Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrai, kurie nenori/ bijo turėti vaikų

QUOTE(linea28 @ 2011 09 20, 16:48)
Laba diena, mielosios,

noriu papasakoti savo istorija. Su savuoju draugu esame kartu jau 5 metus, gyvename 3 is ju kartu. Man norisi seimos, stabilumo. Aisku vaikeliu labai labai noriu verysad.gif  Kai tik pradedu pokalbi apie vaikelius, apie vedybas, tai jis vis issisukineja, jog jei atsiras vaikas mes nebeturesime pinigu maistui, negalesime vasara niekur isvaziuoti, nes vaikas viska sugadins(atostogas, reikes daug pinigu jam isleisti ir t.t.). Man jau 28 metai, ir jau visos drauges supuoja mazylius ant savo ranku, o as ne... skaudu kaskart nuejus sveikinti kitas su naujagymiu. Vakarais, kai jis uzmiega, daznai verkiu ir nzn ka man daryti. Draugas man yra geras, rupestingas, niekada nera pakeles rankos pries mane, palepina. tik va, labai skauda kai pati esu sveika moteris, o jis nenori...
bandziau kalbetis, apie vaisingumo tyrimus. taciau bergzdzias reikalas. tyrimus pati esu pasidariusi, tad man viskas gerai, lieka klaustukas tik is jo puses. tai draugas pasake, o kas pasikeis, jei jis bus nevaisingas? tai atsakiau, jog zinosiu ka reikia daryti. ar atsisakyti svajones, jog busiu mama arba tiketis, laimingos seimos.
vos pries keleta dieneliu pagimde miela maza dukryte musu draugai. nuvaziave aplankyti jos ir pasveikinti draugu susigraudinau. kai maniskiojo paklause jie, kodel mes delsiam, tai atsake, jog jis jau per senas vaikuciams. man tai isgirsti buvo lyg smugis i krutine. vaziuodami namo ta vakara visa kelia verkiau. o jo klausimas buvo: KO CIA VERKI?
taigi tokia mano istorija, gal kuri nors is jusu gali man duoti patarima, ka reikia daryti? kaip man reikia elgtis? nebezinau ka riekia daryti?

isvadas 4u.gif
Atsakyti
Mano artimos drauges buvo panasi situacija kaip tavo linea28.Su savo draugu pradraugavo virs 3-ju metu.Viskas buvo gerai ,draugas geras ,paslaugus, ramus zmogus.Praejus dvejiems draugystes metams drauge pradejo vis pagalvoti apie seima tik tyliai. Nenorejo skubinti ar spausti savo draugo tai lauke kol pats prades apie tai sneketi.Taciau nieko .Paskui drauge pradejo garsiai vis uzsiminti ,kad nori jau seimos ir vaiku.Draugas tai nuleisdavo juokais arba graziai issisukinedavo taip ir gyveno.Paskui baigiantis tretiems metam drauge galiausiai susikaupe ir atvirai be jokiu uzuolanku ir issisukinejimu pasikalbejo su savuoju apie ateities planus ,seima ,vaikus.Ju poziuris del seimos ir vaiku skyresi .Ji tenkino esama padetis,o jos ne.Kad ir kaip sunku buvo drauge paliko ji .Tai vyko pernai jam buvo 31m jai 32m.Mazdaug po gero pusmecio drauge susipazino su vaikinu .Ju abieju poziuriai ir siekiai pagrindiniais gyvenimo klausimais sutampa ir tikiu kad jie sukurs puikia seima.Dabar mano drauge yra tikrai laiminga.
Manau moralas yra toks , kad turi zinoti ko sieki ,kas tau yra svarbu gyvenime ir ka esi pasiryzus del to padaryti.Sekmes linea28 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz supratinguma *milka* smile.gif

siandien pasakiau savajam, kad savaite noriu buti pas savo tevus. manau tada apgalvosiu visus savo ir jo uz ir pries. nors yra super sunku, bet pasikalbeti teks manau kai grysiu ir isdestyti savo norus ir tada nuspresim ar kas gero bus ar ne.
tik labai bijau pradeti toki pokalbi, nes ne karta esu nusivylusi. vos tik uzsimenu apie ka noriu pasikalbeti, tai jis sako: IR VEL TU APIE TA PATI!
na, zodziu reiks ka nors daryti.

