Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(natale @ 2010 02 18, 22:28)
ant buteliuko parasyta neskiesti  ax.gif  bet jei perstiprus skonis tai manau nieko blogo jei ir praskiesite  4u.gif

Man odontologė sakė skiesti. Ir beje, jos kabinete irgi buvo skiestas. O neskiesto aš burnoj net neišlaikyčiau biggrin.gif

p.s. kažkaip aš neprisiverčiu tų jūsų filmukų žiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
man vizitas pirmadieni,jau laukiu visai,vis idomu ka si karta darys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 02 18, 22:30)
Man odontologė sakė skiesti. Ir beje, jos kabinete irgi buvo skiestas. O neskiesto aš burnoj net neišlaikyčiau  biggrin.gif

p.s. kažkaip aš neprisiverčiu tų jūsų filmukų žiūrėti  biggrin.gif

gal taupo g.gif tai gi galima kita naudoti nebutinai Listerine, jei sitas per stiprus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 02 18, 22:44)
gal taupo  g.gif  tai gi galima kita naudoti nebutinai Listerine, jei sitas per stiprus  mirksiukas.gif

O tu neskiedi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 02 18, 22:40)
man vizitas pirmadieni,jau laukiu visai,vis idomu ka si karta darys smile.gif

man irgi idomu ka tau darys biggrin.gif idomu padeda ta vielute ar ne g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Amelie* @ 2010 02 18, 22:46)
O tu neskiedi?  blink.gif

nea, pradzioj buvo tikra bomba, bet dabar kazkaip visai tinka man tas skonis. ir nedegina visai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 02 18, 22:49)
nea, pradzioj buvo tikra bomba, bet dabar kazkaip visai tinka man tas skonis. ir nedegina visai.  rolleyes.gif

Oho 4u.gif Kol kas neįsivaizduoju rolleyes.gif Nes man ir per mažai praskiedus atrodo lyg ugnį ryčiau biggrin.gif
Atsakyti
Na man tai neskiedus , stiprus skonis ir biški degina , bet galiu iškentėti biggrin.gif
O prasikiedus , kad ir mažai , tai kažkoks jau labai siplnas atrodo , toks jausmas , kad ten jokio efekto nebus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu svarbų klausimą, tam gydytojų sarašiukyje yra tokia Tercijonaitė, ir prie jos parašyta, kad absoliučiai nerekomenduojama. Gal kuri žinote, kodėl? nes mano draugė viena pas ją ėjo konsultacijai, sakė lyg nebloga pasirodė, bet kažkaip gal jūs turite kokių žinių apie ją? g.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 02 19, 08:24)
Sveikos, turiu svarbų klausimą, tam gydytojų sarašiukyje yra tokia Tercijonaitė, ir prie jos parašyta, kad absoliučiai nerekomenduojama. Gal kuri žinote, kodėl? nes mano draugė viena pas ją ėjo konsultacijai, sakė lyg nebloga pasirodė, bet kažkaip gal jūs turite kokių žinių apie ją?  g.gif

Kt forume buvo parasyta kad rezultatais panos buvo nepatenkintos, breketai atsiklijodavo ir ji suvartydavo taip mazdaug pati kalta arba dar ka nors priburdavo ir vel uz vizita pinigus paimdavo. kiek supratau nepatenkintos panos liko. bijau prirasyt ka nors ne i tema,nes pati pas ja nebuvau. tik senai apie ja skaiciau. jei lb draugei idomu tegul senas temas paskaito, tik ne musu BREKETAI o kt dar yra SM mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 02 19, 09:58)
Kt forume buvo parasyta kad rezultatais panos buvo nepatenkintos, breketai atsiklijodavo ir ji suvartydavo taip mazdaug pati kalta arba dar ka nors priburdavo ir vel uz vizita pinigus paimdavo. kiek supratau nepatenkintos panos liko. bijau prirasyt ka nors ne i tema,nes pati pas ja nebuvau. tik senai apie ja skaiciau. jei lb draugei idomu tegul senas temas paskaito, tik ne musu BREKETAI o kt dar yra SM  mirksiukas.gif

Supratau. Nes man pvz keista pasirodė, kad jos ten minimaliai kreivi dantukai, palyginus su mano, o jai pasakė, kad reiks minimum 4 sveikus dantis raut, ir kas keisčiausia, kad ne kokius galinius, o ketvirtukus g.gif Tai man idomu ar racionalus toks sprendimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 02 19, 09:14)
Supratau. Nes man pvz keista pasirodė, kad jos ten minimaliai kreivi dantukai, palyginus su mano, o jai pasakė, kad reiks minimum 4 sveikus dantis raut, ir kas keisčiausia, kad ne kokius galinius, o ketvirtukus  g.gif Tai man idomu ar racionalus toks sprendimas  doh.gif

As siulau pas ka nors kt kreiptis,nes manau ne is oro panos taip rase. tai gal kol nepradetas gydymas susirast kt ortodonta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 02 19, 11:39)
As siulau pas ka nors kt kreiptis,nes manau ne is oro panos taip rase. tai gal kol nepradetas gydymas susirast kt ortodonta  ax.gif

Aš jai taip ir patariau smile.gif savo ortodonte parekomendavau ax.gif *****, jau kiek per menesi ja rekomendavau žmonėm, tai man gydymas nemokamas turetu but biggrin.gif nors nežinau ar gerai darau, kol pačiai tik gydymo pradžia... g.gif
Atsakyti