Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys

QUOTE(Kadra @ 2010 03 05, 18:55)
buvo man lygiai taip pat, bet paskui viskas gerai...  4u.gif

ir viskas dabar ciki?..neteko pakartoti A?.....baisiai nesinoretu...na bet jei reiktu kur deciausi.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Marlyn @ 2010 03 05, 17:54)
ir viskas dabar ciki?..neteko pakartoti A?.....baisiai nesinoretu...na bet jei reiktu kur deciausi.... verysad.gif

nu ne, nereikejo... irgi pirma savaite biski pakraujavau, paskui apstojo ir viena diena staiga suskaudo pilva ir kaip pliuptelejo doh.gif issigandau, bet ant rytojaus turejau eiti pas gydytoja. Pasakiau jai kas kaip, bet ji net nesureagavo. Paziurejo per echoskopa, sako viskas gerai gyja... Ir ne vienai merginai taip buvo, taip, kad nesijaudink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadra @ 2010 03 05, 21:19)
nu ne, nereikejo... irgi pirma savaite biski pakraujavau, paskui apstojo ir viena diena staiga suskaudo pilva ir kaip pliuptelejo  doh.gif issigandau, bet ant rytojaus turejau eiti pas gydytoja. Pasakiau jai kas kaip, bet ji net nesureagavo. Paziurejo per echoskopa, sako viskas gerai gyja... Ir ne vienai merginai taip buvo, taip, kad nesijaudink  mirksiukas.gif

nuraminai mane aciukas...nuleksiu gal kita savaitele pas gine del visa ko......norisi greiciau pagyti ir toliau svajoti nestuke.gif
Atsakyti
sveikos, tikiuosi priimsite mane i draugija ir patarsite. Aš jau 6sav kaip laukiuosi gydyt. įtaria negimdyni, vakar buvau, kol kas gimdoj nieko nemato gal kzka, bet labiau ji linkus tiket , kad kairiajame kiausintaky kazka mato, o beto liepia man laukt iki kovo 16, kadangi as nekraujuoju ir neskauda man pilvo, nutariau piradieni nueit privaciai....nebezinau ka daryt, bet tikiu, kad viskas bus gerai, mes taip norime mazylio smile.gif
Atsakyti

zinau kaip buna neramu, bet nepradek jaudintis anksciau reikalo 4u.gif buna ivairiu atveju ir iki 8 svaites nesimato.
laikykis 4u.gif

QUOTE(giedrute86 @ 2010 03 06, 06:12)
sveikos, tikiuosi priimsite mane i draugija ir patarsite. Aš jau 6sav kaip laukiuosi gydyt. įtaria negimdyni, vakar buvau, kol kas gimdoj nieko nemato gal kzka, bet labiau ji linkus tiket , kad kairiajame kiausintaky kazka mato, o beto liepia man laukt iki kovo 16, kadangi as nekraujuoju ir neskauda man pilvo, nutariau piradieni nueit privaciai....nebezinau ka daryt, bet tikiu, kad viskas bus gerai, mes taip norime mazylio smile.gif

Atsakyti
Sveikos,

Pirmadienis 4u.gif Nors dar nepilna savaite po A, bet jauciuosi visai neblogai (skausmai sumazeje kaip ir kraujavimas). Pas savo ginekologe dabar turesiu apsilankyti po menesio, balandzio pradzioje. Labai gailiuosi, kad ligonineje nepasiklausiau kada galima pradeti smileysex.gif Kazkaip turbut bus sunku, nes nezinai kaip ir kas ten buvo daroma doh.gif Vaikeli planuoti pradesime iskart, nezadam laukti nei 3 men. Kodel? Todel, kad persileidimas man ivyko greiciausiai po avarijos. Nors speju, kad su gresianciu vaiksciojau jau kelias savaites pries, bet tai buvo lemiamas ivykis ... O ir mano ginekologe sake, kad kai tik pasijusiu geriau, iskart pradeti planuoti leliu ... Ligonineje daktare pasiule palaukti 2 men. Jokiu tyrimu neisrase, tik liepe toliau gerti foline rugsti, vitamina E ir omega 3. Tikiuosi, kad tai buvo tik nelaimingas atsitikimas, o ne organizmo atmetimas ...
Atsakyti
QUOTE(ledo sirdis @ 2010 03 05, 17:50)
Sveika moliugyte,
Busiu tavo drauge is rugsejinuku  verysad.gif, pamenu tave ir tau siustus balionelius.  Antradieni vakare ir man buvo padaryta abrazija  verysad.gif  Skausmas nezmoniskas ... Tikiu, kad laikas uzgydys viska ....
Turiu baime, kad viskas taip pat gali pasikartoti, bet sau mintyse neleidziu apie tai galvoti. Juk turim pripazinti, kad viskas prasideda nuo musu PASAMONES. Tad bukim stiprios, galvokim tik teigiamai ir laukim savo angeleliu  4u.gif

Labas mergytes 4u.gif as irgi su jumis bendraudavau rugsejinukuose, taciau pasikeiciau Nick is Alinos

na taip jau deja nutinka sad.gif

bet laikykimes ir viskas bus gerai !!!!
Atsakyti
Labutis visom 4u.gif
Pagaliau pirmos mm po A jau praejo biggrin.gif , dabar reiks dar vienu mm sulaukti ir kibti i darbus lotuliukas.gif
Atsakyti
labukas visoms 4u.gif
norėjau paklausti, kiek laiko po A jus sulaukėt savo mmm? man jau beveik men praėjo o jos vis neateina blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(*Azianė* @ 2010 03 08, 22:52)
Labas mergytes  4u.gif  as irgi su jumis bendraudavau rugsejinukuose, taciau pasikeiciau Nick is Alinos

na taip jau deja nutinka sad.gif

bet laikykimes ir viskas bus gerai !!!!

O gi mes privalom laikytis smile.gif Ir tikrai viskas bus gerai 4u.gif

QUOTE(kriste0601 @ 2010 03 09, 09:05)
Labutis visom 4u.gif
Pagaliau pirmos mm po A jau praejo biggrin.gif , dabar reiks dar vienu mm  sulaukti ir kibti i darbus lotuliukas.gif

Puiku 4u.gif Tik as kitu nebelaukciau ir iskart kibciau i darbus ax.gif As zadu tik pasijutusi siek tiek geriau - ta linkme dirbti toliau
Atsakyti
Sveikos,
ir as cia atkeliauju, nes penkta savaite ir po barnio su vyru, po itempto darbo visi dziaugsmai baigesi. Vaziuosiu tuoj i ligonine tai kazi kas bus, tikiuosi, kad savaime pasibaigs...
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2010 03 09, 09:22)
labukas visoms 4u.gif
norėjau paklausti, kiek laiko po A jus sulaukėt savo mmm? man  jau beveik men praėjo o jos vis neateina blush2.gif

Man po mėnesio maždaug mmm sugrįžo, tai ir tau turėtų jos netrukus pareiti.
Atsakyti