aciu dar karteli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linea28 @ 2011 09 21, 14:16)
Aciu uz supratinguma *milka*  smile.gif 

siandien pasakiau savajam, kad savaite noriu buti pas savo tevus. manau tada apgalvosiu visus savo ir jo uz ir pries. nors yra super sunku, bet pasikalbeti teks manau kai grysiu ir isdestyti savo norus  ir tada nuspresim ar kas gero bus ar ne.
tik labai bijau pradeti toki pokalbi, nes ne karta esu nusivylusi. vos tik uzsimenu apie ka noriu pasikalbeti, tai jis sako: IR VEL TU APIE TA PATI!
na, zodziu reiks ka nors daryti.

aciu dar karteli  mirksiukas.gif

Labai teisingai darai, turi paisyti savo norų, nes kitaip praėjus daugeliui metų imsi gailėtis, gal net nekesi jo už tai, kad per jį negalėjai susilaukti vaikučių.
O jeigu taviškis nesileidžia į jokius rimtus pokalbius, tai gal jis nelabai rimtai žiūri į Jūsų santykius, visgi santykiuose yra du žmonės, ir norint sėkmingų santykių, tikros šeimos, turi būti tarpusavio supratimas, atsižvelgimas į vienas kito norus ir troškimus. O vaikučiai manau tik papildo viską. 4u.gif pati jų labai laukiu, linkiu ir tau sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linea28 @ 2011 09 21, 14:16)
Aciu uz supratinguma *milka*  smile.gif 

siandien pasakiau savajam, kad savaite noriu buti pas savo tevus. manau tada apgalvosiu visus savo ir jo uz ir pries. nors yra super sunku, bet pasikalbeti teks manau kai grysiu ir isdestyti savo norus  ir tada nuspresim ar kas gero bus ar ne.
tik labai bijau pradeti toki pokalbi, nes ne karta esu nusivylusi. vos tik uzsimenu apie ka noriu pasikalbeti, tai jis sako: IR VEL TU APIE TA PATI! na, zodziu reiks ka nors daryti.

