Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaikau vyrą finansiškai

QUOTE(Reika @ 2010 02 05, 13:26)
jis gyvena jusu islaikomas,jam tai patina , taip kam jam ka keisti...
o del profesoriu, prajuokinot, nesu intelektuale,bet su profesoriais ir as padiskutuoju man rupimom temom, bet del sito nesijauciu isskirtine, nes ta daryti visi gali.

turejau omeny, kad jis intelektualas.
Atsakyti
QUOTE(artuma @ 2010 02 05, 12:04)

Jis vertina ir priima žmones tokius, kokie jie yra. Tiksliau, jis iš vis nesiima žmonių vertinimo. Jam tai neįdomu.

O mane, sakosi, vertina, nes aš vienintelė, kuri šiuo sunkiu metu jį priima ir palaiko, vertina mano rūpestį ir kartais primena, kad jis yra labai dėkingas.

Įdomiai, jam neįdomu žmones vertinti, bet vadybininkai tai jau automatiškai iki jo nedatempia, na, kaip bendradarbiai.

Ne, nu tai, o kaip kitaip jis galėtų dabartinėje savo situacijoje jus vertinti, nu jau tikrai kvailys būtų, jei pradėtų pretenzijas reikšti, juk tikriausiai supranta, kad duris tektų iš kitos pusės uždaryti.

Vat netikiu tokiais Protais, kurie jį akivaizdžiai parodo, kitus laiko ne tokiais išprususiais ir tik tai vienintelei taiko kitokius vertinimo kriterijus. Jei jau lyginasi su aplinkiniais, tai anksčiau ar vėliau lyginsis ir su jumis, jei jau teigia, kad aplinkiniai dauguma durniai, tai su laiku tų durnių tik daugės. Tikti išminčiai vaikšto tarp mūsų, nepastebimi, todėl jie ir išminčiai.

Beje, jei jau turi įdėjų, tai gi jas galima parduoti ir labai pelningai ir su pinigais protingais elgtis galima nesunkiai išmokti, o jei dar toks protingai kaip dedasi, tai visai paprasta turėtų būti.

Nenoriu pasakyti, kad jis blogas, gal net ir labai geras, bet yra žmonių, kurie tik ima, viską, žinias, patogų gyvenimą,..... o atgal nieko nemoka duoti tik gražiai pakalba, padėkoja ir toliau ima. Gal ir galima su tokiais gyventi, nes gi kažkas su jais gyvena, čia jau pasirinkimo reikalas.
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 02 05, 13:28)
Nu jo, išlaukti darbo sėdint svetimam žmogui ant sprando. Neblogai mąsto. Bet toli su tokiu nenueis.
Jis bent biržoj stovi, kad pašalpą gautų ir socialinės garantijos bent minimalios būtų užtikrintos? Įtariu, kad ne?

ne, jis ir birzos nieko negautu.
Atsakyti
QUOTE(artuma @ 2010 02 05, 13:22)
Buityje prisideda, bet pritingi, pamiršta.. žodžiu, namų aš beveik netvarkau, mano požiūris, jeigu jau nedirbi, tai namus turi iškuopti. Žinoma, tvarkos ten trūksta. Bet gal čia aš per daug pedantė.
Jeigu išvaryčiau, tai kur jam dėtis.

Kazkodel nemanau, kad jus per daug pedante g.gif

Taip, jeigu isvarytumet jam butu vienintele galimybe kreiptis i bedu turgu, jis vargsas su 6 vaikais, invalidas...
Atsakyti
O gal Jums reikėtu "rimtai" prispausti jį kad bandytų kurti savo verslą - juk ne tiek daug kainuoja įkurti savo įmonę, ypač jei sakote kad turi puikių idėjų. O jei showbiz patirties turi, gal pagal autorines sutartis gali dirbti, nebūtinai nuolatiniu darbuotoju, na pats sau viršininkas būtų ir joks bosas intelektualinių sunkumų nesukeltų g.gif
Aš manau, kad protingas ir veiklus žmogus turintis sėkmingo darbo patirties visada ras ką veikti. Atleikit, bet man čia panašu į tingėjimą. Arba neryžtingumą - tokiu atveju jam reikia gero niukso į kuprą. Arba jam vieną kartą pasisekė "įsitrint" į gerą vietelę ir jis nepasiteisino kaip darbuotojas.
Atsakyti
QUOTE(artuma @ 2010 02 05, 13:28)
turejau omeny, kad jis intelektualas.

