Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Ner galimybiu,nes fotiko batarkes issikrove,o pas mus gi ne akumas,o reik batarkes keist,cia jau nebe pirmas kartas doh.gif Tai jauciu parodysiu savo dantukus kai jau bent kiek issilygins biggrin.gif O siandien be to taip skauda apacia issisiepiant,kad tik truputi atidaryt burna gaunas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 03 05, 00:05)
Prie ko cia durnelis? As rytoj isskrendu atgal i UK ir neturesiu interneto ten,taip,kad jei noreciau kurt tema,reiketu leist pinigus interneto kavineje  uz laika,o tai truktu ne 5 minutes. Suprantu,kad temos kurimas uztrunka ne tiek,bet jeigu nebera kam kurt,galima tiesiog paprastai tekstu parasyt kas kur dejos pas ka ir kada mirksiukas.gif Graziau aisku photoshop'ais ir t.t. bet kai tema priplepam per kelias savaites,tai nemanau,kad kazkam yra didelis noras kurt vis naujas temas kas toki trumpa laika. Taip,kad,jei neatsirs savanoris,turintis laiko sukurt grazia tema,tai gali belekas sukurt ir vien tekstuku  rolleyes.gif

aš apie tai ir kalbu, bet kur tie savanoriai? biggrin.gif
Atsakyti
Oj Kavyte, na tu ir pavarei blush2.gif as kazkaip vis tikejaus kad tu apsiimsi tongue.gif bet as pvz nemoku su fotoshopu naudotis doh.gif tai galim padaryti taip kaip darem . paprasciausiai nukopinam sarasiuka is sitos temos, o naujokes ikelsim kt temukej ax.gif o prisijungimo duomenys i fotki.com issiusim naujokem, kad jos nepagalvotu kad palikom ant ledo. tipo ner naujo sarasiuko negausite ir prisijungimo kodo ax.gif tai kaip, darom taip? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Vakar per paverzima man dar lanka pakeite is 14 i 16 smile.gif o menesio pabaigoje des jau apacia: iki tol uzsirasiau pas savo odontologe rauti 2 dantis smile.gif
Papildyta:
Beja, idejau nuotrauku i albuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 04, 23:19)
aš apie tai ir kalbu, bet kur tie savanoriai?  biggrin.gif

as irgi nemoku photoshopu naudotis, butu geda paprastai daryti po tokiu groziu... blush2.gif
Atsakyti
OMG,miegodama nusikandziojau zandu vidines puses,lupas,ojojoj,o vaska UK palikau,aciu D jau siandien skrendu,tai vakare susdeliosiu kone puse apatinio zandikaulio vasku. O jau skausmelis,vakar,pasirodo,kad juokai buvo,va siandien jau tikras 'dziaugsmas'.
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 03 05, 11:31)
OMG,miegodama nusikandziojau zandu vidines puses,lupas,ojojoj,o vaska UK palikau,aciu D jau siandien skrendu,tai vakare susdeliosiu kone puse apatinio zandikaulio vasku. O jau skausmelis,vakar,pasirodo,kad juokai buvo,va siandien jau tikras 'dziaugsmas'.

man irgi antra diena sunki buvo doh.gif bet greit pripratau. mirksiukas.gif ir tau to linkiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dekui smile.gif Tikesit ar ne,bet per nakti vienas dantukas apacioj pasislinko swoon.gif Ziurejau i veidrodi ilgai nu i rnegaliu patiket,va cia tai geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 03 05, 14:07)
Dekui smile.gif Tikesit ar ne,bet per nakti vienas dantukas apacioj pasislinko swoon.gif Ziurejau i veidrodi ilgai nu i rnegaliu patiket,va cia tai geras biggrin.gif

