Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(renachiuke @ 2010 03 04, 15:45)
Atvaziuoja drauges manes pasiimt ir jau vaziuosim detis apacioj breketu . Laukiu  ax.gif

tai gal pasirodysi savo breketukus fotki.? bigsmile.gif
Atsakyti
nepykit, bet perleidziu temos kurima kam nors kitam..
Atsakyti
Labas vakaras,
na va man ir siandien jau sudejo breketus smile.gif dedant trys nukrito, viena burnoj rado, zodziu buvo ka veikt daktare tik spejo klijus tept smile.gif kol kas dar nelabai jauciasi skausmas, tikiuosi labai ir nekankins. bet kolkas negaliu apsiprast, negraziai man jie atrodo, tikiuosi kad poto priprasiu ir bus grazu smile.gif ar ir jum pradzioj negraziai atrode jie?
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2010 03 04, 19:11)
Labas vakaras,
na va man ir siandien jau sudejo breketus  smile.gif  dedant trys nukrito, viena burnoj rado, zodziu buvo ka veikt daktare tik spejo klijus tept  smile.gif kol kas dar nelabai jauciasi skausmas, tikiuosi labai ir nekankins. bet kolkas negaliu apsiprast, negraziai man jie atrodo, tikiuosi kad poto priprasiu ir bus grazu  smile.gif ar ir jum pradzioj negraziai atrode jie?

Kadangi labai ju norejau, tai jie man patiko. tik reikejo laiko apsiprasti kad kazkas YRA burnoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2010 03 04, 20:11)
Labas vakaras,
na va man ir siandien jau sudejo breketus  smile.gif  dedant trys nukrito, viena burnoj rado, zodziu buvo ka veikt daktare tik spejo klijus tept  smile.gif kol kas dar nelabai jauciasi skausmas, tikiuosi labai ir nekankins. bet kolkas negaliu apsiprast, negraziai man jie atrodo, tikiuosi kad poto priprasiu ir bus grazu  smile.gif ar ir jum pradzioj negraziai atrode jie?

Labas visoms, o su tavimi busim kolegeles, man irgi labai svieziai uzdejo, jau jauciu net nemoku apsakyti ka, gal maudima, kazkoki skausmeli, kaip dilkciojima. Miegoti baisu, miegu kaip kiskis, nes anksciau miegodavau praktiskai ant veido, o dabar tik ant sono ar nugaros taip sunku. Bet gal cia tik man, nes mano labai jautrus dantys, prastas emalis, kaklai atviri, man tai atrodo vargo vakariene ir kodel man niekas ju neprotezavo ir liepe breketus detis, tai nesuprantu smile.gif Dejimosi tikrai nelaukiau ir nesidziaugiau jais ir niekada nesidziaugsiu, nes suauges zmogus esu, ne paaugle, kad su rozinem gumutem lakstyciau tarp ju ir nekantri esu, norisi greito rezultato, o ne po keliu metu. Siaip tai nesiskundziu labai niekam, bet sioje temoje rankos pacios mygtukus spaudo smile.gif Ai ir del atrodymo tai jo, siaubinga ir ilgai dar taip atrodys, nes pas mane daug keramikos, tai nevyks niekas zaibiskai, bet negalejau sau leisti apsikrauti vien tik gelezimis. O kokie pas tave? ziurek gal ir aplenksi rezultaitais? o problema didele? pas mane tai baisi, didziausi tarpai po rovimu, persisuke iltys, susigrude, blogas sakandis, blogas zandikaulis, ai, gal jau ir nebesakysiu nieko, vistiek niekas nepadesit ir su niekuo cia nesivarzau, zinau, kad turbut pati paskutine viska issitiesinsiu.
Nepykit labai, kad issiliejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 03 04, 19:28)
Labas visoms, o su tavimi busim kolegeles, man irgi labai svieziai uzdejo, jau jauciu net nemoku apsakyti ka, gal maudima, kazkoki skausmeli, kaip dilkciojima. Miegoti baisu, miegu kaip kiskis, nes anksciau miegodavau praktiskai ant veido, o dabar tik ant sono ar nugaros taip sunku. Bet gal cia tik man, nes mano labai jautrus dantys, prastas emalis, kaklai atviri, man tai atrodo vargo vakariene ir kodel man niekas ju neprotezavo ir liepe breketus detis, tai nesuprantu smile.gif Dejimosi tikrai nelaukiau ir nesidziaugiau jais ir niekada nesidziaugsiu, nes suauges zmogus esu, ne paaugle, kad su rozinem gumutem lakstyciau tarp ju ir nekantri esu, norisi greito rezultato, o ne po keliu metu. Siaip tai nesiskundziu labai niekam, bet sioje temoje rankos pacios mygtukus spaudo smile.gif Ai ir del atrodymo tai jo, siaubinga ir ilgai dar taip atrodys, nes pas mane daug keramikos, tai nevyks niekas zaibiskai, bet negalejau sau leisti apsikrauti vien tik gelezimis. O kokie pas tave? ziurek gal ir aplenksi rezultaitais? o problema didele? pas mane tai baisi, didziausi tarpai po rovimu, persisuke iltys, susigrude, blogas sakandis, blogas zandikaulis, ai, gal jau ir nebesakysiu nieko, vistiek niekas nepadesit ir su niekuo cia nesivarzau, zinau, kad turbut pati paskutine viska issitiesinsiu.

