-36.9.

Jasmine,

gal gali papasakoti kaip sekesi Grybe?
zinok pas mane su temp ta pati problema tik ji pas mane dar aukstesne 37,2 yra dazna vakaro temperatura doh.gif o tam kad pastociau ruosiantis 5 inseminacijai geriau imuniteta slopinancius vaistus(nepamenu pavad), ir valio pastojau, bet vaistai turejo itakos ir herpes atsiradimui nestumo pradzioje,ko pasekoje - abrazija verysad.gif dabar po jos vel ruosiuosi bandyti pastoti, bet baisiai bijau kad metodai bus tie patys ir kad tik herpes nepasikartotu
Atsakyti
QUOTE(kriste0601 @ 2010 03 01, 22:41)
Laba 4u.gif
Tai gal as ne taip supratau doh.gif , nes jau po darbo galva visai nedirba blink.gif gali buti kad masazai g.gif

4u.gif

QUOTE(Dijav @ 2010 03 02, 09:16)
Labas 4u.gif
Vat ir samonė.Kiekvienoje Druskininkų sanatorijoje yra toks gydymas-purvu. Aišku,gal ne taip supratai, pačio purvo niekas ten su šaukštais nekiša,bet deda į vidų purvo tamponus (pakankamai normaliai jie to purvo prisigėrę būną ir pakankamai giliai įstumia, pabūni kurį laiką, tada daromi praplovimai mineraliniu vandeniu. Tarpkitko ši procedūra yra labai populiari ir padeda nuo daugybės ginekologinių lygų. Taip kad ne bobučių paistalai o rimtas dalykas.
Ir purvą,jeigu ką, deda ir ant dantenų-taip gydoma paradantozė (čia ne į temą, bet ,kad aiškiau būtų ,kad jį naudoja visur  biggrin.gif ).
bet kurios sanatorijos puslapyje ,pasakaičius atliekamas procedūras dėl ginekologinių problemų rasi,kad bus taikomas ginekologinis gydymas purvu. 4u.gif
Aš asmeniškai dariausi  "Eglės" sanatorijoje............viskas atliekama specialiame kabinete-ant ginekologinės kėdės-jokio diskomforto nėra-viskas normaliai-eilės prie kabineto didžiulės ir atsiliepimų teigiamų girdėjau begalės-nei vieno  neigiamo.

na tokia procedura, tai tikiu, kad yra. Bet buvo issireiksta, kad "Dumblas stumiamas i gimda", tai ir nuskambejo, kad bobuciu snekos mirksiukas.gif Pabandziau isivaizduoti kaip tai gali buti daroma, kaip jis isvalomas ir kokia nauda is to ir niekaip nesuvedziau galu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste0601 @ 2010 02 28, 22:22)
Mane gine siunte i KMUK, ten dariausi kraujo tyrimus tris kazkokius, neprisimenu kaip vadinasi doh.gif atsakyma gavau menesio laikotarpyje ir mokejau 135 lt, po to chlamidiju, ureaplasmos, mycoplasmos, irgi kainavo apie 76 lt. blink.gif

jo tyrimukai nepigus ziuriu. As pasiskaiciavau , kad man kainuos ~ 500lt. darysiu ir imunologinius.
Kazkas klause kas tai yra, placiai aprasyta yra sorpo.lt puslapyje. doh.gif as ten jau pastovi kliente tuoj tapsiu tongue.gif su tokia kruva tyrimu.

eisiu 9d. pas gine, ziuresiu ka sakys. as po A vis dar labai lengvai kraujuoju, praejo jau ~ 1 savaitele. Gine sake normalu.
Atsakyti
Sveika,
taip pasidariau tuos tyrimus tik ne Grybo g., o Santariskese. ten greiciau, nes Grybo paskui visvien i Santariskes siuncia. rezultatas -nei vienas parametras nera normoje. vienu zodziu imunine sitema visiskai isbalansuota. turiu tas naturalias zudikes, kurias, kaip tu minejau reikia slopinti. taip pat parode, kad imunine silpna. nuslopint imunine turi padeti imunoglobulinas. tik vat ir as turi ta beda su herpesu. ir irgi manau kad jei dar labiau slopinsiu imunine kils herpesas. zinok, reikia kazkaip naikint ta zaraza. kiek zinau viena mergina vartojo ciklorofena+neurorobina ir paskui vartojo L-Lysino papildus. deja, nei ciklorofeno nei Lysino Lietuvoj nupirkti negalima. apie Lysina gali paskaityti temoje apie Herpes II stadijos, cia supemamoj. as bandysiu ji kazkaip gauti is Airijos. dar rytoj eisu pas viena tokia dermatologe, tai ziuresim ka ji man pasakysis.as tik nesuprantu kodel vienoms nekenkia net lytiniu lupu herpesas nestumu metu, o kitoms paprastas lupu herpesas labai kenkia. gal mes koki kitoki herpesa turim doh.gif
o tau kas skyre tuos vaistus slopint imunine ginekologe ar koks imunologas?

