QUOTE(Cicera @ 2007 03 30, 10:32)
Na, tikrai nemanau, kad maniškis dairos į kitas
Aišku aš nesekioju jam iš paskos ir nekontoliuju kiekvieno jo žingsnio - mes vienas kito atžvilgiu esam labai tolerantiški, dažnai atskirai su draugais kur išeinam pasilinksminti, bet visada pasipasakojam kas ka veikia, na aš tiesiog jaučiu jo prieraišumą ir lojalumą. Bėda ta, kad jis pas mane, toks filosofas, na jis elementariausius dalykus mato šiek tiek kitu kampu, dažnai taip originaliai pasisako, kad atrodo lyg iš marso būtų ka tik nusileidęs ir pastoviai viska analizuoja, analizuoja, analizuoja ir prisigalvoja visokių nesąmonių
Va ir dėl vaikelio - kai šnekam paprastai, tai viskas puiku, pats sako, kad jau laikas, o tik ateina laikas nuo kalbu, prie darbų pereiti
, tai jis tada kažkaip užsiblokuoja ir gali pasakyti tūkstančius argumentų pruieš. Žodžiu, nesuprantu aš jo, o kai bandau tiesiai šviesiai jam pasakyti, kad svarbiausiu momentu jis pradeda išsisukinėti, tai tada ir gaunu "grąžos" - tada išlenda ir visokių baisiybių iš jo lūpų
Bet po to atsiprašinėja, įrodinėja, kad taip tikrai negalvoja.
Žodžiu, pasimetus aš labai labai, o laikas eina

Va ir dėl vaikelio - kai šnekam paprastai, tai viskas puiku, pats sako, kad jau laikas, o tik ateina laikas nuo kalbu, prie darbų pereiti

Žodžiu, pasimetus aš labai labai, o laikas eina

Man atrodo, kad jūs dar labai jauni