Įkraunama...
Įkraunama...

Ašaroja ir traškanoja akytės!

mano sunukui irgi vakar zondavo kaire akyte,nes nuo gimimo puliavo.Bet musu negulde i ligonine po proceduros is kart paleido namo,neramu nes nezinau ar gerai masazuoju akyte kaip paspaudziu niekas neisbega, o sake gali ir kraujo pasirodyt tai neissigast. zondavo kauno klinikose
Atsakyti
mums jau baigesi vargai tad noriu pasidziaugti tuo biggrin.gif ir kad kitos mamytes skaitydamos rastu, kad puliavima imanoma isaugti. o vargo tikrai turejom puliavo nuo gimimo paskui truputi buvo apstoje o septyniu menesiuku vel pradejo puliuot iki pat vienuolikos puliavo, bet su nedideliais perstojais . o dabar tos bedos neturejom jai gana ilgai ir tikriausia nebegris tas puliavimas smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, as taip pat noriu pasidalinti dabar jau savo dziaugsmu smile.gif Mums taip pat nu gimimo buvo prasidejes akyciu puliavimas, mano zuikiukas gime vasara, bet atsimerkti negaledavo dienom, akytes budavo visos raudonos unsure.gif Buvau panikoj ir nevilty, kad vaikas negali nei manes matyti, nei jo supancio pasaulio. Kiek visko isbandziau, ir valyti tik su vandenuku ir su ramunelem ir su arbatmedzio aliejum (lasas i puse stiklines), bet niekas nepadejo. Be viso to, prasidejo chroniska, nepraeinanti sloga verysad.gif buvau visai paluzus, eidavau ir ziuredavau i kitus vaikucius, kurie galejo atsimerkt ir matyti, ir taip sirdi spausdavo del savo maziuko verysad.gif Pamenu noste traukdavau minimum 10 kartu per diena, akytes taip blink.gif buvau jau prisiskaicius apie akyciu kanalu valyva, nes neva kai buvom pas akiu gydytoja, sake kad uzsikimse ir liepe masazuoti. Bet masazuok nemasazaves, nieko nepadejo schmoll.gif Bet kai mums suejo trys su puse menesio, situacija pradejo taisytis clap.gif, bet labai is leto, kad realiai pasveikom tik kokiu keturiu menesiu ir nereikejo mums zondavimo clap.gif Praejo akytes ir baigesi slogyte, keturiu menesiu atsikrate traiskanojimo ir slogytes keliavom priimti antra skiepa ax.gif thumbup.gif Nepergyvenkit mamytes, manau kad istiesu viskam reikia laiko, ir nenuleisti ranku, akyciu zondavimas pats paskutinis turetu buti isbandzius viska smile.gif Linkiu Jums ir Jusu maziukams geriausios sveikateles 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteee @ 2010 11 25, 21:25)
Sveikutes, as taip pat noriu pasidalinti dabar jau savo dziaugsmu  smile.gif Mums taip pat nu gimimo buvo prasidejes akyciu puliavimas, mano zuikiukas gime vasara, bet atsimerkti negaledavo dienom, akytes budavo visos raudonos  unsure.gif Buvau panikoj ir nevilty, kad vaikas negali nei manes matyti, nei jo supancio pasaulio. Kiek visko isbandziau, ir valyti tik su vandenuku ir su ramunelem ir su arbatmedzio aliejum (lasas i puse stiklines), bet niekas nepadejo. Be viso to, prasidejo chroniska, nepraeinanti sloga  verysad.gif buvau visai paluzus, eidavau ir ziuredavau i kitus vaikucius, kurie galejo atsimerkt ir matyti, ir taip sirdi spausdavo del savo maziuko  verysad.gif Pamenu noste traukdavau minimum 10 kartu per diena, akytes taip  blink.gif buvau jau prisiskaicius apie akyciu kanalu valyva, nes neva kai buvom pas akiu gydytoja, sake kad uzsikimse ir liepe masazuoti. Bet masazuok nemasazaves, nieko nepadejo  schmoll.gif Bet kai mums suejo trys su puse menesio, situacija pradejo taisytis  clap.gif, bet labai is leto, kad realiai pasveikom tik kokiu keturiu menesiu ir nereikejo mums zondavimo  clap.gif Praejo akytes ir baigesi slogyte, keturiu menesiu atsikrate traiskanojimo  ir slogytes keliavom priimti antra skiepa  ax.gif  thumbup.gif Nepergyvenkit mamytes, manau kad istiesu viskam reikia laiko, ir nenuleisti ranku, akyciu zondavimas pats paskutinis turetu buti isbandzius viska  smile.gif  Linkiu Jums ir Jusu maziukams geriausios sveikateles  4u.gif  smile.gif

