Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaikau vyrą finansiškai

Kam ko reikia. Vienai draugei reikia vyro - romantiko, kad rūpintųsi viskuo: namai, vaikai, buitis, viskuo. Ji verslo karjeros ryklė, jai nėra kada. Pati žino ir susitaikė, kad vyras niekada nebus verslininkas ir niekada neuždirbs tiek, kiek jai reikia. JI pati uždirba ir yra laiminga, kad jis suteikia jai tą galimybę. Gyvena kartu gal 10 metų. Ji nepamena, kada mokėjo už butą, kada gamino valgyt, kada ką darė namuose. Ji yra bejėgis kūdikis tuo klausimu. Jis ją slaugo, kai suserga. Jis daro n dalykų. Kartais dirba, uždirba, turi šiokių tokių chaltūrų, kaip menininkas. Ar kas pasamdo jį rūpintis vaikais, pvz. išmokyti berniuką važinėti riedučiais, pačiūžomis. Jis dievina vaikus.

Ar galima tokio vyro nemylėti? Jis fantastiškas, patikėkit. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 02 11, 11:09)
Kam ko reikia. Vienai draugei reikia vyro - romantiko, kad rūpintųsi viskuo: namai, vaikai, buitis, viskuo. Ji verslo karjeros ryklė, jai nėra kada. Pati žino ir susitaikė, kad vyras niekada nebus verslininkas ir niekada neuždirbs tiek, kiek jai reikia. JI pati uždirba ir yra laiminga, kad jis suteikia jai tą galimybę. Gyvena kartu gal 10 metų. Ji nepamena, kada mokėjo už butą, kada gamino valgyt, kada ką darė namuose. Ji yra bejėgis kūdikis tuo klausimu. Jis ją slaugo, kai suserga. Jis daro n dalykų. Kartais dirba, uždirba, turi šiokių tokių chaltūrų, kaip menininkas. Ar kas pasamdo jį rūpintis vaikais, pvz. išmokyti berniuką važinėti riedučiais, pačiūžomis. Jis dievina vaikus.

Ar galima tokio vyro nemylėti? Jis fantastiškas, patikėkit.  rolleyes.gif

bet jei vyras tik sėdėtų namie tipo ale per dienas ieškau darbo-nerandu,vakarienės-pasidaryk pati,sutvarkyti kambarius-pati po darbo-vaikai-būreliai,mokykla ir tt-ir tavo rūpestis-kiek laiko truktų tokia meila??
Atsakyti
Parašiau dar viena gyvenimišką pavyzdį, o ne kas būtų jeigu būtų. Išvadas kiekviena pasidarys savo.

Bet čia toks pastebėjimas, apie meilę, o ne apie pinigus. Kam ko reikia. Jei moteris renkasi pinigų nešėją, ji deklaruoja, kad myli pinigų nešėją, o ne vyrą kaipotokį. Va ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2010 02 11, 12:14)
bet jei vyras tik sėdėtų namie tipo ale per dienas ieškau darbo-nerandu,vakarienės-pasidaryk pati,sutvarkyti kambarius-pati po darbo-vaikai-būreliai,mokykla ir tt-ir tavo rūpestis-kiek laiko truktų tokia meila??

tada taip gyventi neįmanoma. Tačiau... vienai būti sunkiau.
Man, asmeniškai, nežinau, kaip artumai, šioje situacijoje sunkiausia, kad gyvenime jaučiuosi nesaugiai. Kartais pagalvoju, kas būtų jeigu man atsitiktų taip, kad susižeisčiau ir negalėčiau dirbti? Kas būtų jeigu sunkiai susirgtų vaikai, o mano pajamos sumažėtų? Visi šitie klausimai laiks nuo laiko prasisuka mano galvelėje. Ar jis tada ką nors darytų? Kartais vakarais pagalvoju, kad et, man tokį vyrą kaip aš... Mielai jam bent jau kol vaikai maži užleisčiau karjeros padanges biggrin.gif O MB praktiškumo įkrėstų nebent kokia trapi moteris, visai nesugebanti savimi pasirūpinti ax.gif Bet čia tik pasvarstymai.
Iš kitos pusės jau geriau taip, nei...
Atsimenu prieš porą metų per TV rodė 45 metų moterį, kurią visą gyvenimą išlaikė vyras ir vieną dieną žmogelis pasimirė. Liko ji, 3 vaikai, nebaigtas statyti namas su paskola doh.gif doh.gif doh.gif ta moteris niekada nebuvo dirbusi, dabar ieškotis darbo jai buvo bergždžias reikalas, nes ir metų nebe 20, o įgūdžių jokių. Aš kai būna labai sunku, vis prisimenu, tą istoriją ir galvoju, kad jau aš tai jau tikrai nepapulsiu į tokią bėdą, pasirūpinsiu savim ir vaikais pati.
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2010 02 11, 14:29)
Aš kai būna labai sunku, vis prisimenu, tą istoriją ir galvoju, kad jau aš tai jau tikrai nepapulsiu į tokią bėdą, pasirūpinsiu savim ir vaikais pati.

