Įkraunama...
Įkraunama...

Ašaroja ir traškanoja akytės!

QUOTE(Augustina2010 @ 2010 11 26, 19:11)
Mum nuo 3 gyvenimo dienos puliuoja akytes. Bandem mp lasint, ramuneles, vandenuku, niekas nepadejo.gyd israse lasiukus vienus po to kitus...niekas nepadeda, po to pasake kad kanaleliai uzsikimse ir reikia palaukti, su laiku susitvarkys. Bet jei ne...
Kartais tokios jau negrazios akytes buna kad siaubas verysad.gif . Jis jau verkia kai pradedu valyti, nes valau n kartu i diena...

Mums pradejo puliuoti savaite po gimimo ir baigesi kaip rasiau 3,5 ar vos ne keturiu men smile.gif Beabejo, pirmiausiai reikia laiko ir kantrybes valyti akytes 4u.gif smile.gif Tikiuosi jums viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Mano maziui kaip zondavo tai kosmaras buvo, uz duru su mama verkiau verysad.gif . Man kaip pasake kad reik zonduot ir ar sutinku,tai paklausiau ar butina, tai sake reikia. Dar sake jeigu abu latakeliai uzsikise vaikai net reanimaciniam atsiduria tai issigandau ir sutikau, nors mums uzsikises buvo vienos akytes. Dabar lasinu pries bakterinius vaistukus tai nezinau kaip bus, is ryto labai nedaug buna kamputi puliuku. tikiuosi viskas pasibaigs gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zvimbute @ 2010 11 28, 18:45)
Mano maziui kaip zondavo tai kosmaras buvo, uz duru su mama verkiau verysad.gif . Man kaip pasake kad reik zonduot ir ar sutinku,tai paklausiau ar butina, tai sake reikia. Dar sake jeigu abu latakeliai uzsikise vaikai net reanimaciniam atsiduria tai issigandau ir sutikau, nors mums uzsikises buvo vienos akytes. Dabar lasinu pries bakterinius vaistukus tai nezinau kaip bus, is ryto labai nedaug buna kamputi puliuku. tikiuosi viskas pasibaigs gerai  smile.gif

Bet siaubas kokiam maziukui zondavo verysad.gif As apie ta zondavima irgi buvau prisiskaicius, tai net kojas pakirto, kokia procedura nemaloni verysad.gif Na bet tikekimes kad dabar bus viskas gerai ir augsit sveikuciai console.gif 4u.gif
Atsakyti
mumi ir paasarodavo akute, bet pas okulista nesikreipeme, man mama patare savo pienu akutes voka ir paaki pavalyti, pameginau ir padejo, praejo visos traiskanos, dar profilaktiskai su juoda arbatele praplaudavau ir tpiu tpiu tpiu db kolkas neturime jokiu problemu;)
Atsakyti
Labas. Mano suneliui irgi beda su viena akute. Traiskanojo abi kautes nuo gimimo. Viena palasinus lasiuku susitvarke. O kita... Jau 4,5 men. jam. Bandem Tobrxc, Ciloxana homeopatinius Oguflash. Masazuoju ta akute ir visada isspaudziu tokios zele. Kartais pasirodo pulinukai. Siaip akute visai svari. Kai verkia vaikutis asara bega is vidinio kampo, lasa per nosyte, jeigu maitinu arba guli ant sono. Buvom pas gydytoja pkulista ne karta. Gal isaugs sako, o gal ir ne. g.gif tai kadangi uzsitese dave siuntima i klinikas KMUK zondavimui. nebezinau, ar dar tempti ar ne .
Atsakyti
QUOTE(mamaboruzele @ 2010 12 03, 17:48)
Labas. Mano suneliui irgi beda su viena akute. Traiskanojo abi kautes nuo gimimo. Viena palasinus lasiuku susitvarke. O kita... Jau 4,5 men. jam. Bandem Tobrxc, Ciloxana homeopatinius Oguflash. Masazuoju ta akute ir visada isspaudziu tokios zele. Kartais pasirodo pulinukai. Siaip akute visai svari. Kai verkia vaikutis asara bega is vidinio kampo, lasa per nosyte, jeigu maitinu arba guli ant sono. Buvom pas gydytoja pkulista ne karta. Gal isaugs sako, o gal ir ne.  g.gif  tai kadangi uzsitese dave siuntima i klinikas KMUK zondavimui. nebezinau, ar dar tempti ar ne .