labukas, kaip smagu klausytis tokiu istoriju

o as dabar esu lygioj tojpacioj nevilty, nezinau ka bedaryt!!!!!!!! akys vis dar puliuoja, o jau beveik 4 men mum. Viska isbandziau, kelios drauges pataria nelaukt ir zonduot, bet as uzsispyrus to nenoriu, ir tempiu guma,Bet bijau kad netektu pasigaileti:(
Atsakyti
Hmmm g.gif net nezinau ka ir patarti g.gif Jus turbut dar taip pat antro skiepuko negavot del puliuojanciu akyciu ? unsure.gif O ka akiu gydyotjai sako, kad tikrai uzsikimse ? O jus ar masazuojate akytes ? Ar jums parode kaip masazuoti ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wwawwa @ 2010 11 25, 22:30)
labukas, kaip smagu klausytis tokiu istoriju

o as dabar esu lygioj tojpacioj nevilty, nezinau ka bedaryt!!!!!!!! akys vis dar puliuoja, o jau beveik 4 men mum. Viska isbandziau, kelios drauges pataria nelaukt ir zonduot, bet as uzsispyrus to nenoriu, ir tempiu guma,Bet bijau kad netektu pasigaileti:(

nu zondavimas tai jau paskutinis zingsnis, nes paskui kai paauga didesnis vaikelis sunkiau zondavimo procedura vyksta, jau reikia narkozes, tad jei kitaip nebeina bandykit, bet daug kam reikia paskui ir antro ir trecio zondavimo. mes kazkokius rusiskus vaisktukus dar pirkom , bet jau mum neprireike, sake kad kitu leliukams padejo, man viena is SM patare,bet va nezinau ka patarti nes mes ju nebepanaudojom tik nusipirkau. ju pavadinima galiu pasiusti i AZ jei ka
Atsakyti
As taip pat girdejau, kad buna jog vieno neuztenka zondavimo, reikia pakartoti. Ir tikrai turbut geriau, kol vaikiukas dar mazesnis, kol dar mazai ka supranta g.gif Kiek as cia pasiskaiciau, tai ziuriu, kad ir labai dar maziukams atlieka ta zondavimo, as maniau kad jis galimas tik nuo triju men g.gif Kaip greitai viskas keiciasi blink.gif Istiesu, tai kaip mamyte nuspres, taip ir bus, niekas negali pasakyti, ar dar siek tiek luktelti ar jau imtis tos krastutines priemones (t.y. zonduoti) 4u.gif
Atsakyti
gavom visus skiepus kaip priklauso mes, mat ne nuolat puliuoja, ... gal uztaikydavom tuo metu kai nepuliavo.. , net nzn. laukiu dar , valau, na buna kad maziau puliuoja, va dabar tik viena akyte ... bet taip nera kad neatsimerktu ar pan, tik isskyros tos akies krastelyje iseina gelsvos...

o masazuot masazuoju, ale nzn ar gerai as ta darau:(

ir pastebejau kad vakarop ta akyte parausta... lyg pervargsta vaizdas...