Labas, man irgi thumbup.gif dar tiek mazai laiko, o jau apacia islygejo, neatpazistu savuju ! Bet vis dar juos taip maloniai skaudena, ech, kaip noriu, kad greiciau ant ilciu procesas persimestu !
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 03 05, 12:31)

niu man paskaicius tavo postus nebesinori det apacios.. g.gif gyd sake jei lb nenori det apacios, gales idet vielute, kad laikytu zandikauli, gal kas isidejes ja vietoj breketu?
pas mane ant kaikuriu breketu yra zalios gumytes kazkokios, sake nusiplaus, per kiek laiko jos nusiplauna? nes man tai jos visai ne i tema blink.gif
o skausmo dar nejauciu, gal ir nesulauksiu labai didelio bigsmile.gif
aj ir del vasko, gyd man del jo nieko neminejo ir nedave, ar jis visada reikalingas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andzeja: 05 kovo 2010 - 13:32
QUOTE(Congeniality @ 2010 03 05, 14:26)
Labas, man irgi thumbup.gif dar tiek mazai laiko, o jau apacia islygejo, neatpazistu savuju ! Bet vis dar juos taip maloniai skaudena, ech, kaip noriu, kad greiciau ant ilciu procesas persimestu !

As tai dar atpazistu,nes tik vienas pasislinko,va virsuj jau tuoj kaip du menesiai,bet tokie nezymus pokyciai,sunkiau juda dantukai. Na,pas mane iltys atsikise,o ketvirtukai sulinde,tai reik pirmiau ketvirtukus i isore pastumt,na,bet juda juda tikrai po truputi thumbup.gif

QUOTE(Andzeja @ 2010 03 05, 14:31)
niu man paskaicius tavo postus nebesinori det apacios.. g.gif gyd sake jei lb nenori det apacios, gales idet vielute, kad laikytu zandikauli, gal kas isidejes ja vietoj breketu?
pas mane ant kaikuriu breketu yra zalios gumytes kazkokios, sake nusiplaus, per kiek laiko jos nusiplauna? nes man tai jos visai ne i tema  blink.gif

aj ir del vasko, gyd man del jo nieko neminejo ir nedave, ar jis visada reikalingas?

Taigi man cia tik antra diena,paskui bus viskas OK(as cia taip optimistiskai nusiteikus) Bet gyvent galima,kai pagalvoji del ko tie skausmai,tai juokas irnesakyk.gif

As kiek zinau tai yra arba spalvotos,arba pilkos.Tai kam tada det kazkokias zalias,kad nusiplautu paskui,jei galima tada is karto pilkas. Zodziu,kiek zinau tai tikrai nenusiplauna spalva tu mumyciu g.gif

Man irgi nedave ir neminejo kol pati uzklausiau. Bet paskui vis viena nedave,sake neprireiks biggrin.gif Aha,jau tos pacios dienos vakare nutryne man breketai doh.gif Pirma buvau pasiskolinus is draugo,paskui jau nusipirkau UK. Bet tai ne visiems jo reik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 05, 08:08)
Oj Kavyte, na tu ir pavarei  blush2.gif  as kazkaip vis tikejaus kad tu apsiimsi  tongue.gif  bet as pvz nemoku su fotoshopu naudotis  doh.gif  tai galim padaryti taip kaip darem . paprasciausiai nukopinam sarasiuka is sitos temos, o naujokes ikelsim kt temukej  ax.gif  o prisijungimo duomenys i fotki.com issiusim naujokem, kad jos nepagalvotu kad palikom ant ledo. tipo ner naujo sarasiuko negausite ir prisijungimo kodo  ax.gif  tai kaip, darom taip?  bigsmile.gif

QUOTE(ajaja @ 2010 03 05, 09:24)
as irgi nemoku photoshopu naudotis, butu geda paprastai daryti po tokiu groziu...  blush2.gif

Aš nors ir moku juo naudotis, bet šiuo atveju esu lygi su jumis, nes esu pas tėvus, čia neturiu photoshopo, liko Vilniuj stacionariam kompiutery mirksiukas.gif tai matyt taip ir teks daryti.. sudėti duomenis iš senos temos arba nieko nedėti, iki kitos temos. rolleyes.gif
Atsakyti