As gal irgi intelektuale umn.gif lotuliukas.gif Nu bet vaikui kai valgyt reik tai ne apie tai galvoji...
Jam gresmes tai juk jokios nera, jis turi laiko, badu nemirs, Jus pamaitinsit
Atsakyti
Panasu, kad draugas yra visiskai priklausomas nuo aplinkiniu nuomones. Jam svarbu, kad kitiems jis keltu visazinio, protingo, talentingo, lyderio, pasiturincio ispudi.
Kadangi jis is pramogu pasaulio ir turbut yra kazkiek zinomas, tai dar labiau sustiprina jo saves suvokima per aplinkiniu nuomone, neva "ka pagalvos, jei dirbsiu paprasta darba, geriau jau nieko, kad tik nesusigadinciau ivaizdzio".
Atsakyti
QUOTE(artuma @ 2010 02 05, 12:30)
ne, jis ir birzos nieko negautu.

Neturi stažo? Hm.
O kai susirgs ir gydymo negaus, arba plaksite brangiai jūs. Nes vargu, ar savarankiškai įmokas moka soc. draudimo...
Galbūt jūsų žmogus, protingas ir geras, tačiau jis nedaro visko, kad pagerintų savo padėtį, pakeistų ją arba užsitikrintų bent kažką. Per gerai apie save galvoja ir panašu, kad tas jo dabartinis požiūris į viską, nuomonė ir norai kartina ir apsunkina aplinkinių gyvenimą. Ypač jūsų.
Šiai dienai darbą rasti labai sunku, tačiau įmanoma. Kuo greičiau jis suvoks, kad reikia nusileisti truputį į realybę ir į viską pradėti kitaip žiūrėti, tuo bus geriau ir jam pačiam, ir jums, be abejo.
Stumkite jį, kniskit protą jam dėl dabarties rolleyes.gif Nepraraskite budrumo. Nežinia, kaip visdėlto viskas iš tiesų...
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 02 05, 13:28)
1. Vat netikiu tokiais Protais, kurie jį akivaizdžiai parodo, kitus laiko ne tokiais išprususiais ir tik tai vienintelei taiko kitokius vertinimo kriterijus. Jei jau lyginasi su aplinkiniais, tai anksčiau ar vėliau lyginsis ir su jumis, jei jau teigia, kad aplinkiniai dauguma durniai, tai su laiku tų durnių tik daugės. Tikti išminčiai vaikšto tarp mūsų, nepastebimi, todėl jie ir išminčiai.

2. Nenoriu pasakyti, kad jis blogas, gal net ir labai geras, bet yra žmonių, kurie tik ima, viską, žinias, patogų gyvenimą,..... o atgal nieko nemoka duoti tik gražiai pakalba, padėkoja ir toliau ima. Gal ir galima su tokiais gyventi, nes gi kažkas su jais gyvena, čia jau pasirinkimo reikalas.

1. Čia jūs teisi. Jam labai svarbu, ką kiti apie jį pagalvos. Todėl stengiasi padaryti įspūdį. Manau, čia vaikystės psichologinės traumos.