na betviltis mirsta paskutine, optimistiskai viliuosi kad mum taip pat praeis kaip ir judviem:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwawwa: 26 lapkričio 2010 - 12:26
Na jei nelabai puliuoja, ir tai praeina tai vel, kad tuomet ir nera taie kanaliukai taip labai uzsikimse. Mums kai jau puliavimas ejo i pabaiga, tai vistiek budavo tu traiskanyciu, akytes pavalydavau tik viena karta atsikelus is ryto, ir daugiau nebudavo, kita ryta vel tas pats. Mes kai buvom klinikose, akiu gydytoja klause kiek kartu as jam valau akytes, pasakiau kad uztenka vieno kart ryte ir daugiau nebuna. Tai sake kad nieko tokio, kad tai noramlu. O po to palaipsniui palaipsniui ir visai praejo. Buvo ji mums del visa ko israsius homeopatiniu lasiuku, tai palasinau, bet poveikio lyg nebuvo, o po poros savaiciu ir siaip viskas issivale. smile.gif Kol tos akytes mums puliavo tai neskiepijo, nes bijojo, sako rimtas skiepas, negalima skiepyti kai kas nors maziukui negerai, kad nebutu kokia grandijozine reakcija, nes organizmas labai stipriai i visokius negalavimus reguoja smile.gif Bet kaip supratau pas jus nera dar taip blogai, nes mums buvo nuo gimimo taip, kad vos atsimerkdavom, o ir sloga begaline smile.gif As gal dar bandyciau su akiu ligu gydytoju pasikonsultuoti, jei nera daug tu puliuku, tai niekas ir nezonduos. Mes kaip buvom, tai tuos akiu kanalus spaudinejo, bet niekas nebego, tai ir pasake kad niekas neuzsikimse, ir kad reikia tiesiog laiko smile.gif Tai kaip tai pasake, atleido sirdi iskart smile.gif Bandykit konsultuotis gal, blogiau nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteee @ 2010 11 26, 15:11)
Na jei nelabai puliuoja, ir tai praeina tai vel, kad tuomet ir nera taie kanaliukai taip labai uzsikimse. Mums kai jau puliavimas ejo i pabaiga, tai vistiek budavo tu traiskanyciu, akytes pavalydavau tik viena karta atsikelus is ryto, ir daugiau nebudavo, kita ryta vel tas pats. Mes kai buvom klinikose, akiu gydytoja klause kiek kartu as jam valau akytes, pasakiau kad uztenka vieno kart ryte ir daugiau nebuna. Tai sake kad nieko tokio, kad tai noramlu. O po to palaipsniui palaipsniui ir visai praejo. Buvo ji mums del visa ko israsius homeopatiniu lasiuku, tai palasinau, bet poveikio lyg nebuvo, o po poros savaiciu ir siaip viskas issivale.  smile.gif Kol tos akytes mums puliavo tai neskiepijo, nes bijojo, sako rimtas skiepas, negalima skiepyti kai kas nors maziukui negerai, kad nebutu kokia grandijozine reakcija, nes organizmas labai stipriai i visokius negalavimus reguoja  smile.gif Bet kaip supratau pas jus nera dar taip blogai, nes mums buvo nuo gimimo taip, kad vos atsimerkdavom, o ir sloga begaline  smile.gif As gal dar bandyciau su akiu ligu gydytoju pasikonsultuoti, jei nera daug tu puliuku, tai niekas ir nezonduos. Mes kaip buvom, tai tuos akiu kanalus spaudinejo, bet niekas nebego, tai ir pasake kad niekas neuzsikimse, ir kad reikia tiesiog laiko  smile.gif  Tai kaip tai pasake, atleido sirdi iskart  smile.gif Bandykit konsultuotis gal, blogiau nebus smile.gif

mum gruodzio 2d bus 4 men ... tai skiepas priklauso atrodo? mat 3 men tai nebuvo jokio skiepo/....

buvom mes santariskese, tai nzn , pasake kad laukti iki 6 men. . , bet pvz mano drauge buvo ten taip pat, tai jiem zonduot patare, tai taip ir nzn ar cia nuo gydytojo priklauso, ar nuo pacio to puliavimo rimtumo.....lasinome mes tobrex, dar ten kzk lasus, nepadejo... mat atsinaujina, buvo praeje siaip, bet kaip susirgo vel atsinaujino......o va jau kaip 1.5 sav sveiki esam, bet dar nepraeina , vis puliuoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwawwa: 26 lapkričio 2010 - 16:15
Na mums taip pat liepe pakenteti iki 6 men, bet praejo anksciau smile.gif Juolab kad jei pastoviai netraiskanoja, tai ner kur skubeti smile.gif Nueiciau pas gydytoja, kad paspaustu ir paziuretu ar ten yra tu puliuku 4u.gif Nes buna kad siaip akytes valosi smile.gif
Papildyta:
user posted image

Mes taip masazavom 4u.gif
Atsakyti
Mum nuo 3 gyvenimo dienos puliuoja akytes. Bandem mp lasint, ramuneles, vandenuku, niekas nepadejo.gyd israse lasiukus vienus po to kitus...niekas nepadeda, po to pasake kad kanaleliai uzsikimse ir reikia palaukti, su laiku susitvarkys. Bet jei ne...
Kartais tokios jau negrazios akytes buna kad siaubas verysad.gif . Jis jau verkia kai pradedu valyti, nes valau n kartu i diena...
Atsakyti