QUOTE(artuma @ 2010 02 05, 12:04)
Jis vertina ir priima žmones tokius, kokie jie yra. Tiksliau, jis iš vis nesiima žmonių vertinimo. Jam tai neįdomu.
O mane, sakosi, vertina, nes aš vienintelė, kuri šiuo sunkiu metu jį priima ir palaiko, vertina mano rūpestį ir kartais primena, kad jis yra labai dėkingas.
Įdomiai, jam neįdomu žmones vertinti, bet vadybininkai tai jau automatiškai iki jo nedatempia, na, kaip bendradarbiai.
Ne, nu tai, o kaip kitaip jis galėtų dabartinėje savo situacijoje jus vertinti, nu jau tikrai kvailys būtų, jei pradėtų pretenzijas reikšti, juk tikriausiai supranta, kad duris tektų iš kitos pusės uždaryti.
Vat netikiu tokiais Protais, kurie jį akivaizdžiai parodo, kitus laiko ne tokiais išprususiais ir tik tai vienintelei taiko kitokius vertinimo kriterijus. Jei jau lyginasi su aplinkiniais, tai anksčiau ar vėliau lyginsis ir su jumis, jei jau teigia, kad aplinkiniai dauguma durniai, tai su laiku tų durnių tik daugės. Tikti išminčiai vaikšto tarp mūsų, nepastebimi, todėl jie ir išminčiai.
Beje, jei jau turi įdėjų, tai gi jas galima parduoti ir labai pelningai ir su pinigais protingais elgtis galima nesunkiai išmokti, o jei dar toks protingai kaip dedasi, tai visai paprasta turėtų būti.
Nenoriu pasakyti, kad jis blogas, gal net ir labai geras, bet yra žmonių, kurie tik ima, viską, žinias, patogų gyvenimą,..... o atgal nieko nemoka duoti tik gražiai pakalba, padėkoja ir toliau ima. Gal ir galima su tokiais gyventi, nes gi kažkas su jais gyvena, čia jau pasirinkimo reikalas.
"Prieš kažką smerkiant,užsidėk jo batus ir praeik jo kelią, paragauk jo ašarų, pajusk jo skausmą...Užkliūk už kekvieno akmens, už kurio jis buvo užkliuvęs...Ir tik po to kalbėk,kad tu žinai kaip reikia teisingai gyventi..."
Gyvenime 10 procentų priklauso nuo to, ką darote, ir 90 procentų - kaip į viską reaguojate. (Irving Berlin)