Įkraunama...
Įkraunama...

Medinės grindys

QUOTE(zalvydas @ 2006 10 17, 14:56)
Virtuveje nepatarciau deti med.grindu,nes labai isitrina prie kriaukles,virykles,o prisitaskes vandu,ribalai visiskai subjauroja,nevisada net isislifuoja(šlifuuju 11metu). blink.gif

10 metu, gal net daugiau, pas tevus visam bute lentos, iskyrus toleta ir vonia.. nu nepasakyciau kad virtuve butu subjaurota.. taip, labiausia nutrinta, bet tai ten tik lakas kiek suprantu nutrintas, nieko nepataisomo nera.. kad riebalai nesubjaurotu, reikia garu surinkejo gero, tada jokiu bedu nematau g.gif

QUOTE(upytele @ 2007 01 06, 18:29)
Pa mus visur medines lentos... O kaip jas atnaujinti ??? Neturiu zalio supratimo, man be proto patinka medis, todel nenoriu niekuo keist... Bet jos jau issilupineje, suraizytos, taigi, galvoju gal imanoma kazkaip sendinti??? Kokie nors idomus efektai, gal kazkokie dazai egzistuoja, kuriu pagalba galeciau koki antikvara suregzti????

mes dabar atnaujinam lentas.. pas mane bute buvo sudetos medines lentos pries kokius 30 metu, ir jos apkaltos plokste kuri buvo visus tuos 30 metu dazoma rudais dazais.. tie dazai jau i pacias lentas isiskverbe.. lentos banguotos.. tai nusipirkom skyscio, kuriuo patepus dazai nusivalo, kazkiek nusivale, kazkiek pasiliko, tai slifuoja, ar ka ten tevas daro, nelabai as suprantu, tai kartu ir tos bangos dingo ir spalva lentos atgavo.. jei idomu galiu parodyt fotkes is kokio siaubo kaip graziai gaunasi.. wub.gif nors beda dar viena turim, tarpai didoki palikti tarp lentu, ale sake kazkaip kamsyti reikes juos g.gif
man tik kiek baisiau palikti virtuvej lentas, pas tevus mano tai elektrine virykle, pas mane dujine, jei nukris degtukas, tai nieko gero tada doh.gif ale rizikuosiu!!! man lb grazu medis..
Atsakyti
Aha, jei nesunku - idek nuotraukeles, o gal gali paklausineti pas teveli apie ta spec. skysti????
Atsakyti
QUOTE(upytele @ 2007 01 08, 13:01)
Aha, jei nesunku - idek nuotraukeles, o gal gali paklausineti pas teveli apie ta spec. skysti????

tai va, pasiklausinejau, ta skysti pirko senukuose, pabande, sake valo, ale kadangi as neleidau jo naudoti, galvojau visgi neklause, ale pasirodo paklause, tai va, jis labai kenksmingas atseit, perskaicius instrukcija pabijojau leist, kad nebutu paskui blogiau.. tai to skiscio sake nenaudojo, o slifavo vien tik, va, antroj nuotraukoj matosi bulgarke su kurie dirbo.. viena kambari jau kita savaitgali lakuosim bigsmile.gif
jei reik to skiscio uzvadinimo, galiu parasyti

o trecia fotke cia isvis pacioj pradzioj daryta

isemiau nuotraukas, nes labai puslapi iskaraipe, nemoku sumazint, eik paziurek cia, cia ir cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantė: 08 sausio 2007 - 15:46
o va cicia desnej pusej matosi kokias grindis radom nuplese kartona doh.gif
Atsakyti
Wow, grindys, kaip ir pas mus.... Jauciu beslifuojant dulkiu buvo doh.gif Aciu uz nuotraukeles... Reikes pasukti galva, mat man dar vis knieti kazka tokio keisto padaryti, ne tik paprastai nulakuoti.... Tik va ziniu truksta...
Atsakyti
QUOTE(upytele @ 2007 01 10, 00:38)
Wow, grindys, kaip ir pas mus.... Jauciu beslifuojant dulkiu buvo  doh.gif Aciu uz nuotraukeles... Reikes pasukti galva, mat man dar vis knieti kazka tokio keisto padaryti, ne tik paprastai nulakuoti.... Tik va ziniu truksta...