pas mane irgi keramika wink.gif panasios bedos. o rezultatas jau po 2 men buvo thumbup.gif nereikia taip jau ant tu keramikiniu sakyt .viska jie padaro gerai ir greitai mirksiukas.gif ir tu pamatysi drinks_cheers.gif aisku ir man transas buvo pirmom dienom ir prie veidrodzio per diena po 30 kartu begiojau- kada gi tie pasikeitimai atsiras, bet dabar tai man tie breketai nemaiso ir galiu drasiai sypsotis nors kelias iki Holywoodo dar tolimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 04 kovo 2010 - 19:47
Labas vakaras,

Man pačioje pradžioje irgi negražiai atrodė , kažkokie dideli , fui blush2.gif Dabar viskas normaliai , ir visai gražiai , ir mažiukai atrodo tie breketai biggrin.gif
Atsakyti
Congeniality, kaip yra posakis, kiekvienam gyvenime kitokios kortos isdalintos, kiekvienas savom turi zaisti ir i kitus per daug nesidairyti. dantuku situacija pas kiekviena skirtinga, pas vienas geriau nei pas tave, pas kitas blogiau, bet visos sedim vienoje valtyje ir plaukiam i ta pacia puse 4u.gif
as irgi esu suauges zmogus, o nesioju visus metalinius breketus ir nieko tokio. nera man jie super grazu kai burnoj metalas juoduoja, bet nusprendziau, kad geriau jau taip, negu likusi gyvenima su tais baisuokliniais dantukais ir sypsena slepti.
istikruju mano manymu viskas nuo musu paciu nusiteikimo priklauso ir nuo to kaip mes viska priimam. jei galvojam, kad breketai man yra dziaugsmas, arba jei galvojam kad man yra breketai kancia, abiem atvejais esam teisus. pasirinkimas tik musu...
per nakti pasikeitimai neivyksta, bet nosi aukstyn, paciai bus lengviau, laikas gi taip greitai bega, cia vieni metai, cia jau kiti, po truputi viskas susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 03 04, 20:28)
O kokie pas tave? ziurek gal ir aplenksi rezultaitais? o problema didele? pas mane tai baisi, didziausi tarpai po rovimu, persisuke iltys, susigrude, blogas sakandis, blogas zandikaulis, ai, gal jau ir nebesakysiu nieko, vistiek niekas nepadesit ir su niekuo cia nesivarzau, zinau, kad turbut pati paskutine viska issitiesinsiu.

pas mane sudejo siandien virsu, metaliniai, po poros men des ir apacioj. problemos dideles nera, sakandis gilus ir vienas dantukas virsuj sonu pasisukes buvo. zadu greit issilygint smile.gif na tikiuos ir man jie greit atrodys grazus, nes siaip kitiems tai man jie grazu ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
aciu merginos, pas mane jau taip yra, kad pasiskundus gyvenime palengveja smile.gif maziau jau skauda smile.gif
ir nudziugau del galimu pokyciu, apie kuriuos natale kalbejo, nes kazkaip tikejausi vizito po menesio ar net kokiu 28 dienu, bet daugiau nei 1,5 men. teks laukti ir pradejau kazkaip issigalvoti, kad iki to paverzimo nebus jokiu rezultatu, veltui cia kamuosiuos ir vaiksciosiu kaip begemotukas smile.gif
Atsakyti
ar ir jum pradzioj negraziai atrode jie?