man tai daktare liepe kuo greiciau registruotis konsultacijai KMUK,nes irgi pusantro men lasinom tokius pat vaistus ir tik sumazejo puliavimas,bet nepraejo.man atrodo jums dar baisiau nei mums buvo.mano maziuliui kaip ir neblogai po zondavimo smile.gif truputi is ryto buna puliukas nuvalau ir daugiau nepasirodo,asaryte kamputi irgi atrodo nestovi kaip anksciau
Atsakyti
na mum taippat traiskanojo akys ir puliavo, daktare iskart vaistu israse palasinom 5 dienas ir nulis sveiku, trenkem nafik tuos vaistus ir pradejom praustis su ramunelem, per savaite akys isgijo. taippat su ramunelem rauksles plaunam, subiniu plaunam, nereikia jokiu dregnu serveteliu, na i svecius jei iseinam tai tada jau su dregnom servetelem valom. taip kad zmogai nepulkit klausyt daktaru, jiem tik vaistus iskist ir tiek, mazai daktaru kurie saziningai pasneka ir pasiulo liaudisku alternatyvu...
Atsakyti
Mano mazei uzpuliavo akytes kazkur 2 sav. po gimimo. Pradejom nuo ramuneliu - nepadejo, tada israse lasiuku - truputi padejo, bet tik nustojau lasint ir is naujo. Tada patikejau savo mama ir pradejau lasinti MP - tiesiog kaskart maitindama ípildavau'i akytes (mergyte visiskai nereagavo i toki mamos bezobrazna elgesi). Reikejo palaukti - kokias geras 3-4 savaites vis po truputi gerejo, bet galu gale akytes susitvarke ir daugiau problemu neturime.
Atsakyti
Norejau, merginos, paklaust: ar kai uzsikimses latakelis-ta akyte gali but del to patinus? Musu maziukui asarojo ir traiskanojo akytes - nuvezus pas okuliste padare masaza ir prirase lasinamu antibiotiku, jei nepades per savaite, pasiule zonduot. Mesnusprendem neskubet zonduot-bandyt masazuot patys... Bet dabar ziuriu, kad ta akyte, kurios latakelis uzsikimses, mazius labiau primerkia ir ji lyg patinus ir raudonesne. Daros neramu g.gif
Atsakyti
Mes irgi turim tokia problemele.
Is pradziu buvo berniukui,tik parsivezem is GN visa akele buvo aplipusi puliukais,pavaliau kelias dienas su MP ir sustivarke,iki siol viskas gerai,pfu pfu pfu,o va mergaiciukei iki siol vargstam.Naudojom tobrex,oculaheel,dar vienus lasiukus,ramuneles bandem,virinta vandenuka,masazus ir nieko...akiu gyd.stebejo mus 10 dienu ir galop israse siuntima i kauna zondavimui.Sia sav.eisim pas savaja gyd.klausim ka daryt,ne ji tvirtino kad kanalelis tikrai neuzakes nes asarytes nuteka..dar bandysim masazuot gal praeis nes taip nenoriu tos proceduros verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2011 01 02, 21:00)
Mes irgi turim tokia problemele.
Is pradziu buvo berniukui,tik parsivezem is GN visa akele buvo aplipusi puliukais,pavaliau kelias dienas su MP ir sustivarke,iki siol viskas gerai,pfu pfu pfu,o va mergaiciukei iki siol vargstam.Naudojom tobrex,oculaheel,dar vienus lasiukus,ramuneles bandem,virinta vandenuka,masazus ir nieko...akiu gyd.stebejo mus 10 dienu ir galop israse siuntima i kauna zondavimui.Sia sav.eisim pas savaja gyd.klausim ka daryt,ne ji tvirtino kad kanalelis tikrai neuzakes nes asarytes nuteka..dar bandysim masazuot gal praeis nes taip nenoriu tos proceduros verysad.gif

Mums irgi nutekedavo, tik akytes kamputi stovedavo visada asaryte,bet asara nenubegdavo skruostu,o kaip nuvaziavom i KMUK pas akiu daktare paspaude labai stiriai(masazavo) tai istrysko puliai ir sake reik zonduot doh.gif
Atsakyti
Mums irgi puliavo viena akyte nuo pat gimimo, bet kai suejo 2 men eme ir praejo smile.gif Viska buvau isbandzius ir ramuneles ir lasiukus, bet paparsciausiai turi tas laikas praeiti ir puliavimas baigsis savaime.
Atsakyti