Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys

QUOTE(sun_shine @ 2010 04 07, 10:59)
Labukas  4u.gif
as savo antruju mmm neseniai sulaukiau ax.gif irgi laukiu AFS rezultato - bus rytoj arba poryt smile.gif bet pas mus per kelias dienas padaro - o Tau reik laukti 3 menesius??

Taiva, as niekaip nesuprantu, kodel as turiu tiek laukti, man sake, kad gali buti greitai, bet gali but, kad reikes laukti iki triju menesiu, jei tik dabar prasidejes rinkimas...nesamone kazkoki. O kur Tu dareisi?

As pridaviau 0326, tuoj dvi savaites bus....butu faina, kad ir manieji rezai pareitu greiciau...
Atsakyti
QUOTE(mazuliuke159 @ 2010 04 07, 11:05)
Taiva, as niekaip nesuprantu, kodel as turiu tiek laukti, man sake, kad gali buti greitai, bet gali but, kad reikes laukti iki triju menesiu, jei tik dabar prasidejes rinkimas...nesamone kazkoki. O kur Tu dareisi?

As pridaviau 0326, tuoj dvi savaites bus....butu faina, kad ir manieji rezai pareitu greiciau...

as dariausi Klaipedos Universitetineje ligonineje balandzio 2d., atsakymas turetu gal net ir siandien buti - reiks pabandyti pasiskambinti (jei ne,tai ryt gal jau zinosiu ax.gif ) Jei ne sventes, tai vakar/uzvakar jau butu buves atsakymas. Siaip as planavau AFS darytis KMUK, kol nezinojau, kad musu mieste daro. O KMUK pasidarius vos ne menesi jei ne daugiau reikia laukti.
O kur Tu dareisi sita tyrima?
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 04 07, 11:14)
O kur Tu dareisi sita tyrima?

as dariausi KMU.... ax.gif sakes....ir nesuprantu kodel tai ilgai reik laukti....o kiek tau kapsuliu krauju eme? man 4 blink.gif , kiek mokejai?
Atsakyti
QUOTE(mazuliuke159 @ 2010 04 07, 11:25)
as dariausi KMU.... ax.gif sakes....ir nesuprantu kodel tai ilgai reik laukti....o kiek tau kapsuliu krauju eme? man 4 blink.gif , kiek mokejai?

kainos panasios kaip ir kitur, o eme 2 megintuvelius kraujo - tirs 3 antikunius, tik nebepamenu pavadinimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sun_shine: 07 balandžio 2010 - 10:41
o as nesidariau jokiu tyrimu, po A man buvo depresija i poliklinika ziuret nenorejau, o dabar jau gal ir per veliu. verysad.gif nes noriu jau planuoti po mmm
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 04 07, 11:41)
kainos panasios kaip ir kitur, o eme 2 megintuvelius kraujo - tirs 3 antikunius, tik nebepamenu pavadinimo

o man eme 4!!!!!!!! gal man daugiau tyrimu darys....aisku as pavadinimu irgi nepamenu, labai jau sudetingi jie...

QUOTE(:)jolka @ 2010 04 07, 11:59)
o as nesidariau jokiu tyrimu, po A man buvo depresija i poliklinika ziuret nenorejau, o dabar jau gal ir per veliu.  verysad.gif  nes noriu jau planuoti po mmm

o kada dare A? kiek persileidmu turejai?
Atsakyti
QUOTE(mazuliuke159 @ 2010 04 07, 13:11)
o man eme 4!!!!!!!! gal man daugiau tyrimu darys....aisku as pavadinimu irgi nepamenu, labai jau sudetingi jie...
o kada dare A? kiek persileidmu turejai?

dare man vasario 23, cia mano pirma A.
Atsakyti
QUOTE(mazuliuke159 @ 2010 04 07, 12:11)

jo, pavadinimu ir as pati neprisimenu smile.gif einu skambint, gal bus rezultatai - tada reiks po darbo pasiimt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(:)jolka @ 2010 04 07, 12:14)
dare man vasario 23, cia mano pirma A.

As vietoj Taves sulaukciau bent triju mmm...
man nedare A ne karto, o turejau du savaiminius ir tai sake laukti puse metu, maziausiai 3 ciklus....o cia A daryta, turi organizmas sustipreti, atsigauti...
Nu bet cia tik mano nuomone, nenoriu daugiau prarast savo vaikiuku, jei reikes lauksiu...

QUOTE(sun_shine @ 2010 04 07, 12:27)
jo, pavadinimu ir as pati neprisimenu smile.gif einu skambint, gal bus rezultatai - tada reiks po darbo pasiimt smile.gif

Lauksim naujienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliuke159 @ 2010 04 07, 13:41)
As vietoj Taves sulaukciau bent triju mmm...
man nedare A ne karto, o turejau du savaiminius ir tai sake laukti puse metu, maziausiai 3 ciklus....o cia A daryta, turi organizmas sustipreti, atsigauti...
Nu bet cia tik mano nuomone, nenoriu daugiau prarast savo vaikiuku, jei reikes lauksiu...
Lauksim naujienu 4u.gif

Man gydytojas patare irgi laukti 3 men bet veliau pasake nors 2 palauk. Tai as dar iki galo neapsisprendziau ka daryt, bet taip norisi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliuke159 @ 2010 04 07, 12:41)
Lauksim naujienu 4u.gif

neprisiskambinu niekaip doh.gif

QUOTE(:)jolka @ 2010 04 07, 12:46)
Man gydytojas patare irgi laukti 3 men bet veliau pasake nors 2 palauk. Tai as dar iki galo neapsisprendziau ka daryt, bet taip norisi  doh.gif

as po pirmojo nesivystancio laukiau 3 menesius. O dabar gausis ilgiau, nes reikia visus tyrimus pasidaryti + noriu duoti organizmui pailseti. Nes po tu visu savaiminiu sveikatos tikrai neprisidejo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sun_shine: 07 balandžio 2010 - 11:48
QUOTE(:)jolka @ 2010 04 07, 12:46)
Man gydytojas patare irgi laukti 3 men bet veliau pasake nors 2 palauk. Tai as dar iki galo neapsisprendziau ka daryt, bet taip norisi  doh.gif

Isivaizduok, kaip dabar pastojus Tau bus baisu....man irgi norejos, bet jau dabar apsiraminau, svarbiausia ne apie save galvot, o apie busima vaikeli, reikia kad organizmas atsigautu. Turetum pagerti vitaminu, sveikai maitintis (nors as taip ir nedarau smile.gif ). O gmda tri atsistatyti, Tau juk viska isgramde...jei gleivine bus per plona, vel persileisi, o tada jau bus dar blogiau, kalbu apie emocine bukle...Nu as pasakiau savo nuomone.... 4u.gif Neskubekit....tie keli menesiukai nieko nepakeis....
Atsakyti