Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Noreciau paklausti, gal kas gydesi pas ortodonte Stoma Vilniuje
Atsakyti
sveikos, na pas mane skausmai jau atslugo. pirmom dienom buvo ir kalbet sunku, ir sypsotis, o dar ir zanda tryne. o dabar kaip ir nieko. atkast jau ir agurko galiu biggrin.gif net saslus valgiau vakar smile.gif tik vat man problema iskilo - pripratus as dantu siulu naudotis, o breketuota niekaip neiseina to padaryt - bijau vielute sulankstyt. kaip jus? ar naudojat?
o dar kitas klausimelis - jei jau man nebeskauda - tai reiskia ir poveikio jokio nera ir kitas veiksmas prasides tik po paverzimo?
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2010 02 17, 14:11)
sveikos, na pas mane skausmai jau atslugo. pirmom dienom buvo ir kalbet sunku, ir sypsotis, o dar ir zanda tryne. o dabar kaip ir nieko. atkast jau ir agurko galiu biggrin.gif  net saslus valgiau vakar smile.gif tik vat man problema iskilo - pripratus as dantu siulu naudotis, o breketuota niekaip neiseina to padaryt  - bijau vielute sulankstyt. kaip jus? ar naudojat?
o dar kitas klausimelis - jei jau man nebeskauda - tai reiskia ir poveikio jokio nera ir kitas veiksmas prasides tik po paverzimo?

jei saslus jau valgai vadinasi skausmai jau praeityje thumbup.gif tik buk atsargesne nei paprastai, kad "nenuvalgytum" breketuku

as kaip suprantu, kad pirmom dienom po paverzimo dantukai truputi pasislenka ten kur jie yra stumiami, o likusi laika jie kaip ir "apsipranta" ar "prigyja" naujoj vietoj. nes sustimti juos ten kur reikia galima butu ir per savaite, bet kas is to, jie taip tik issiklibins, todel turi judeti pamazu... bent man taip atrodo

o del siulo, tai man higieniste butinai liepe naudoti, kad su dantenom problemu nebutu. pirma per vielute prakisti reikia, o po to jau i tarpdanti. cia geriausiai tiktu Oral B Superfloss, nes ten galiukai specialiai pakietinti, kad breketininkams lengviau naudotis butu. Nors Natale buvo isigudrinus ir paprasta naudoti (neisivaizduoju kaip doh.gif )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 17 vasario 2010 - 16:40
radau filmuka kur mergaite nufilmavo kaip ji floss'ina dantukus wink.gif mazdaug nuo 3 min gali ziuret. nzn kaip galima ta vielute sugadinti ax.gif as labiau bijau agurka arba obuoli kast kad nenukast breketa blush2.gif
http://www.youtube.c...h?v=-t6VyGD1Xrw
ir dar cia pana be veidrodzio sugeba prakisti siula tarp breketu
http://www.youtube.c...feature=related
Papildyta:
bet seip gal tas ora B yra patogesnis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 17 vasario 2010 - 17:14
QUOTE(natale @ 2010 02 17, 16:15)
radau filmuka kur mergaite nufilmavo kaip ji floss'ina dantukus wink.gif mazdaug nuo 3 min gali ziuret. nzn kaip galima ta vielute sugadinti  ax.gif  as labiau bijau agurka arba obuoli kast kad nenukast breketa  blush2.gif

as irgi pradzioj bijojau kasti, pjaustydavausi viska, o dbr kandu ir obuolius ir morkas ir riesutus ir visa kita... isidrasinau, bet itariu ne sau i nauda doh.gif
Atsakyti
O aš nuo pat pradžių naudoju tik paprastą siūlą ir net neįsivaizduoju, kaip galima nemokėti juo naudotis ax.gif Prakiši pro vielutę ir tada jau naudoji kaip įprastai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 02 17, 17:34)
O aš nuo pat pradžių naudoju tik paprastą siūlą ir net neįsivaizduoju, kaip galima nemokėti juo naudotis  ax.gif Prakiši pro vielutę ir tada jau naudoji kaip įprastai  4u.gif

Na as irgi kai nuo paprasto siulo pradejau tai ir moku greit prakist ir valyt. paskui kaip pradejau su Oral B super floss, tai gal patogiau, bet jis brangesnis ax.gif tai kadangi krize tai reikes vel pereit prie paprasto siulo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2010 02 17, 17:27)
as irgi pradzioj bijojau kasti, pjaustydavausi viska, o dbr kandu ir obuolius ir morkas ir riesutus ir visa kita... isidrasinau, bet itariu ne sau i nauda  doh.gif

o as dar nedristu ax.gif valgau kieta maista bet kast bijau. doh.gif ziuresim kaip bus vasara kai bunam daznai pas drauge kaime. ir ore skraido sasliku kvapas. tada prasides svezi ekologiski agurkai, saslikai ir t.t. rolleyes.gif
Atsakyti
as ziurineju kaip breketus nuima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 02 17, 19:37)
as ziurineju kaip breketus nuima biggrin.gif

as irgi nesenai ziurinejau. neatrodo lb baisiai ir skaudziai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 02 17, 19:39)
as irgi nesenai ziurinejau. neatrodo lb baisiai ir skaudziai.  ax.gif

ko nesupratau,tai nuemimo pacio,maniau po viena breketuka ims,o cia kazkaip lanka visa iskart g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 17 vasario 2010 - 20:27
QUOTE(Svajaaa @ 2010 02 17, 20:25)
ko nesupratau,tai nuemimo pacio,maniau po viena breketuka ims,o cia kazkaip lanka visa iskart  g.gif

as irgi galvojau kad pirmai lanka isima, o paskui breketus nugramdo, bet cia greiciau viskas, nukanda breketus ir ate biggrin.gif
Atsakyti
greit as pajusiu nuemima tai galesiu papasakoti biggrin.gif kita savaite bus vizitas pas ortodonta tai jau beveik zinosiu data smile.gif
Atsakyti