Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaikau vyrą finansiškai

QUOTE(artuma @ 2010 02 05, 16:20)
Papildyta:
Tada pasižiūriu į draugės vyrą, gerai uždirbantį, bet alkoholiką psichopatą, ir matau, kad maniškis kitoks, ir perspektyvų tikrai turi. tada vėl apninka abejonės, kad gal jis tų perspektyvų niekada neišnaudos.. ir t.t.

Tai va, kad yra gana didelė rizika, jog jūsiškis taip ir liks tik amžinai perspektyvus g.gif
Apmaudu būtų ir net pykti tada nebūtų ant ko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 05 vasario 2010 - 14:25
QUOTE(dzeine01 @ 2010 02 05, 15:11)
autore,jūs pasidomėkite kiek per gyvenimą jis yra pakeitęs darboviečių ir kodėl,gal jis koks prasilošėlis,nemanote?,o gal jis slapstosi nuo alimentų mokėjimo,ir jums tik makaronus kabina? g.gif

aš tikrinau jo sodros knygelę, pastarųjų kelių metų įrašų ten, žinoma, jau nėra. Man irgi visokių minčių kilo, todėl pasistengiau savais kanalais ir gudrumu viską patikrinti.
Papildyta:
QUOTE(com @ 2010 02 05, 13:38)
Panasu, kad draugas yra visiskai priklausomas nuo aplinkiniu nuomones. Jam svarbu, kad kitiems jis keltu visazinio, protingo, talentingo, lyderio, pasiturincio ispudi.
Kadangi jis is pramogu pasaulio ir turbut yra kazkiek zinomas, tai dar labiau sustiprina jo saves suvokima per aplinkiniu nuomone, neva "ka pagalvos, jei dirbsiu paprasta darba, geriau jau nieko, kad tik nesusigadinciau ivaizdzio".

Taip taip, labai taikliai apibudinote.
Atsakyti
QUOTE(artuma @ 2010 02 05, 15:26)
aš tikrinau jo sodros knygelę, pastarųjų kelių metų įrašų ten, žinoma, jau nėra. Man irgi visokių minčių kilo, todėl pasistengiau savais kanalais ir gudrumu viską patikrinti.

ir kaip rezultatai,nuramino?
Atsakyti
QUOTE(dzeine01 @ 2010 02 05, 15:35)
ir kaip rezultatai,nuramino?

Tikrinau, kad sužinočiau, ar nemeluoja apie buvusias darbovietes. Rezultatas nuramino.
Atsakyti
QUOTE(dzeine01 @ 2010 02 05, 13:33)
panašu,kad priglaugėte gyvatę doh.gif

na taip....
ir dar KOKIĄ doh.gif
Nes dabar aš jam jau per menka (o kai dešimt kartų daugiau uždirbdavau - buvo gerai), per prasta (mmmm... nesu gražuolė, bet baisiai irgi neatrodau, į KMI telpu normaliai), per sena (mes vienmečiai)...
Ir - kaip temos autorės draugas - maniškis irgi ieškosi TIK vadovaujančio darbo.... Tiksliau - dabar bando savo biznį daryti (su naujos meilužės pagalba), nes jis "kitam dirbti negali", visi kiti aplinkui yra "durniai, idiotai", tik jis vienas protingas...
Atsakyti
Man rodos, kad sioj situacijoj autorei svarbiausia nuo draugo nepastot, neisteket ir nesileist, kad jis skolomis ja apkrautu. O ateitis viska parodys. Jei nesusiras darbo per koki pusmeti, prades pinigu reikalaut ar dar kas islys - visada yra galimybe pasitraukti, kai nera stipriu saitu.

O su darbais dabar labai sunku. Turiu pazistamu draugu pora. Jis jau kokius 9 menesius yra islaikomas savo zmonos, nors turi du aukstuosius (bakalaura ir magistra), yra tikras intelektualas ir protingas zmogus. Bet aisku uztat visa buitis ant jo peciu gula ir zmonai neverkia, o kiekviena vakara su vakariene ir masaziuku laukia.
Zodziu, mano akimis ziurint tiek vyras, tiek moteris gali finansiskai islaikyt antra puse tam tikrais gyvenimo momentais, bet ta antra puse irgi turi atlikt kokias nors pareigas ir inesti savo dali i seimos zidini.
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 02 05, 16:43)
na taip....
ir dar KOKIĄ doh.gif 
Nes dabar aš jam jau per menka (o kai dešimt kartų daugiau uždirbdavau - buvo gerai), per prasta (mmmm... nesu gražuolė, bet baisiai irgi neatrodau, į KMI telpu normaliai), per sena (mes vienmečiai)...
Ir - kaip temos autorės draugas - maniškis irgi ieškosi TIK vadovaujančio darbo.... Tiksliau - dabar bando savo biznį daryti (su naujos meilužės pagalba), nes jis "kitam dirbti negali", visi kiti aplinkui yra "durniai, idiotai", tik jis vienas protingas...