Jasmine,

gal gali papasakoti kaip sekesi Grybe?
zinok pas mane su temp ta pati problema tik ji pas mane dar aukstesne 37,2 yra dazna vakaro temperatura doh.gif o tam kad pastociau ruosiantis 5 inseminacijai geriau imuniteta slopinancius vaistus(nepamenu pavad), ir valio pastojau, bet vaistai turejo itakos ir herpes atsiradimui nestumo pradzioje,ko pasekoje - abrazija verysad.gif dabar po jos vel ruosiuosi bandyti pastoti, bet baisiai bijau kad metodai bus tie patys ir kad tik herpes nepasikartotu
[/quote]

Papildyta:

apie Imunologines preiazastis yra labai daug parasyta temoje Imunine sistema, jos trikziai pastoti. cia pat SM Nesulaukiancioms gandro skyrelyje.
o as irgi po 3 nesivystanciu ir nestuma palaikancius vaistus vartojau tokius kaip Duphastonas. tik man atrodo su progesteronu pas mane viskas ok, nes organizmas jau po 2 svaiciu kaip nesivysto vaisius pats persileisti negali. gimda pati negali isivalyt, nes pusle vis dar nemazeja. mistika kazkokia doh.gif

QUOTE(kishke @ 2010 03 01, 10:32)
labas rytas merginos

Toms, kuriu nelaimingu neshtumu priezastys nenustatytos: o kas tos imunologines priezastys? Kaip jas ishtirti? Matyt, tai vienintelis tyrimas, kurio nedariau....

ir dar - merginai, kuri po 3 persileidimu neshioja vaikuti - ar geri kokius neshtuma palaikancius vaistus? (linkiu tau sekmingo neshiojimo 4u.gif )

Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2010 03 02, 09:16)
Labas 4u.gif
Vat ir samonė.Kiekvienoje Druskininkų sanatorijoje yra toks gydymas-purvu. Aišku,gal ne taip supratai, pačio purvo niekas ten su šaukštais nekiša,bet deda į vidų purvo tamponus (pakankamai normaliai jie to purvo prisigėrę būną ir pakankamai giliai įstumia, pabūni kurį laiką, tada daromi praplovimai mineraliniu vandeniu. Tarpkitko ši procedūra yra labai populiari ir padeda nuo daugybės ginekologinių lygų. Taip kad ne bobučių paistalai o rimtas dalykas.
Ir purvą,jeigu ką, deda ir ant dantenų-taip gydoma paradantozė (čia ne į temą, bet ,kad aiškiau būtų ,kad jį naudoja visur  biggrin.gif ).
bet kurios sanatorijos puslapyje ,pasakaičius atliekamas procedūras dėl ginekologinių problemų rasi,kad bus taikomas ginekologinis gydymas purvu. 4u.gif
Aš asmeniškai dariausi  "Eglės" sanatorijoje............viskas atliekama specialiame kabinete-ant ginekologinės kėdės-jokio diskomforto nėra-viskas normaliai-eilės prie kabineto didžiulės ir atsiliepimų teigiamų girdėjau begalės-nei vieno  neigiamo.

Labutis 4u.gif
Aciu uz palaikyma ax.gif O jei ne paslaptis tai kiek tas malonumas ant ginekologines kedes su purvo tamponais kainavo? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif noriu ir as prie jusu prisijungti su sirdies skausmeliu cray.gif pirmas nestumas, pirmas persileidimas verysad.gif gyvenam su vyru Londone, vasara vaziuosim atostogu i LT, kokius tyrimus patartumet pasidaryt, kad nustatyti priezasti? Nes cia tik pasake galbut del to ar ano, o as noriu tiksliai zinoti, nepakelciau dar karta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmine @ 2010 03 02, 20:42)
tik vat ir as turi ta beda su herpesu. ir irgi manau kad jei dar labiau slopinsiu imunine kils herpesas. zinok, reikia kazkaip naikint ta zaraza. kiek zinau viena mergina vartojo ciklorofena+neurorobina ir paskui vartojo L-Lysino papildus. deja, nei ciklorofeno nei Lysino Lietuvoj nupirkti negalima.

poster_offtopic.gif sorry, kad per daug apie herpes, bet visą mėn aiškinausi tai tam kad jį prislopinti reikia gerti antivirusinius vaistus, bet pradėti juos gerti reikia kai tik pradeda kilti tas zaraza. koleges minejo,kad kitoms istisus metus nebebuna herpeso po vaistu.

