Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaikau vyrą finansiškai

[quote=artuma,2010 02 08, 16:49
[/quote]

Tai ka nusprendei daryti? =]
Atsakyti
QUOTE(Hegesihora @ 2010 02 09, 16:09)
Tai ka nusprendei daryti? =]

dar šį mėnesį palauksiu, pakentėsiu, gal per tą laiką sugebėsiu požiūrį pakeist, ir kentėt neteks..
Atsakyti
Ką daryčiau: 1) labai rimtas pokalbis be emocijų, labai konkrečiai ir apie terminus kaip išeities tašką; 2) grįžusi namo ir pamačiusi "nei piršto nepajudinta" rezultatą pakelčiau vėją ir užkurčiau pirtį, kad jaustų atsakomybę už marinavimą; 3) jei vis tik meilė, o ne pinigai aukščiau visko, tai su visa meile turėtų tokią darbščią bitutę "dulkint" kožną vakarą, atlikt privalomus priežiūros ir buities remonto darbus, šlifuoti su siurbliu grindis ir kepti kotletus, virt sriubas, kitu laiku demonstruoti darbo paieškos rezultatus, braižyti kreives ir užvesti sąsiuvinuką, kur būtų juodu ant balto surašyta kur kreipėsi ir koks rezultatas, taip sakant reguliarus atsiskaitymas. Jei nesutiktų su mano iškeltomis sąlygomis - staltiese kelelis. nail.gif
Atsakyti
jai neturi darbo, kad krize dar galima butu pateisinti toky, vyra, bet jai jau senokai net nemasto darbo ieskoti, vyti toky lauk reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 02 09, 17:10)
Ką daryčiau: 1) labai rimtas pokalbis be emocijų, labai konkrečiai ir apie terminus kaip išeities tašką; 2) grįžusi namo ir pamačiusi "nei piršto nepajudinta" rezultatą pakelčiau vėją ir užkurčiau pirtį, kad jaustų atsakomybę už marinavimą; 3) jei vis tik meilė, o ne pinigai aukščiau visko, tai su visa meile turėtų tokią darbščią bitutę "dulkint" kožną vakarą, atlikt privalomus priežiūros ir buities remonto darbus, šlifuoti su siurbliu grindis ir kepti kotletus, virt sriubas, kitu laiku demonstruoti darbo paieškos rezultatus, braižyti kreives ir užvesti sąsiuvinuką, kur būtų juodu ant balto surašyta kur kreipėsi ir koks rezultatas, taip sakant reguliarus atsiskaitymas. Jei nesutiktų su mano iškeltomis sąlygomis - staltiese kelelis.  nail.gif