aš tokius vyrus vadinu menkystomis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(artuma @ 2010 02 05, 12:54)
Idėjų yra, bet realizacijos - ne.
Jis rašo analitinius straipsnius politinėm temom, deda į internetą. Diskutuoja su profesoriais. Bet deja niekas už tai pinigų nemoka.

O jis turi Aspergerio sindromą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F: 05 vasario 2010 - 19:24
QUOTE(Arven @ 2010 02 05, 17:07)
Turiu pazistamu draugu pora. Jis jau kokius 9 menesius yra islaikomas savo zmonos, nors turi du aukstuosius (bakalaura ir magistra), yra tikras intelektualas ir protingas zmogus. Bet aisku uztat visa buitis ant jo peciu gula ir zmonai neverkia, o kiekviena vakara su vakariene ir masaziuku laukia.

Cia gerai. Ne kad darbo neturi, o kaip su tuo tvarkos, kaip stengias padet - vakariene, masaziukas. Kad man vyra su tokiu poziuriu... :-/

QUOTE(Arven @ 2010 02 05, 17:07)
Zodziu, mano akimis ziurint tiek vyras, tiek moteris gali finansiskai islaikyt antra puse tam tikrais gyvenimo momentais, bet ta antra puse irgi turi atlikt kokias nors pareigas ir inesti savo dali i seimos zidini.

Mano nuomone irgi panasi.
Atsakyti
QUOTE(artuma @ 2010 02 05, 15:45)
Tikrinau, kad sužinočiau, ar nemeluoja apie buvusias darbovietes. Rezultatas nuramino.

Panašu kad taviškiui dabar finansine krize ir jis surado gera užuoveja pas tave ,jai tu jau pradejai dometis jo sodros knygele,tai pasidomek ir jo praeitim juk prieš tave pas ji buvo kažkas g.gif g.gif
Atsakyti
Nu palaukit Jus dar mirksiukas.gif Gal, kai pagaliau įsidarbins kokiu generaliniu direktoriumi, jis pagaliau suteiks Jums tai, ko norėtųsi: dovanos, gėlės, prabanga doh.gif Gal ir jis jus pagaliau kada iųlaikys, o Tamsta padės ištaškyti jo didelę algą, kad vėl kokiom barakudom netektų to datyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(artuma @ 2010 02 05, 12:35)
2.3.4.Taip, del ambicijų. Sako, kad jis negali dirbti tarkim kokiu eiliniu vadybininku, nes jis smarkiai pranoktų visą kolektyvą, ir galiausiai jo net į tokį darbą nepriimtų, kai priimančios įmonės direktorius suvoktų, jog jo naujasis darbuotojas pralenkia jį patį visom prasmėm. bijodamas konkurencijos ir psichologinių pasekmių. O protingo žmogaus visažinio įspūdį jis tikrai daro. Nežinau, kiek tai eina specialiai, kiek natūraliai, bet taip yra.
5

Sorry, bet tai juokinga...
Pirmas dalykas, kurio turi atsikratyti jūsų draugas, tai būtent tokio savęs vertinimo ir savęs įsimylėjimo. Tai jo nevykėliškumo (atleiskit) esmė.
Neįsivaizduoju, kaip galima a priori žinoti, kad tu būsi kažkur pats protingiausias, pats intelektualiausias ir kitoks -iausias. Tai dar reikia įrodyti. O jei taip bus, patikėkit, protingi darbdaviai įvertins. Daugybė pavyzdžių yra gyvenime , kai žmogus pasiekia svaiginamų aukštumų, startavęs nuo pakankamai žemo laiptelio.
Bet ne gulėdamas ant sofos ir kliediedamas , o veikdamas.
Spirt į šikną (vėl sorry) jam gerai reikia.
Kai žmogui nesiseka, o ypač šiais laikais, jam reikia padėt ir morališkai palaikyt. Manau, kad ne viena išmintinga antroji pusė išgelbėjo kitą nuo depresijos, užsisklendimo ar dar kokio blogesnio reiškinio. Kaip sakoma "ir džiaugsme, ir varge", bet kažkodėl jūsų atvejui man šis posakis nelimpa.

Atsakyti