aciu dar karteli  mirksiukas.gif

tai Jus jau ne karta sita tema uzvedus buvot ? ir jo reakcija vienoda g.gif ? manau, pas tevus vertetu Jums pabuti ne savaite ax.gif o galvoti nelabai yra ka, arba Jums su tuo zmogum pakeliui arba ne mirksiukas.gif galima prisitaikyti prie daug ko, prie antros puses ydu, kvailu iprociu, nelabai kokiu draugu lotuliukas.gif bet jei jis tiesiai sviesiai sako, kad vaiku jam nereikia, tai arba Jus bunat su juo ir bevaike arba bunat be jo mirksiukas.gif sunku visada buna kanors keist gyvenime, bet siuo atveju kito varianto nelabai manau ir yra. jei jis nenori su Jumis vaiku ( plius kad jam ne 20 metu ), tai ka su tokiu zmogum Jus veikiat tiek metu g.gif ? egzistuojat, stumiat laika g.gif ?
Atsakyti
Net nezinau, tikriausiai egzistuoju budama su juo.. Apgailetina.. unsure.gif
Karta kalbejau su keliom savo kolegem apie vyro ir moters santykius, tai jos man uzdave begale klausimu, na pvz.:
*ar pabuciuoja jis tave pries miega? - atsakiau NE
*ar apkabina miegant, ar gryzes is darbo? - atsakiau NE
*ar pagiria maista? - atsakiau NE
*ar pasiulo pabuti tik dviems visa savaitgali, kad galetumete isdarineti viska nuo a iki z ? - atsakiau NE
*ar bent pasimylim? - atsakiau 2,4 kartus per menesi!!! nes kai as noriu sekso, jo atsakymas buna" pasitrauk, man pilva skauda, as noriu miego, eik salin'" o kai jis nori tai as tik dziaugiuosi, jog tai nors gaunu.. o siaubas, kaip apgailetina blink.gif
net geda..
Atsakyti
Visai ne tiesiog ,kai jau ilga laika buni su zmogumi pradedi nepastebeti ar nuolaidziauti vienokiam ar kitokiam saviskio elgesiui.Metai is metu ir vis labiau ,kad paskui viena diena net nustembi pati ,kaip cia taip gavosi.
Tu geriausiai uz visus pazysti ji ir save ir gali pasverti visus taip ir ne .Tik siuo atveju jau nuolaidziavimo nebegali buti.Tu galvoti apie save. Geras sumanymas pabuti atskirai.Galesi ramiai viska apmastyti.
Atsakyti
QUOTE(linea28 @ 2011 09 21, 16:00)
Net nezinau, tikriausiai egzistuoju budama su juo.. Apgailetina..  unsure.gif
Karta kalbejau su keliom savo kolegem apie vyro ir moters santykius, tai jos man uzdave begale klausimu, na pvz.:
*ar pabuciuoja jis tave pries miega?  - atsakiau NE
*ar apkabina miegant, ar gryzes is darbo? - atsakiau NE
*ar pagiria maista? - atsakiau NE
*ar pasiulo pabuti tik dviems visa savaitgali, kad galetumete isdarineti viska nuo a iki z ? - atsakiau NE
*ar bent pasimylim? - atsakiau 2,4 kartus per menesi!!! nes kai as noriu sekso, jo atsakymas buna" pasitrauk, man pilva skauda, as noriu miego, eik salin'" o kai jis nori tai as tik dziaugiuosi, jog tai nors gaunu.. o siaubas, kaip apgailetina  blink.gif
net geda..

blink.gif blink.gif blink.gif kodel saket Jus su juo g.gif ? Kiek pamenu, saket, kad draugas yra geras, rupestingas, Jus palepina, nemusa ( man didziausias absurdas, kai tai , kad nemusa moterys ivardina kaip privaluma blink.gif )??? tai kaip tas jo rupestis pasireiskia g.gif ? ir kaip jis Jus palepina? ar jauciates palepinta tik todel kad i nosi negaunat profilaktiskai ( atsiprasau uz ironija, bet gal atsimerksit taip ax.gif ).... palinket galiu tik stiprybes ir ... ateit i prota 4u.gif
Atsakyti
Su juo bunu del pripratimo, nes jau ilga laika esam kartu. pripratau, kad kartu esam visur.
jo rupestis ir palepinimai buna, bilietai i teatra, ir finansine prasme. kartais nulekiam papietauti.
na siuo metu esu bedarbe, tad mano gaunamos pasalpos uztenka tik mokesciams uz buta, todel ir sakau finansavimas man padeda siuo metu.

bet kad reikia stipriai apie viska apgalvoti tai tikrai. nors be galo bijau pradeti ka nors nauja..
Atsakyti
QUOTE(linea28 @ 2011 09 22, 10:31)
Su juo bunu del pripratimo, nes jau ilga laika esam kartu. pripratau, kad kartu esam visur.
jo rupestis ir palepinimai buna, bilietai i teatra, ir finansine prasme. kartais nulekiam papietauti.
na siuo metu esu bedarbe, tad mano gaunamos pasalpos uztenka tik mokesciams uz buta, todel ir sakau finansavimas man padeda siuo metu.

bet kad reikia stipriai apie viska apgalvoti tai tikrai. nors be galo bijau pradeti ka nors nauja..