oj subjektyvi biggrin.gif
1. išbandyta šimtą kartų, temirnams suėjus rezultatų nėra, vis perkeliu. va planavau iki vasario, dabar jau vėl nukėliau iki kovo mėn.
2. tai irgi būna. bent kartą per savaitę. Jis puikiausiai žino mano savijautą ir ką jis turėtų bent jau namie padaryti.
3. O čia visų baisiausia. kai nustojo dirbti, seksas vis retyn, retyn... verysad.gif Sako, kad jis nebus man "treniruokliu", o va iš meilės irgi kažkaip neprisiruošia..
Atsakyti
Kas čia per treniruokliai ir nesutikimai, jei daugiau niekam netinkamas. Žinai, pagalvojau, kad ilgokai "cackiniesi", jeigu taip, tai nafig. schmoll.gif Nei sekso, nei pinigų, vien tik gražūs žodžiai. Kai pagalvoji, kartais gyvenime verčiau apsieiti be gražių žodžių, kai yra ir seksas, ir pinigai. Žiūrint pro barakudiškus akinius. rolleyes.gif
Atsakyti
Jetus įtarimas, kad artumos postus rašiau aš apsimiegojus biggrin.gif
Pas mane lygiai lygiai tokia pat situacija. Turiu gražų, protingą, išmintingą ir thumbup.gif vyrą, kuris turi kelias neigiamas savybes (bet kas be ydų tegul meta akmenį biggrin.gif ): jis nemėgsta tvarkyti finansų, visokių popierių, ne ypač žavisi buities darbais ir nedirba. Taip pat mano, kad kai kurie darbai jam per prasti. Jis turi šimtus įdomių idėjų, o kai jis kalba, kiti išsižioję klauso.
Kartais man būna labai sunku. Ypač, kai susitinku su visokiomis tetulėmis (t.y mano giminaitėmis) jos ima dejuoti, kad kaip aš čia tokia jaunutė, tokia gražutė, dviejų mažylių mamytė velkų visą šeimos biudžetą ant savo petukų. Ir grįžus mudu dažniausiai susipykstam doh.gif Aš jį užsipuolu, kad jis sėdi man ant sprando ir t.t. Kartais man atrodo, kad jis paskutinis tinginys, nes sėdi namie skaito knygas arba prie kompo, o aš lakstau su visokiais popieriais doh.gif
Bet dažniausiai į šitą reikalą aš žiūriu kiek paprasčiau. Man labai patinka mano darbas, na ir super galiu jį dirbti, jis per dieną porą valandų pažiūri mažiukus. Ir tėtis jis thumbup.gif ir kaip vyras jis thumbup.gif thumbup.gif wub.gif įžvelgiu pliusą: mažiukai mato tėtį, jis jais rūpinasi žaidžia visokius žaidimus, kokių aš nesugalvočiau ir t.t. Jis turi jiems marias laiko.
Pinigų klausimas. Jeigu aš neturėčiau Jo, ir visų su Juo susijusių pasekmių (tarkim mano vaikai), o vietoj to man liktų tie pinigai, kuriuos išleidžiu Jiems, ar būčiau aš laimingesnė? Gal aš dabar ir turėčiau tą išsvajotą mašiną (dabar pinigų neužtenka), gal drabužių spinta būtų pilnesnė, gal keliaučiau. Bet nebūčiau dėl to nei gražesnė, nei laimingesnė (aišku, galbūt bepigu kalbėt, kai Dievulis drėbtelėjo man visokių privalumų nė nesusimąstęs). Ir aš labai Jį myliu.
O ir davė jis man labai daug. Per tuos 7 metus, kai mes esam kartu, bendraudama su juo tapau daug įžvalgesnė. Jo dėka tapdama mama tikriausiai pasidariau žymiai pranašesnė už savo bendraamžes, kurios lėliukus sups po mažiausiai 5 metų, jei kreipsim dėmesį į Lietuvos tendencijas. Nepaneigsi - vaikai prideda išminties. Nes turėdama vaikų, tu priversta išmokti klausytis akimis, pergalėti egoizmą, išmoksti kreipti dėmesį į mažiausias smulkmenas. Dar Jis man ne juokais įpūtė pasitikėjimo savimi, padėjo nugalėti valgymo sutrikimo problemas.
Ar kartais aš nepagalvoju ir nebijau to, kad gali būti, kad kai jis pagaliau atsistos ant kojų finansine prasme, mes mane. Visko būna, bet aš nebijau, nes tikiu savim, kad esu jam pati pačiausia biggrin.gif Na, o jei ir nutiks kas nors nemalonaus, matyt taip jau lemta :irnesakyk
Mano vyras irgi dažnai būna prislėgtas. Patikėk, jį slegia, kad reikia kaip kokiam moliui prašyti tavęs pinigų ir t.t. Bet kartais kažkas vyksta, kai atrodo,kad nieko nevyksta. Manau, kad jis galvoja, ką jam dabar daryti, o tą sugalvoti nėra jau taip lengva ir užima laiko. Jis eina į pokalbius dėl darbo, o tai jau gerai. Ir mano nuomone, jam labiausiai reikia Tavo paramos. Ir jeigu Tu sugebėsi jam padėti, jo neužgražusi, pamatysi ko nemačius, draugės cyps iš pavydo, kaimynės nudūsaus pavymui. Bet čia reikės labai daug stiprybės ir moteriškos išminties mirksiukas.gif
Ir galbūt užims laiko. Aš taip gyvenu 3 metus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Horo: 09 vasario 2010 - 23:13
artuma, mano kantrybe truktu daug anksciau, ziurek is kurios puses nori - naglas jis ir viskas. Ir tu terminu nebeatideliok. Nesvaistyk savo laiko. Velniop tas protingos kalbos, nuo ju pavalges ir pamyletas nebusi. Subjektyvi teisingai sako.
Pagalvok ir susirasyk ant popieriaus kokio vyro su kokiom savybem tu nori matyti salia saves iki senatves. Paskui palygink su tuo ekzemplioriu ant sofos.
Atsakyti
QUOTE(artuma @ 2010 02 09, 19:55)
oj subjektyvi  biggrin.gif
1. išbandyta šimtą kartų, temirnams suėjus rezultatų nėra, vis perkeliu. va planavau iki vasario, dabar jau vėl nukėliau iki kovo mėn.
2. tai irgi būna. bent kartą per savaitę. Jis puikiausiai žino mano savijautą ir ką jis turėtų bent jau namie padaryti.
3. O čia visų baisiausia. kai nustojo dirbti, seksas vis retyn, retyn... verysad.gif  Sako, kad jis nebus man "treniruokliu", o va iš meilės irgi kažkaip neprisiruošia..