jo, dulkiu buvo dahuja ir dar biski.. pilna siuksliu maisa suslavem ir dar ligi siol pilna tam kambari..
o seip tai mes galvojom pirkt naujas grindis ir ant virdaus det, ale tevas paziurejo kad geras medis, sako pabandys, nesigaus tai desim, dabar labai dziaugiuosi, nes man asmeniskai lb grazu thumbup.gif
Atsakyti
senam bute turėjom virtuvėj medines grindis. po metų atrode oi nekaip. bet tik dėl to, kad po kėdėm nusitrynė ir susiraizė. jokie ten riebalai prie viryklės ar vanduo prie kriauklės žalos tikrai nepadarė.
dabar turim plyteles. praktiškiau, bet ne taip jauku.
Atsakyti
nu ir galvos skausmas tos grindys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2007 01 10, 20:29)
senam bute turėjom virtuvėj medines grindis. po metų atrode oi nekaip. bet tik dėl to, kad po kėdėm nusitrynė ir susiraizė. jokie ten riebalai prie viryklės ar vanduo prie kriauklės žalos tikrai nepadarė.
dabar turim plyteles. praktiškiau, bet ne taip jauku.

o mes apklijave kedziu kojas ir visas kitas kojas vailoku, tai ne taip greitai tas lakas ir nusitryne tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2007 01 11, 16:54)
o mes apklijave kedziu kojas ir visas kitas kojas vailoku, tai ne taip greitai tas lakas ir nusitryne tongue.gif

Super! thumbup.gif drinks_cheers.gif sena, gera, bet pamirsta ideja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(upytele @ 2007 01 12, 00:00)
Super! thumbup.gif  drinks_cheers.gif sena, gera, bet pamirsta ideja smile.gif

O galbut imanoma kazkaip sendinti tas grindis, daryti krakeliurus??? Tiesiog tarsi seni sutrukineja dazai arba itrynimai visokie (man patiktu pavyzdziui bronza), zinau, kad ideja crazy, bet...
Atsakyti
QUOTE(upytele @ 2007 01 06, 19:29)
Pa mus visur medines lentos... O kaip jas atnaujinti ??? Neturiu zalio supratimo, man be proto patinka medis, todel nenoriu niekuo keist... Bet jos jau issilupineje, suraizytos, taigi, galvoju gal imanoma kazkaip sendinti??? Kokie nors idomus efektai, gal kazkokie dazai egzistuoja, kuriu pagalba galeciau koki antikvara suregzti????

reiktų bandyt nušlifuot - sena laka nuimt, išlygint paviršių. Tada galima pinoteksu visokių spalvų ir įvairių efektų išgaut - mes pvz iš pušies raudonmedį pasidarėm. Na ir tada lakuot galima.
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2007 01 12, 12:28)
reiktų bandyt nušlifuot - sena laka nuimt, išlygint paviršių. Tada galima pinoteksu visokių spalvų ir įvairių efektų išgaut - mes pvz iš pušies raudonmedį pasidarėm. Na ir tada lakuot galima.

as taip balkius dariau, po to atsibodo tamsiai rudi, nusipirkai antikvarinio lako, uzlakavau, tuomet ant virsaus baltais dazais ir , kai pastarasis suskilinejo, islindo rudi krakeliurai. Bet grindims noreciau kazka itrinti, kad butu lyg nusitryne, bet dailiai... Paveikslams remus pasidarau taip be problemu, bet jiems netenka toks kruvis, mat ant ju niekas nevaiksto lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo upytele: 12 sausio 2007 - 16:37