Aš iš tos mažumos, kuriai vis dar nepatinka tie breketai, ypač bendraujant su pirmą kartą sutiktais žmonėmis. Nes vis sukasi galvoje mintis, ką tas žmogus galvoja... blush2.gif Žinau, šiek tiek kvaila, tačiau nieko negaliu su savimi padaryti doh.gif

beje, klausimas natale (ir kitomis, pas ką problemos su sąkandžiu). Ar nepajutot, kad keičiasi veido apatinė sritis? Aš nuotraukose sau labai nebegražiai atrodau, nes dar labiau išryškėjo netaisyklingas sąkandis. Tai natūralu, nes juda tik viršutiniai dantys ir tarpas tarp žandikaulių pamažu didėja. Mane pamatė porą mėnesių nematytas žmogus (kuris jau du metus nešioja keramiką ir šiuo metu ruošiasi operacijai), tai sako: vaje, kaip tavo veidas pasikeitė (čia aišku į blogąją pusę).

Ir dar šį tą parašysiu. Žinokit, jei dabar man kas nors norėtų nuimti breketus, aš stočiau mūru. Nes tik dabar, kai juos turiu, pamačiau, koks blogas mano sąkandis, kaip tai įtakoja mano šypsena ir kaip man svarbu eiti iki galo ir sulaukti trokštamo rezultato.

Taigi, kad ir kaip burbėčiau, giliai širdyje tuos breketukus aš labai myliu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Amelie*: 04 kovo 2010 - 21:03
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 04, 20:55)
Aš iš tos mažumos, kuriai vis dar nepatinka tie breketai, ypač bendraujant su pirmą kartą sutiktais žmonėmis. Nes vis sukasi galvoje mintis, ką tas žmogus galvoja...  blush2.gif  Žinau, šiek tiek kvaila, tačiau nieko negaliu su savimi padaryti  doh.gif

beje, klausimas natale (ir kitomis, pas ką problemos su sąkandžiu). Ar nepajutot, kad keičiasi veido apatinė sritis? Aš nuotraukose sau labai nebegražiai atrodau, nes dar labiau išryškėjo netaisyklingas sąkandis. Tai natūralu, nes juda tik viršutiniai dantys ir tarpas tarp žandikaulių pamažu didėja. Mane pamatė porą mėnesių nematytas žmogus (kuris jau du metus nešioja keramiką ir šiuo metu ruošiasi operacijai), tai sako: vaje, kaip tavo veidas pasikeitė (čia aišku į blogąją pusę).

patikek ir man taip buvo. vis kazkaip nedrasiai kalbedavau, o dabar tikrai nesuku del to galvos. apie breketus prisimenu tik kada pavalgau ,nes maisto prilneda ir kai ateina vizito laikas ax.gif o del sakandzio,na kadangi man jo dar netvarko tai jis koks buvo tai toks ir liko. kai dantukai i lanka atsistojo tai tarpas tarp virsutiniu dantu ir apatiniu dar didesnis pasidare. net pati Dalia sako kad tarpas laaabai didelis.dabar tai vaizdas puse velnio bet kai dantukai tik judejo i lanka tai vaizdas tikrai niekoks buvo. man net sake kiti kad dantukai "arkliskai" atrodo doh.gif ir klause kada man juos atgal atsatys? blink.gif bet nekreipiau demesio, Dalia geriau zino ka daro. aisku nemalonus tokie komentarai, bet .. dabar yra viskas gerai greit prades ir sakandi taisyti tai s viso bus thumbup.gif o beja profilis kol kas nesikeicia, tik kai noriu tik biski nusisypsot tai neiseina nes visi dantukai islenda. jei butu apatinis zandikaulis veitoj tai apatine lupa pridengtu dantukus, o dabar iskarto Holywoodas islenda i lauka biggrin.gif
Atsakyti