Eirida,
neliudėk, dar pasiseks. daug čia mūsų su pirmu (ir ne tik) išvajotu nėštumu, bet.... labai trumpu.
nežinau ar tau forume mergaitės pasakys, kokius tyrimus atlikti tai labai asmeniška, juk kiekvienas organizmas kitoks su savo problemomis.
Atsakyti
Sveikos mergaites. 4u.gif
noriu ir as papasakoti Jums savo liudna istorija, sia vasara liepos 17 diena, praradau savo suneli, man jau ejo 17 savaite, viskas buvo ok, ir staiga nakti nubego vaisiaus vandenys, kaip per normalu gimdyma, nieko nejauciau jokiu skausmu nieko, nuvaziavau i ligonine, man daktaras sako, vaisiaus vandenu nera visiskai reikia daryti abrazija. Ligonineje pragulejau visa nakti , ryte padare dar viena echoskopija , bet deja niekas nepasikeite . Mano sunelis vargseli dar buvo gyvas ir visiskai sveikas....po to gydytojai idejo man tableciu ir dar dave isgerti, po val prasidejo siaubingi saremiai ir man uzdejo toki didziuli pampersa, kad galeciau i ji kraujuoti, ir visas gimdymas ivyko palatoje, tada kai isgimdziau savo suneli, mane isveze i operacine ir padare abrazija.
man buvo sokas, nes labai sunkiai susilaukeme sio vaikelio, nes man paciai ovuliacija nevyksta, tai mes planavome vaikeli ta 2 metus...
o dabar jau praejo daugiau nei puse metu, turejau 2 nesekmingas stimuliacijas ir dar dabar turiu kaireje kiausideje 6 cm cista, kuri as tikiuosi pati sumazes....

Atsakyti
Ir kodel tokie dalykai vyksta????? Labai liudna istorija:(

Atsakyti
uzjauciu labai 4u.gif o tau paaiskino kodel taip atsitiko?

QUOTE(FilMar @ 2010 03 03, 20:07)
noriu ir as papasakoti Jums savo liudna istorija, sia vasara liepos 17 diena, praradau savo suneli, man jau ejo 17 savaite, viskas buvo ok, ir staiga nakti nubego vaisiaus vandenys, kaip per normalu gimdyma, nieko nejauciau jokiu skausmu nieko, nuvaziavau i ligonine, man daktaras sako, vaisiaus vandenu nera visiskai reikia daryti abrazija. Ligonineje pragulejau visa nakti , ryte padare dar viena echoskopija , bet deja niekas nepasikeite . Mano sunelis vargseli dar buvo gyvas ir visiskai sveikas....po to gydytojai idejo man tableciu ir dar dave isgerti, po val prasidejo siaubingi saremiai ir man uzdejo toki didziuli pampersa, kad galeciau i ji kraujuoti, ir visas gimdymas ivyko palatoje, tada kai isgimdziau savo suneli, mane isveze i operacine ir padare abrazija.
man buvo sokas, nes labai sunkiai  susilaukeme sio vaikelio, nes man paciai ovuliacija nevyksta, tai mes planavome vaikeli ta 2 metus...
o dabar jau praejo daugiau nei puse metu, turejau 2 nesekmingas stimuliacijas ir dar dabar turiu kaireje kiausideje 6 cm cista, kuri as tikiuosi pati sumazes....

Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2010 03 03, 15:49)
Eirida,
neliudėk, dar pasiseks. daug čia mūsų su pirmu (ir ne tik) išvajotu nėštumu, bet.... labai trumpu.
nežinau ar tau forume mergaitės pasakys, kokius tyrimus atlikti tai labai asmeniška, juk kiekvienas organizmas kitoks su savo problemomis.

g.gif as klausiau gydytojo, del ko taip atsitiko, bet jis nieko taip ir nepasake, tai gal yra kokie atskiri tyrimai, kad issiaiskinti priezasti? Aciu uz palaikyma 4u.gif

QUOTE(FilMar @ 2010 03 03, 17:07)
man buvo sokas, nes labai sunkiai  susilaukeme sio vaikelio, nes man paciai ovuliacija nevyksta, tai mes planavome vaikeli ta 2 metus...

verysad.gif uzjauciu, turetu buti siaubingas jausmas verysad.gif
Atsakyti
[quote=Jasmine,2010 03 03, 19:57]
uzjauciu labai 4u.gif o tau paaiskino kodel taip atsitiko?

jokiu priezasciu nesurado, viskas atitiko normas, tik po persileidimo praejus 4 menesiams surado garnerella, tai gyd sake kad galejo buti del to....
Atsakyti