taip bijot visa gyvenima galima ax.gif o buvimas del finansines naudos turi savo pavadinima ax.gif mirksiukas.gif nezinau is tikruju as ko Jus laukiat ?
Atsakyti
QUOTE(linea28 @ 2011 09 20, 16:48)
Laba diena, mielosios,

noriu papasakoti savo istorija. Su savuoju draugu esame kartu jau 5 metus, gyvename 3 is ju kartu. Man norisi seimos, stabilumo. Aisku vaikeliu labai labai noriu verysad.gif  Kai tik pradedu pokalbi apie vaikelius, apie vedybas, tai jis vis issisukineja, jog jei atsiras vaikas mes nebeturesime pinigu maistui, negalesime vasara niekur isvaziuoti, nes vaikas viska sugadins(atostogas, reikes daug pinigu jam isleisti ir t.t.). Man jau 28 metai, ir jau visos drauges supuoja mazylius ant savo ranku, o as ne... skaudu kaskart nuejus sveikinti kitas su naujagymiu. Vakarais, kai jis uzmiega, daznai verkiu ir nzn ka man daryti. Draugas man yra geras, rupestingas, niekada nera pakeles rankos pries mane, palepina. tik va, labai skauda kai pati esu sveika moteris, o jis nenori...
bandziau kalbetis, apie vaisingumo tyrimus. taciau bergzdzias reikalas. tyrimus pati esu pasidariusi, tad man viskas gerai, lieka klaustukas tik is jo puses. tai draugas pasake, o kas pasikeis, jei jis bus nevaisingas? tai atsakiau, jog zinosiu ka reikia daryti. ar atsisakyti svajones, jog busiu mama arba tiketis, laimingos seimos.
vos pries keleta dieneliu pagimde miela maza dukryte musu draugai. nuvaziave aplankyti jos ir pasveikinti draugu susigraudinau. kai maniskiojo paklause jie, kodel mes delsiam, tai atsake, jog jis jau per senas vaikuciams. man tai isgirsti buvo lyg smugis i krutine. vaziuodami namo ta vakara visa kelia verkiau. o jo klausimas buvo: KO CIA VERKI?
taigi tokia mano istorija, gal kuri nors is jusu gali man duoti patarima, ka reikia daryti? kaip man reikia elgtis? nebezinau ka riekia daryti?

Sunku issivaduoti is santykiu, kurie trunka ilgai, bet veda i niekur, taciau, kai is esmes skiriasi gyvenimo prasmes ir laimes supratimas, tai neisvengiama, tik laiko klausimas. O laikas bega ir kazkada gali buti per velu igyvendinti savo svajones, teliks kenteti visa likusi gyvenima ir nebus ko apkaltinti, nes vyras sios aukos neivertins.
Atsakyti
QUOTE(linea28 @ 2011 09 22, 11:31)

Liudna istorija, bet faktas tas ,kad mergina yra visiskai praradusi pasitikejima savimi, ryzta veikti , priimti sprendimus, reikia ikvepejo( drauges , draugo, nuotykio , flirto ) siulau pasitaupyti is to ozio finansu kiek imanoma daugiau,pasiimt kokia drauge , nulekt i kokia silta kelione (labai tiktu turkija, egiptas , kur vyru demesys musu krastietiems per krastus verziasi ),paflirtuot,sulaukt vyru demesio -zodziu,atgaut pasitikejima savimi, pasilepint spa ar baseinu ir saule , o tada ji palikt ir susikurt nauja gyvenima.
na arba antra iseitis - tiesiog apgaut si vyra ir pasinaudot juo vardan vaiku , tiesiog pasidaryt vaika ir tiek ziniu ... jei jau tik vardan to noro gyvenat kartu .... (nors sis krstutinumas tikrai galutinis variantas ...)
Papildyta:
o as va turiu kita beda , mano vyras irgi nenori vaiku ... nei pirmojo nenorejo, nei antrojo , bet jis tik nenori,o kai jie atsiranda , tada meile lipa per krastus , jis skaito vakarais pasakas, tampo visur kartu - zvejyba, boulingas, draugu susibegimai,pirtys ir t.t. na cia apie dicki rasau,maziaus irgi nepaleidzia, bet kaskart kai noredavau vaiku, reikedavo ji negyvai uzzysti , kasdien po desimt kartu metai is metu zirziau,kaip noriu leliaus ... turiu jau du , vienas "netyciukas" kitas tyciukas , o dabar kaip man mergytes isprasyt, sake kategoriskai JOKIU VAIKU daugiau niekada , sake pazadek,kad nebeprasysi ...sad.gif((
Atsakyti