Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Labaas Rytas bigsmile.gif
Visus su Šventėmis 4u.gif 4u.gif

Na va , aš su geromis naujienomis , šiandien jau nebeskauda , tik ant apatinių dantų toks lengvas maudimas, bet kai tokias kančias iškentėjau , tai to maudimo beveik ir nebejaučiu bigsmile.gif biggrin.gif
Keliose vietose ant dantenų atsirado žaizdos , ir vaškas jau į pabaiga , tai ryt turbūt reikės važiuoti pirktis g.gif

Dar norėjau paklausti , ar jūs kuri naudojate skalavimo skystį? Nes kažkaip pagalvojau , kad gal būtų neblogai , po visų plovimu dar ir skalavimo skysčių prasiskalauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(StOp! @ 2010 02 16, 10:27)
Dar norėjau paklausti , ar jūs kuri naudojate skalavimo skystį? Nes kažkaip pagalvojau , kad gal būtų neblogai , po visų plovimu dar ir skalavimo skysčių prasiskalauti  g.gif

Ne "gal būtų neblogai", o būtina skalavimo skystį naudoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 02 16, 10:18)
Tikriausiai lenkiasi, nes tarp pirmų ir antrų nedideli tarpukai atsivėrė. Bet šiaip pokyčių nematau. Dar anksti turbūt

Na pas tave kai dantukai tiesus tai tau sunku kazka ir pastebeti. ax.gif man atrodo kad pas mane viskas sustojo. kai pagrindine beda daugmaz pasitaise tai ir neidomu dabar, bet Dalia sako kad viskas einasi gerai ir procesas vyksta.
kada dabar tau pas Dalia?
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 02 16, 11:50)
Ne "gal būtų neblogai", o būtina skalavimo skystį naudoti  mirksiukas.gif

Taip taip, man irgi gydytoja liepe naudot skalavimo skysti. smile.gif Kiek higienistes klausiau tai Listerine patare, bet as kazkoki nusipirkau Aloe, atseit naturalios medziagos, bet brangokas, tai sekanti karta pigesni pirksiu ax.gif O seip as skalauju kokius tris kart per diena su juo..

Beje, dar del breketu atsiklijavimo, kazkur cia klause, "kokie pas jus breketai kad atsiklijuoja", tai cia ne nuo breketu priklauso, o nuo dantu, nuo emalio, pas mane sake prastesnis emalis, tai klijai negiliai isiskverbia, ir liepe jokiu kietu maistu nevalgyt. Nezinau ar sutapimas, bet kai man nuluzo, valgiau dziuvesi, kuris seip yra draudziamu maisto produktu sarase biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 02 16, 10:50)
Ne "gal būtų neblogai", o būtina skalavimo skystį naudoti  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 02 16, 12:14)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 02 16, 12:13)
Taip taip, man irgi gydytoja liepe naudot skalavimo skysti. smile.gif  Kiek higienistes klausiau tai Listerine patare, bet as kazkoki nusipirkau Aloe, atseit naturalios medziagos, bet brangokas, tai sekanti karta pigesni pirksiu  ax.gif O seip as skalauju kokius tris kart per diena su juo..

Beje, dar del breketu atsiklijavimo, kazkur cia klause, "kokie pas jus breketai kad atsiklijuoja", tai cia ne nuo breketu priklauso, o nuo dantu, nuo emalio, pas mane sake prastesnis emalis, tai klijai negiliai isiskverbia, ir liepe jokiu kietu maistu nevalgyt. Nezinau ar sutapimas, bet kai man nuluzo, valgiau dziuvesi, kuris seip yra draudziamu maisto produktu sarase  biggrin.gif

Man irgi arodo ne nuo breketu rusies priklauso, o nuo dantu.. Jau ryt vaziuosiu klijuot
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 02 16, 11:13)
Na pas tave kai dantukai tiesus tai tau sunku kazka ir pastebeti.  ax.gif  man atrodo kad pas mane viskas sustojo. kai pagrindine beda daugmaz pasitaise tai ir  neidomu dabar, bet Dalia sako kad viskas einasi gerai ir procesas vyksta.

Kovo 9 d. O apačios klijavimas kovo 22 d. Man minėjo, kad tuomet jau turėtų būti viršus atsilenkęs. Tai dar mėnesiukas liko.
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2010 02 16, 10:20)

drinks_cheers.gif

be skalavimo skyscio nei is vietos, ir isvalo viska kur mes nepasiekiam, ir dantenom padeda. kazin kaip cia tau gydytoja nepasake blink.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2010 02 16, 10:13)
Na pas tave kai dantukai tiesus tai tau sunku kazka ir pastebeti.  ax.gif  man atrodo kad pas mane viskas sustojo. kai pagrindine beda daugmaz pasitaise tai ir  neidomu dabar, bet Dalia sako kad viskas einasi gerai ir procesas vyksta.

man irgi tas pats, pirmus 3-4 men buvo pats tas, pokyciai ekstremalus. o dabar atrodo niekas nebesidaro. nors matau, kad tarpukas kur dantuka istrauke po truputi mazeja, bet taaaaip jau letaiiii doh.gif jau taip laukiu paverzimo, lygiai po savaites jau bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 02 16, 00:07)
bent jau as kol kas tai nejauciu jokio pagerejimo, net negirdejau apie toki dalyka  blink.gif .. gal cia kai jau nuima breketus, bet man atrodo gal cia nebent ekstremaliais atvejais

kada gi jau tau issvajotieji breketai? jau buvai konsultacijose (gal anksciau rasei, nepamenu  blush2.gif )

Breketuota tapsiu tik po mėnesio. Konsultacijoje buvau, pranešė, kad teks atsisveikinti su dviem visiškai sveikais dantukais.
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 02 16, 11:47)
drinks_cheers.gif

be skalavimo skyscio nei is vietos, ir isvalo viska kur mes nepasiekiam, ir dantenom padeda. kazin kaip cia tau gydytoja nepasake  blink.gif  blink.gif
Papildyta:
man irgi tas pats, pirmus 3-4 men buvo pats tas, pokyciai ekstremalus. o dabar atrodo niekas nebesidaro. nors matau, kad tarpukas kur dantuka istrauke po truputi mazeja, bet taaaaip jau letaiiii  doh.gif jau taip laukiu paverzimo, lygiai po savaites jau bus  smile.gif

as jau isvis nematau jokiu pakitimu sad.gif na tik dbr sakandyje izvelgiu pakitimus smile.gif
Atsakyti
as tai gumas nesioju sukabina abu zandikaulius, kad sukandus nebutu tarpo, bet niekaip neizvelgiu rezultato smile.gif
Atsakyti