QUOTE(zuiqis @ 2005 11 24, 17:42)
Pats nuostabiausias žmogus mano gyvenime sugebėjo sukurti šeimą iį trijų asmenų: (aš apie patį branduolį) savęs, manęs ir mano brolio. Beje, ji dirbdavo iki nakties, kad mes tik galėtume pavalgyti, ar būtume aprengti, tačiau visuomet rasdavo laiko pasikalbėti su mumis, kai mums to reikėdavo (nebekalbu apie šias dienas, kai galiu paskambinti kiekvieną minutę, ar kelis kartus per dieną, ar važiuoti pas ją ir būti, kiek noriu). Čia ne visos tokios, nėra tokių apibendrinimų. Ir manau, kad gerai, kad ji dirbo, stengėsi, turėjo nors truputėlį savo gyvenimo, savo draugų, ir ne viską mums atidavė, ir išaugom mes normalūs protingi (manyčiau) žmonės, kurie garbina savo motiną kaip asmenybę ir kaip be galo gerą ir mielą žmogų.
Čia bėda ne tai, kad moterys dirba, siekia, nori, ieško.. Juk kiekviena pati pasirenka kelią - ir jai tas kelias teisingas. Ir vertinsi ne tu, ne aš ir ne kažkas iš svetimų, o jos pačios vaikai ir vyras. Todėl manau, kad svarbu tik sugebėti suderinti, turėti gerą žmogų (pabrėžiu - žmogų) šalia, ir tikrai šeimą sukurti įmanoma. Tokią, kuri nebyrės, kuri auklės vaikus ir kuriems bus gerai kartu.
Čia bėda ne tai, kad moterys dirba, siekia, nori, ieško.. Juk kiekviena pati pasirenka kelią - ir jai tas kelias teisingas. Ir vertinsi ne tu, ne aš ir ne kažkas iš svetimų, o jos pačios vaikai ir vyras. Todėl manau, kad svarbu tik sugebėti suderinti, turėti gerą žmogų (pabrėžiu - žmogų) šalia, ir tikrai šeimą sukurti įmanoma. Tokią, kuri nebyrės, kuri auklės vaikus ir kuriems bus gerai kartu.
Sutinku su Tavimi.
Deja, ne visi stengiasi. Ir auga nelaimingi vaikai.