QUOTE(Andzeja @ 2010 03 04, 20:11)
Labas vakaras,
na va man ir siandien jau sudejo breketus

dedant trys nukrito, viena burnoj rado, zodziu buvo ka veikt daktare tik spejo klijus tept

kol kas dar nelabai jauciasi skausmas, tikiuosi labai ir nekankins. bet kolkas negaliu apsiprast, negraziai man jie atrodo, tikiuosi kad poto priprasiu ir bus grazu

ar ir jum pradzioj negraziai atrode jie?
Labas visoms, o su tavimi busim kolegeles, man irgi labai svieziai uzdejo, jau jauciu net nemoku apsakyti ka, gal maudima, kazkoki skausmeli, kaip dilkciojima. Miegoti baisu, miegu kaip kiskis, nes anksciau miegodavau praktiskai ant veido, o dabar tik ant sono ar nugaros taip sunku. Bet gal cia tik man, nes mano labai jautrus dantys, prastas emalis, kaklai atviri, man tai atrodo vargo vakariene ir kodel man niekas ju neprotezavo ir liepe breketus detis, tai nesuprantu

Dejimosi tikrai nelaukiau ir nesidziaugiau jais ir niekada nesidziaugsiu, nes suauges zmogus esu, ne paaugle, kad su rozinem gumutem lakstyciau tarp ju ir nekantri esu, norisi greito rezultato, o ne po keliu metu. Siaip tai nesiskundziu labai niekam, bet sioje temoje rankos pacios mygtukus spaudo

Ai ir del atrodymo tai jo, siaubinga ir ilgai dar taip atrodys, nes pas mane daug keramikos, tai nevyks niekas zaibiskai, bet negalejau sau leisti apsikrauti vien tik gelezimis. O kokie pas tave? ziurek gal ir aplenksi rezultaitais? o problema didele? pas mane tai baisi, didziausi tarpai po rovimu, persisuke iltys, susigrude, blogas sakandis, blogas zandikaulis, ai, gal jau ir nebesakysiu nieko, vistiek niekas nepadesit ir su niekuo cia nesivarzau, zinau, kad turbut pati paskutine viska issitiesinsiu.
Nepykit labai, kad issiliejau