sveikos, na pas mane skausmai jau atslugo. pirmom dienom buvo ir kalbet sunku, ir sypsotis, o dar ir zanda tryne. o dabar kaip ir nieko. atkast jau ir agurko galiu
net saslus valgiau vakar
tik vat man problema iskilo - pripratus as dantu siulu naudotis, o breketuota niekaip neiseina to padaryt - bijau vielute sulankstyt. kaip jus? ar naudojat?
o dar kitas klausimelis - jei jau man nebeskauda - tai reiskia ir poveikio jokio nera ir kitas veiksmas prasides tik po paverzimo?

o dar kitas klausimelis - jei jau man nebeskauda - tai reiskia ir poveikio jokio nera ir kitas veiksmas prasides tik po paverzimo?
QUOTE(Diana_B_K @ 2010 02 17, 14:11)
sveikos, na pas mane skausmai jau atslugo. pirmom dienom buvo ir kalbet sunku, ir sypsotis, o dar ir zanda tryne. o dabar kaip ir nieko. atkast jau ir agurko galiu
net saslus valgiau vakar
tik vat man problema iskilo - pripratus as dantu siulu naudotis, o breketuota niekaip neiseina to padaryt - bijau vielute sulankstyt. kaip jus? ar naudojat?

jei saslus jau valgai vadinasi skausmai jau praeityje

as kaip suprantu, kad pirmom dienom po paverzimo dantukai truputi pasislenka ten kur jie yra stumiami, o likusi laika jie kaip ir "apsipranta" ar "prigyja" naujoj vietoj. nes sustimti juos ten kur reikia galima butu ir per savaite, bet kas is to, jie taip tik issiklibins, todel turi judeti pamazu... bent man taip atrodo
o del siulo, tai man higieniste butinai liepe naudoti, kad su dantenom problemu nebutu. pirma per vielute prakisti reikia, o po to jau i tarpdanti. cia geriausiai tiktu Oral B Superfloss, nes ten galiukai specialiai pakietinti, kad breketininkams lengviau naudotis butu. Nors Natale buvo isigudrinus ir paprasta naudoti (neisivaizduoju kaip

radau filmuka kur mergaite nufilmavo kaip ji floss'ina dantukus
mazdaug nuo 3 min gali ziuret. nzn kaip galima ta vielute sugadinti
as labiau bijau agurka arba obuoli kast kad nenukast breketa 
http://www.youtube.c...h?v=-t6VyGD1Xrw
ir dar cia pana be veidrodzio sugeba prakisti siula tarp breketu
http://www.youtube.c...feature=related
Papildyta:
bet seip gal tas ora B yra patogesnis

http://www.youtube.c...h?v=-t6VyGD1Xrw
ir dar cia pana be veidrodzio sugeba prakisti siula tarp breketu
http://www.youtube.c...feature=related
Papildyta:
bet seip gal tas ora B yra patogesnis

QUOTE(natale @ 2010 02 17, 16:15)
radau filmuka kur mergaite nufilmavo kaip ji floss'ina dantukus
mazdaug nuo 3 min gali ziuret. nzn kaip galima ta vielute sugadinti
as labiau bijau agurka arba obuoli kast kad nenukast breketa 

as irgi pradzioj bijojau kasti, pjaustydavausi viska, o dbr kandu ir obuolius ir morkas ir riesutus ir visa kita... isidrasinau, bet itariu ne sau i nauda

O aš nuo pat pradžių naudoju tik paprastą siūlą ir net neįsivaizduoju, kaip galima nemokėti juo naudotis
Prakiši pro vielutę ir tada jau naudoji kaip įprastai

QUOTE(*Amelie* @ 2010 02 17, 17:34)
O aš nuo pat pradžių naudoju tik paprastą siūlą ir net neįsivaizduoju, kaip galima nemokėti juo naudotis
Prakiši pro vielutę ir tada jau naudoji kaip įprastai 

Na as irgi kai nuo paprasto siulo pradejau tai ir moku greit prakist ir valyt. paskui kaip pradejau su Oral B super floss, tai gal patogiau, bet jis brangesnis

Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2010 02 17, 17:27)
as irgi pradzioj bijojau kasti, pjaustydavausi viska, o dbr kandu ir obuolius ir morkas ir riesutus ir visa kita... isidrasinau, bet itariu ne sau i nauda 

o as dar nedristu

QUOTE(Svajaaa @ 2010 02 17, 19:37)
as irgi nesenai ziurinejau. neatrodo lb baisiai ir skaudziai.

QUOTE(natale @ 2010 02 17, 19:39)
ko nesupratau,tai nuemimo pacio,maniau po viena breketuka ims,o cia kazkaip lanka visa iskart

QUOTE(Svajaaa @ 2010 02 17, 20:25)
ko nesupratau,tai nuemimo pacio,maniau po viena breketuka ims,o cia kazkaip lanka visa iskart 

as irgi galvojau kad pirmai lanka isima, o paskui breketus nugramdo, bet cia greiciau viskas, nukanda breketus ir ate

greit as pajusiu nuemima tai galesiu papasakoti
kita savaite bus vizitas pas ortodonta tai jau beveik zinosiu data