Nesuprantu, kam tada toks vyras reikalingas. Kokias sugyventinio, meilužio, vyro ar, kaip nori vadink, pareigas jis atlieka? Būvimo žaviu ir intelektualiu aš nelaikau pareiga.

Nesuprantu autorės logikos ir tiek. Ar čia tokia akla meilė?
Atsakyti
Vakar maniškis pareiškė, kad jo dėka aš dvasiškai tobulėju. To nepaneigsi. labai pasikeičiau nuo to laiko, kai mes susipažinom.
Logikos čia, žinoma, jokios nėra, tik jausmai, daug įvairiausių viena kitai prieštaraujančių minčių ir gal šioks toks aklas tikėjimas.
Kartais galvoju, kad jeigu Dievas siuntė man tokį žmogų, tai ne veltui, gal kad išmokčiau kantrybės. pasiųsti pakankamai paprasta, išmokti gyventi kitaip, suprasti - sunku.
O aš vis dar nenusprendžiu, ar jis naglas alfonsas nevykėlis, ar žmogus, kuriam šiuo metu nepasisekė, bet ateityj viskas susitvarkys, ar mąstytojas gyvenimo partneris, bet ne pinigų nešėjas.
Reikės šiandien su juo pasikalbėt apie pareigas ir atsakomybę.
Atsakyti
QUOTE(artuma @ 2010 02 10, 10:34)
Vakar maniškis pareiškė, kad jo dėka aš dvasiškai tobulėju. To nepaneigsi. labai pasikeičiau nuo to laiko, kai mes susipažinom.
Logikos čia, žinoma, jokios nėra, tik jausmai, daug įvairiausių viena kitai prieštaraujančių minčių ir gal šioks toks aklas tikėjimas.
Kartais galvoju, kad jeigu Dievas siuntė man tokį žmogų, tai ne veltui, gal kad išmokčiau kantrybės. pasiųsti pakankamai paprasta, išmokti gyventi kitaip, suprasti - sunku.
O aš vis dar nenusprendžiu, ar jis naglas alfonsas nevykėlis, ar žmogus, kuriam šiuo metu nepasisekė, bet ateityj viskas susitvarkys, ar mąstytojas gyvenimo partneris, bet ne pinigų nešėjas.
Reikės šiandien su juo pasikalbėt apie pareigas ir atsakomybę.

Jūs fatalistė. mirksiukas.gif Bet vis tiek linkiu jums sėkmės susivokiant ar susitaikant!
Atsakyti
QUOTE(artuma @ 2010 02 10, 10:34)
Vakar maniškis pareiškė, kad jo dėka aš dvasiškai tobulėju.

altoriaus namie dar nepasistate sau?
Atsakyti