QUOTE(zalvydas @ 2006 10 17, 14:56)
Virtuveje nepatarciau deti med.grindu,nes labai isitrina prie kriaukles,virykles,o prisitaskes vandu,ribalai visiskai subjauroja,nevisada net isislifuoja(šlifuuju 11metu). 

10 metu, gal net daugiau, pas tevus visam bute lentos, iskyrus toleta ir vonia.. nu nepasakyciau kad virtuve butu subjaurota.. taip, labiausia nutrinta, bet tai ten tik lakas kiek suprantu nutrintas, nieko nepataisomo nera.. kad riebalai nesubjaurotu, reikia garu surinkejo gero, tada jokiu bedu nematau

QUOTE(upytele @ 2007 01 06, 18:29)
Pa mus visur medines lentos... O kaip jas atnaujinti ??? Neturiu zalio supratimo, man be proto patinka medis, todel nenoriu niekuo keist... Bet jos jau issilupineje, suraizytos, taigi, galvoju gal imanoma kazkaip sendinti??? Kokie nors idomus efektai, gal kazkokie dazai egzistuoja, kuriu pagalba galeciau koki antikvara suregzti????
mes dabar atnaujinam lentas.. pas mane bute buvo sudetos medines lentos pries kokius 30 metu, ir jos apkaltos plokste kuri buvo visus tuos 30 metu dazoma rudais dazais.. tie dazai jau i pacias lentas isiskverbe.. lentos banguotos.. tai nusipirkom skyscio, kuriuo patepus dazai nusivalo, kazkiek nusivale, kazkiek pasiliko, tai slifuoja, ar ka ten tevas daro, nelabai as suprantu, tai kartu ir tos bangos dingo ir spalva lentos atgavo.. jei idomu galiu parodyt fotkes is kokio siaubo kaip graziai gaunasi..

man tik kiek baisiau palikti virtuvej lentas, pas tevus mano tai elektrine virykle, pas mane dujine, jei nukris degtukas, tai nieko gero tada