Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys

valio thumbup.gif tikrai geros naujienos....nu Tu cia pavarei tu tyrimuku nemazai....as prie nestuma dariaus lytinius hormonu tyrimus, buvo idealus...chlamidiju vasara dariausi, kai ilgai nepastojau, tai nerado ju pas mane..tai tkiuos,kad ir neatsirado...o to citomegalo nesidariau, cia is tepinelio ar is kraujo?
Atsakyti
QUOTE(mazuliuke159 @ 2010 04 08, 13:04)
valio  thumbup.gif  tikrai geros naujienos....nu Tu cia pavarei tu tyrimuku nemazai....as prie nestuma dariaus lytinius hormonu tyrimus, buvo idealus...chlamidiju vasara dariausi, kai ilgai nepastojau, tai nerado ju pas mane..tai tkiuos,kad ir neatsirado...o to citomegalo nesidariau, cia is tepinelio ar is kraujo?

clamidiju, ureaplazmu ir mikroplazmu tepinelius tai darysiuosi si menesi, o del toksoplazmozes ir citomegalo, tai cia kraujuka eme 4u.gif
Atsakyti
sveikos, aš jau po abrazijos verysad.gif taip negera, bent jau tai gerai, kad gerai jaučiuosi ir nekraujuoju (kraujava tik truputi iskart po A). Norejau paklaust po kiek laiko galima pradet myletis, kadangi gydyt. leido kazkur po 2men vel bandyt planuot, tai noretusi kokiu vitaminu pagert, anksciau gerdavau pregnantcare, ka jus patartumet?
Atsakyti
vargsiuke 4u.gif laikykis 4u.gif laikas gydo zaizdas....
siaip tai manau reiketu organizma stiprinti, man dare bendra kraujo tyrima, tai sake gelezies pagerti, nes atsargos truputuka isnaudotos, tai geriau Feroglobina, jame ir folio rugsties yra, B vitaminu, net gerai jis planuojant.
Jei pirksi pirk Camelijoje, ten pigiau...39 be akcijos, o gintarinej 48!!!! blink.gif va pirma dezute ir susimokejau...isgeriau viena pakuote, dabar jau nebegeriu...tingiu, nes reikia po maisto ir nevartot valanda pries ir po pieno produktu...tai kazkaip nesigauna...

pagerk C vitamino, stiprink imuniteta,as dar geriau nakvisu aliejaus....
o kada myletis...nznz....man savaiminiai du buvo, tai myledavausi kai nebekraujuodavo....o kraujuodavau ilgai....apie 3-4 savaites....

labai skaudu, bet isgyvensim....reikia tiketis, kad sekants kartas bus sekmingas....del planavimo....siulyciau atsigauti.... 4u.gif LAIKYKIS 4u.gif
Atsakyti
man gyd. sake kad myletis bus galima po savaites kai truputuka viskas uzgys. O del vitaminu tai patare abiems pagerti folio rugsti ir vyrui vitamina E. As dar prie to geriu Pregnacare conception cia planuojancioms ir dar vieni vitaminai is aloje vera kompanijos.
Dar norejau jusu paklausti as nusipirkai nauja pakuote folio rugsties kur yra B12 vitaminas. O pregnacare irgi yra B12 tai ar neperdaug man bus to B 12 vitamino? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo :)jolka: 08 balandžio 2010 - 17:20
QUOTE(giedrute86 @ 2010 04 08, 16:15)
sveikos, aš jau po abrazijos verysad.gif

laikykis 4u.gif cia mes visos likimo drauges, kartu gal siek tiek palengves
as savo gyd klausiau del vitaminuu tai sake, sveikai maitinkis ir gerk folio rugsti - uzteks.
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 04 08, 09:01)
na va, AFS tyrimuku dar negavau, nes niekaip vakar neprisiskambinau.
Bet siandien pasiemiau LH, FSH, citomegalo ir toksoplazmozes atsakymus. Lytiniai hormonai (LH, FSH) - tvarkoje thumbup.gif
Citomegalo ir toksoplazmozes IgM neigiami, o IgG teigiami, tai reiskia, kad toksoplazmozei turiu imuniteta, o del citomegalo, tai reiskia, kad turiu ta virusa, bet jis yra neaktyvus. Kaip ir daugmaz tvarkoje viskas.
Reiks skambintis del AFS siandien, gal jau teiksis kas nors pakelti rageli smile.gif

Žinai, mano supratimu, nėra ko džiaugtis, kad nieko nerado doh.gif Tik nepyk, kad taip sakau 4u.gif Daug geriau, jei būtų ką nors radę. Tai bent žinotum persileidimų priežastį ir galėtum pult gydytis. O dabar kas? g.gif Gydytojas sakys -bandykite dar kartą. O jei priežastis vis dėlto yra, tik jos neranda?
Aš tau kalbu apie savo atvejį. Po pirmo persileidimo, viską nurašė gamtos klaidai, o aš patikėjau ir nieko nesityriau. Po antro persileidimo vėl tą patį kartojo, tik aš jau tyrimus pasidariau (tuos pačius, kur ir tu). Nieko nerado. Gydytoja sakė -bandykit dar kartą, nes greičiausiai ir antras kartas buvo gamtos klaida. Kai ir trečią kartą pastojus persileidau, tik kraipė galvą. Priežasties neranda doh.gif Bet ji vis viena greičiausiai yra.
Todėl ir sakau, geriau jau rastų priežastį ir paskirtų gydymą. Nes turint ASF, mergaitės pastoja ir išnešioja vaistukus naudodamos. Turint chlamidijų, ureaplazmų, jos irgi gydomos ir sėkmingi nėštumai beveik garantuoti. O kai neranda priežasties, o persileidimai tik kartojasi? g.gif Aš nei priežasties, nei gydymo kol kas neradau...
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2010 04 08, 21:12)
Žinai, mano supratimu, nėra ko džiaugtis, kad nieko nerado doh.gif Tik nepyk, kad taip sakau  4u.gif