Jus gal ir ne, bet, apsaugok Viešpatie, juk į tokia situaciją gali Jūsų vyras pakliūti. Jei teisingai pamenu, tai jis yra Jūsų išlaikytinis. Beje nieko blogo tame nematau, jei tai tenkina abidvi puses smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 11 vasario 2010 - 14:47
idomu,kaip sekasi temos autorei g.gif Gal kas nors pasikeite jos gyvenime? O jos vyriskis gal pagaliau dirbt pradejo? g.gif
Atsakyti
Na nieko per daug nepasikeitė. Padarė brangusis kažkokią chalturkę, gavo 800 lt, atidavė man.
Dabar užsimena, kad lyg ir turi pasiūlymą dirbti Londone direktorium biggrin.gif Nedideli pinigai ten bus, bet norėčiau, kad išvažiuotų ir pabandytų pats išgyventi. Tuo pačiu ir aš nuo šios situacijos pailsėčiau. Per šią savaitę turėtų paaiškėti, ar išvažiuos ar ne.
Ir dar vakar gavau gėlių. Be priežasties smile.gif lyg ir namais labiau rūpintis pradėjo..
Atsakyti
Matyt paskaitė SM forumą arba prabudo sąžinė. rolleyes.gif
Atsakyti
Ir dar pasakė, kad jo gyvenime pasirodžiau pačiu juodžiausiu periodu.
Belieka tik (pa)tikėt, kad buvo ir bus geresnių periodų.
Atsakyti
Galbūt tai yra jūsų santykių vinis ir privalumas wink.gif

Su vyru susipažinau per didžiausią krizę, palūžimą, netektis. Viskas laimingai baigėsi, mes ištvėrėme kartu juodąjį periodą. Kai kas nors bando prikišti vieną ar kitą momentą, aš visuomet primenu tai, kaip akivaizdų priekaištą. Tai būna pats geriausias kamštis į burną cool.gif
Atsakyti
Pazistamas tipazas. As ne apie darba. Net ne apie tai, kad artuma turi ji islaikyti. Visiems visko pasitaiko. As apie ta perdeta saves vertinima. Jis toks puikus.. ach.. toks vertingas.. intelektualus, tik tie kvailiai aplinkiniai to nepastebi.

QUOTE(artuma @ 2010 02 09, 16:55)
dar šį mėnesį palauksiu, pakentėsiu, gal per tą laiką sugebėsiu požiūrį pakeist, ir kentėt neteks..

Man primena tuos "nuo pirmadienio pradesiu laikytis dietos", "nuo balandzio pirmos mesiu rukyt", "kai man bus 40, nebegersiu" - o tai reiskia "niekada" smile.gif

QUOTE(artuma @ 2010 02 10, 10:34)
Vakar maniškis pareiškė, kad jo dėka aš dvasiškai tobulėju.

Nepykit, bet man atrodo, kad viskas vyksta priesingai.. tik ta meile akla. Gyvenime teko sutikti kelis tokius "generalinius direktorius". Dekui Dievui - ne per daug artimai smile.gif. Idomiausia, kad jie is tiesu sugebedavo itikinti ir darbdavius, tai padirbdavo vadovaujamose pozicijose... bet kazkodel juos greit is ten mesdavo - kaip muse is barsciu.

QUOTE(artuma @ 2010 02 24, 10:42)
Ir dar pasakė, kad jo gyvenime pasirodžiau pačiu juodžiausiu periodu.

Psichologai sako, kad tokiose juodose situacijose uzsimezge santykiai turi mazai sansu islikti iprastoje rutinoje.
Atsakyti
QUOTE(artuma @ 2010 02 05, 10:54)
Tai aš jam ir sakau, kad jeigu jau visi aplink kvailiai, o tu toks protingas, tada kurk savo verslą,

as tikiuosi jus nesugalvojot paimti savo vardu jam banke paskola tam verslui? doh.gif
NET NEBANDYKIT TO DARYT! liksit su paskola ir viena.
tegu vartosi pats. jei nesusiranda darbo per 2 men - skiriames. taip ir pasakykit
Papildyta:
QUOTE(laumupė @ 2010 02 05, 12:36)
Man atrodo autorė labiausiai pergyvena, kas su juo būtų, jei va imčiau ir išmesčiau jį. Ogi nieko.... susirastų kitą ir toliau sau direktoriaus vietos ieškotų  bigsmile.gif

hahaha lotuliukas.gif thumbup.gif
butent!!! butent!
vien tas jo intelektualumas man kelia abejoniu lotuliukas.gif
jau aik tu sau,koks as protingas lotuliukas.gif
Atsakyti