2. Man tai ir yra baisiausia, kad jis tik ima (nors dvasinėj plotmėj jis man labai daug duoda, taip pat ir žinių), ir niekada nebus taip, kad duoda.
Papildyta:
QUOTE(gaudyk @ 2010 02 05, 13:35)
O gal Jums reikėtu "rimtai" prispausti jį kad bandytų kurti savo verslą - juk ne tiek daug kainuoja įkurti savo įmonę, ypač jei sakote kad turi puikių idėjų. O jei showbiz patirties turi, gal pagal autorines sutartis gali dirbti, nebūtinai nuolatiniu darbuotoju, na pats sau viršininkas būtų ir joks bosas intelektualinių sunkumų nesukeltų  g.gif
Aš manau, kad protingas ir veiklus žmogus turintis sėkmingo darbo patirties visada ras ką veikti. Atleikit, bet man čia panašu į tingėjimą. Arba neryžtingumą - tokiu atveju jam reikia gero niukso į kuprą. Arba jam vieną kartą pasisekė "įsitrint" į  gerą vietelę ir jis nepasiteisino kaip darbuotojas.

Man irgi čia panašu į tingėjimą. Dėl savo verslo aš jį jau seniai spaudžiu. Jau ir gairės visos sudėliotos. Jau ir veiklos aprašymai yra, viskas paruošta, bet kažkaip gal ryžto trūksta, nebežinau.. Gal bijo prisiimti atsakomybę.
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2010 02 05, 13:35)
Aš manau, kad protingas ir veiklus žmogus turintis sėkmingo darbo patirties visada ras ką veikti. Atleikit, bet man čia panašu į tingėjimą. Arba neryžtingumą - tokiu atveju jam reikia gero niukso į kuprą. Arba jam vieną kartą pasisekė "įsitrint" į  gerą vietelę ir jis nepasiteisino kaip darbuotojas.

Gali buti daugiau tu variantu kodel taip yra, bet kazkaip visa sita istorija turi kazkoki neskanu prieskoniu. Siaip ar taip, taip gaunasi, kad jis autore naudojasi.
Aisku, buna duobiu gyvenime, kazkaip keistas sutapimas, kad pries tai buvo vakareliai, barakudos, o kai tik su finansais pasidare juoda, uzgime tyra meile autorei g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutas2006 @ 2010 02 05, 13:38)
As gal irgi intelektuale umn.gif  lotuliukas.gif Nu bet vaikui kai valgyt reik tai ne apie  tai galvoji...

Šitas niuansas yra įdomus. Tikrai bet kuri moteris imtųsi belenkokio darbo, kad vaikus pamaitinti, bet pas vyrus gal kitaip? gal jiems sunku nusileisti į "žemesnį" lygį? ir geriau iš vis nieko nedaryt, nei dirbti "žeminantį" darbą. Jo mąstymas toks: su tokiu СV, aš gatvių nešluosiu.
Papildyta:
QUOTE(Liutas2006 @ 2010 02 05, 13:46)
Aisku, buna duobiu gyvenime, kazkaip keistas sutapimas, kad pries tai buvo vakareliai, barakudos, o kai tik su finansais pasidare juoda, uzgime tyra meile autorei g.gif

Taip tikrai, jeigu jis ir toliau būtų vakarėlių liūtas ir suktųsi ten, kur buvo, mes nebūtume susipažinę, ir į mane jis gal net nežiūrėtų.
Dar toks dalykas, kad ji lyg ir pats nenorėjo pripažinti, kad neturi pinigų, kad negali leisti nuomotis brangaus buto, tai aš jam pasakiau, kad "karalius nuogas".
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 02 05, 13:39)
Neturi stažo? Hm.
O kai susirgs ir gydymo negaus, arba plaksite brangiai jūs. Nes vargu, ar savarankiškai įmokas moka soc. draudimo...
Galbūt jūsų žmogus, protingas ir geras, tačiau jis nedaro visko, kad pagerintų savo padėtį, pakeistų ją arba užsitikrintų bent kažką. Per gerai apie save galvoja ir panašu, kad tas jo dabartinis požiūris į viską, nuomonė ir norai kartina ir apsunkina aplinkinių gyvenimą. Ypač jūsų.

Taip, blogybe tame, kad tie bruozai gali ir nepasikeisti. Galbut jis ir nera Alfonsas-verslininkas, galbut tikrai jis patyres kazkokiu vaikystes traumu, bet autorei bus su juo nelengva gyvent.
Atsakyti