As tikrai nepykstu, kad Tu taip sakai - kiekvienas turi savo nuomone ir teise ja isreiksti 4u.gif As irgi nespygauju is dziaugsmo del buvusiu tyrimu, nes dar priesakyje laukia skydliaukes hormonu atsakymai bei chlamidiju, ureaplazmu ir mikroplazmu tyrimai - gal ten bus prie ko prikibti..
Labai noriu rasti priezasti, ja pasalinti ir sekmingai pastoti bei isnesioti leliuka smile.gif
Tiesa, po pirmo persileidimo gydytojai irgi nurase viska gamtai. Irgi gailiuosi, kad tada nesityriau ir to pasekoje patyriau antra nesivystanti nestuma.. unsure.gif Bet yra kol kas kaip yra ir reik tiketis, kad viskas susitvarkys
Atsakyti
va, gavau ka tik skydliaukes hormonu TTH ir LT4 atsakymus - viskas kuo puikiausiai. Nu dar reik kitus du pasidaryti - FT3 ir ANTI-PO.
As kazkaip galvoju, gal abu nestumai nesivyste del to, kad antrojo nestumo metu rado maksties uzdegima (mano nuostabai), kuris, anot ginekologes, galejo buti ir pirmojo nestumo metu. Ir dar, galvoju, kad stresas irgi turejo itakos, nes tuo metu, kai buvau nestuke.gif abu kartus, dirbau kitame darbe, kur streso budavo nerealiai ir nenormaliai daug..
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2010 04 08, 22:12)
Žinai, mano supratimu, nėra ko džiaugtis, kad nieko nerado doh.gif Tik nepyk, kad taip sakau  4u.gif Daug geriau, jei būtų ką nors radę. Tai bent žinotum persileidimų priežastį ir galėtum pult gydytis. O dabar kas?  g.gif Gydytojas sakys -bandykite dar kartą. O jei priežastis vis dėlto yra, tik jos neranda?
Aš tau kalbu apie savo atvejį. Po pirmo persileidimo, viską nurašė gamtos klaidai, o aš patikėjau ir nieko nesityriau. Po antro persileidimo vėl tą patį kartojo, tik aš jau tyrimus pasidariau (tuos pačius, kur ir tu). Nieko nerado. Gydytoja sakė -bandykit dar kartą, nes greičiausiai ir antras kartas buvo gamtos klaida. Kai ir trečią kartą pastojus persileidau, tik kraipė galvą. Priežasties neranda  doh.gif Bet ji vis viena greičiausiai yra.
Todėl ir sakau, geriau jau rastų priežastį ir paskirtų gydymą. Nes turint ASF, mergaitės pastoja ir išnešioja vaistukus naudodamos. Turint chlamidijų, ureaplazmų, jos irgi gydomos ir sėkmingi nėštumai beveik garantuoti. O kai neranda priežasties, o persileidimai tik kartojasi?  g.gif Aš nei priežasties, nei gydymo kol kas neradau...

Man lygiai tas pats, turėjau du nesivystančius, dabar pastojau trečią kartą, kol kas tik aštuonios sav. Persileidimo priežasčių nerado, pasidariau visus tyrimus, tame tarpe ir AFS- viskas tvarkoje. Be to turiu du vaikučius, kurių nėštumai buvo be jokių problemų doh.gif Dabar laukiu 12sav. ,nes antras kartas būtent įvyko tokiu laiku, taigi dabar reikia kažkaip išgyventi ilgiau, o pirmas buvo anksti-septynių sav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivika1: 10 balandžio 2010 - 18:23
QUOTE(Daivika1 @ 2010 04 10, 18:21)
Man lygiai tas pats, turėjau du nesivystančius, dabar pastojau trečią kartą, kol kas tik aštuonios sav. Persileidimo priežasčių nerado, pasidariau visus tyrimus, tame tarpe ir AFS- viskas tvarkoje. Be to turiu du vaikučius, kurių nėštumai buvo be jokių problemų doh.gif Dabar laukiu 12sav. ,nes antras kartas būtent įvyko tokiu laiku, taigi dabar reikia kažkaip išgyventi ilgiau, o pirmas buvo anksti-septynių sav.

mes laikysim uz tave kumscius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivika1 @ 2010 04 10, 18:21)

Labutis 4u.gif
stenkis neisileisti sau blogu minciu, mes laikysim uz tave kumstukua kad viskas butu gerai mirksiukas.gif
o po kiek laiko pastojai po antro nesivystacio?
Atsakyti