Įkraunama...
Įkraunama...

Ašaroja ir traškanoja akytės!

mano leliukui nuo gimimo traiskanojo akytes, net neisleido is ligonines laiku, vale akis, bet tik blogiau daresi, apreke palatos gydytoja neva ranku neplaunam doh.gif , o jam kanalai buvo uzsikise, taip pravargom iki penkiu menesiu kol padare zondavima, tiesa padare zondavima atrode 3val jokiu traiskanu ir vel kaip uzejo....gal 2 savaites traiskanojo-sakem jau blogai turbut prazondavo, bet pati emiau ir nupirkau fucitalmik klampiu lasu ir kaip dingo taip dingo iki 10menesiu traiskanojimas, o db sloga ir vel smagumelis-nuolatiniai akiu valymai, vel fucitalmik, bet padeda. O tobrex kaip kasdienine duona budavo, o ir priprate matyt buvo akys ir nebepadedavo iki tu 6men. Jokie masazai nepadedavo tik blogiau nuo ju. Jei reikia patarimo rasykit nes tiek pravargus jau zinau kas gerai o kas ne.
Atsakyti
Turėjom ir mes šį "džiaugsmą" .... doh.gif
Akys labai traiškanojo, pūliavo, net paraudę buvo ... Ir ramunėlėmis valėm (nuo jų tik dar blogiau būdavo), ir masažiukus darėm, ir Tobrex lašinom (padėdavo tik trumpam).... Situacija negerėjo. Nuvežėm zonduoti akytes, bet po to visvien pūliavo, nors žymiai mažiau. Jau nuteikinėjo, kad reiks dar kartą valyti, tačiau nupirkau lašiukų Fucithalmic ir per porą dienų akytės susitvarkė thumbup.gif
Atsakyti
Mano mažiui taip traškanodavo, kad net atmerkti negalėdavo vargšiukas.Ir toks kaip pūliavimas prasidėjo,žodžiu,visai nejuokinga pasidarė, paraudo aplink akytes ir su kiekvienu mirkčiojimu vis daugiau ir daugiau tų negerumų būdavo.daktarė išrašė kažkokį tepaliuką, bet net nepabandžiau, nes tą pačią dieną perskaičiau, kad padeda pavalius su MP.Perskaičius pagalvojau, kad čia bobučių plepalai ir taip šlykštokai man nuskambėjo biggrin.gif bet va tetulė man patarė daryti tą patį. ir ką galvojat? Pirmą kart patepus jau po kelių valandų geriau paliko, o dar tris dienas pavalius ryte ir vakare dingo ir jau dvi savaitės kaip pūliavimo atsikratėm.Taip kad, kas nebandėt-pameginkit, gal padės.
Atsakyti
QUOTE(mingailee @ 2010 02 06, 18:33)
Sveikos mamytes!

Gal ir jum taip buvo. Mat pirmas vaikelis tai esu truputi zalia ax.gif  Mum 1menuo ir 2sav ir pradejo lb traskanoti ir asaroti akytes nelabai zinau ka daryt.  doh.gif Gal atsirastu kurios galetu patart ar pasidalint patirimi ka tokiu atveju daryt. g.gif  Plaunu daba ramuneliu arbatele tikiuos pades. verysad.gif  Bet gal yra ir kitokiu butu  rolleyes.gif

Mums tas pats atsitiko, kai buvome 2,5 men. Is pradziu viena akyte, veliau kita. Tai trys dienas(penktadieni ir savaitgali) valiau su ramuneliu nuovyru, o pirmadieni paskambinau savo daktarei ir ji israse receptini vaistuka Tobrex. Tai pagerejimas akivaizdus po 1 dienos. Dar profilaktiskai 2 dienas lasinom ir vsio thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Mes vakar grizom is ligonines, kur praplove kanaliuka ir viskas. Jei nepraeina, nedelskite, nes kuo didesnis vaikas, tuo jam si procedura ilgiau isliks atminty ir isgasdins. O procedura labai jau nemaloni, vaikas klykia, ji surisa, kad nespurdetu ir duria i akyte adata, taip praplauna. Na aciu dievui, mums jau praejo.. doh.gif
Atsakyti
Mano dukrai iki kokių 3 metų labai dažnai smarkiai traškanojo akytės. Ko tik nedarėm, kur tik nėjom, kokių tik vaistų nenaudojom.... Visos priemonės padėdavo tik laikinai. Nervinausi labai, nes vieni daktarai sakė vieną, kiti vardino visai kitas bėdų priežastis. Po to vienas daktaras spėjo, kad akių kanalai siauresni, todėl ir kamuoja tokios problemos. Ir tikrai, kai vaikas paaugo, visi traškanojimai baigėsi ir nebepasikartoja jau ne vieni metai (tikiuosi, kad ir nebepasikartos)....
Atsakyti
Ramuneles jokiu budu netinka. Jei problema nedidele, tai tik medetkos. Mums visada pagelbeja
Atsakyti
Mano vaikui pradejo akytes traiskanot po savaites parsivezus is ligonines verysad.gif Masaziukai padejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SANI26 @ 2011 03 23, 11:28)
Turėjom ir mes šį "džiaugsmą" ....  doh.gif
Akys labai traiškanojo, pūliavo, net paraudę buvo ... Ir ramunėlėmis valėm (nuo jų tik dar blogiau būdavo), ir masažiukus darėm, ir Tobrex lašinom (padėdavo tik trumpam).... Situacija negerėjo. Nuvežėm zonduoti akytes, bet po to visvien pūliavo, nors žymiai mažiau. Jau nuteikinėjo, kad reiks dar kartą valyti, tačiau nupirkau lašiukų Fucithalmic ir per porą dienų akytės susitvarkė  thumbup.gif

Va va mums nuo ramunėlių buvo dar blogiau g.gif
QUOTE(meskiene @ 2011 03 25, 12:10)
Mes vakar grizom is ligonines, kur praplove kanaliuka ir viskas. Jei nepraeina, nedelskite, nes kuo didesnis vaikas, tuo jam si procedura ilgiau isliks atminty ir isgasdins. O procedura labai jau nemaloni, vaikas klykia, ji surisa, kad nespurdetu ir duria i akyte adata, taip praplauna. Na aciu dievui, mums jau praejo.. doh.gif

Siaubas, galvojau kad kažkaip panašiai ir zonduoja , bet perskaičius atrodo viskas dar baisiau. Gaila vaikiuku, ačiū dievui mums praėjo po masažiukų
Atsakyti
Mano pirmai dukrelei buvo si problema su viena akyte. Nepadejo nei plovimai nei ramuneliu kompresiukai nei veliau ir israsyti lasiukai. Teko zonduoti ir po zondzvimo lasinom antibiotikus, pavadinimo nepamenu. Susitvarke po zondavimo labai greitai.
Atsakyti
mano maziukas kai gime, jam traiskanodavo ir asarodavo akytes, atrodydavo tarsi uztine... arba kai ilgiau pamiegodavo tiek uztraiskanodavo kad akytes sunku praplest budavo unsure.gif tai mum dar gimdymo namuose israse lasiuku tokiu i akytes, ir gal per kokia savaite viskas susitvarke rolleyes.gif
Atsakyti
kol kas valom tik virintu vandenuku ir karta ar du per diena ilasinu mp
Atsakyti