QUOTE(asfaltuota @ 2003 10 01, 00:57)
.
Manau, kad toks vyras bijo ne pačių vaikų, o įsipareigojimų ir atsakomybės. Tad ko galima tikėtis iš žmogaus linkusio visą gyvenimą rūpintis tik savimi.
Ar galima pakeisti vyra? Taip. Tik į kitą vyrą...-
Laba diena ,
mirtinas
Papildyta:
QUOTE(LIUDAL @ 2003 10 01, 04:24)
Pasakysiu is patirties. Kai susipazinau su savo vyru, jis man karta pasake - tuoksimes trisdesimties, o vaikai - 35-eriu. Tuo metu apie vaikus negalvojau, apie santuoka - irgi. Bet po 2 draugystes metu pasiule susizieduoti,o dar po metu - pasipirso. Istekejau 23 metu, ne trisdesimties ;D. Is karto po vestuviu maniskis prabilo apie beibius ;D ;D, nusprendem truputi apsitvarkyti buiti, susirasti gerus darbus ir pabaigti mokslus. Visa ta laika vis kalbedavome apie vaikus, galvojome vardus. O siemet triju metu vedybu proga susilaukeme dukrytes. P.S. Man ne 35, o 26 ;D ;D ;D. Todel manau, kad reikia maziau klausyti, ka plepa tie vyrai. Jie kartais tokie bailiai.
Tarp kito, neseniai maniskis pareiske, kad gailisi, kad nesituoke 2 men po pazinties ir is karto "nedare" vaiko

. Sako: "vis tiek is karto supratau, kad esi mano moteris"

Va tokia tad pamokanti istorija 8)
maniskis senai zurkia vaiku
tik po sito teksto pagalvojau

- as tai vaiku daugiau nenoriu ( bendru neturim

, as turiu sunu)
Papildyta:
QUOTE(pina1 @ 2010 11 09, 11:48)
Sveikos, turiu viena mergyte, po menesio jau reikia gristi i darba, bet neseniai pasijutau kad esu nescia (gavosi netyciukas). Sirdyje labai apsidziaugiau, nes mazyle tures drauga visam gyvenimui, gaila vyras -ne. Kategoriskai liepia pasidaryti aborta. As nesutikau, tai pareiske, kad as nezinia su kuo suplanavau , nuo ko pastojau ir kad jis mano vaiko neaugins......
Su pirmu irgi buvo sunkoka, jis vis atideliojo ilgai, tik man pareiskus apie skyrybas , nusileido (jam tai antra santuoka, jis turi viena dukra).
Gimdysiu, kad ir kaup bus sunku......

ir taip buna

?
uzjauciu su tokiu gyvent
Papildyta:
[quote=Amfii,2009 06 16, 11:55]
sveikutes, o maniskis nlb nori, todel, kad jis britvininkas ir sako, jei jam kas nutiks , juk visko pasitaiko kelyje, jis nenori, kad jo vaika augintu kazkoks kitas balvonas...niu gerai su tuo sutinku
"atmazo" geresnio ir nesugalvosi