QUOTE(Young @ 2010 10 17, 14:22)
man greit nuims breketus, ar galima balintis iškart po nuėmimo? Koks būdas geriausias?
Kiek zinau, tai nuemus breketus tik po pusmecio galima balintis.

Toms kurios skaito angliškai su didžiausiu pasitikėjimu galiu pasakyti, kad REKOMENDUOJU šią knygą! Patarimai suformuluoti ir pateikti puikiai, naudingos informacijos tikrai daug. Ir kas svarbiausia, kad visi tie "receptai' (jeigu juos galima tai pavadint) VEIKIA! Mano dantukai akivaizdžiai pabaltėjo. Esu tikrai apstulbusi:). Gailiuosi tik dėl vieno, kad atradau ją tik dabar, prieš tai išleidusi beveik 300lt dantų balinimo rinkiniui su peroksidu ir pieštukui. Prisegu nuorodą į knygą apačioje, pasižiūrėkite pačios. Prisipažinsiu, beskaitant tą jos pirminę informaciją, į viską žiūrėjau šiek tiek skeptiškai (ir dar tas Indas)
 Toms kurios skaito angliškai su didžiausiu pasitikėjimu galiu pasakyti, kad REKOMENDUOJU šią knygą! Patarimai suformuluoti ir pateikti puikiai, naudingos informacijos tikrai daug. Ir kas svarbiausia, kad visi tie "receptai' (jeigu juos galima tai pavadint) VEIKIA! Mano dantukai akivaizdžiai pabaltėjo. Esu tikrai apstulbusi:). Gailiuosi tik dėl vieno, kad atradau ją tik dabar, prieš tai išleidusi beveik 300lt dantų balinimo rinkiniui su peroksidu ir pieštukui. Prisegu nuorodą į knygą apačioje, pasižiūrėkite pačios. Prisipažinsiu, beskaitant tą jos pirminę informaciją, į viską žiūrėjau šiek tiek skeptiškai (ir dar tas Indas)  , tačiau surizikavau ir tikrai tuo nesigailiu, priešingai yra sunku patikėt, kad viskas kas buvo žadama iš tiesų veikia:) Nesigadinkim savo dantų balindami juos peroksidu, kai pasaulyje yra tokių puikių knygų. (this is my opinion)
 , tačiau surizikavau ir tikrai tuo nesigailiu, priešingai yra sunku patikėt, kad viskas kas buvo žadama iš tiesų veikia:) Nesigadinkim savo dantų balindami juos peroksidu, kai pasaulyje yra tokių puikių knygų. (this is my opinion) Toms kurios skaito angliškai su didžiausiu pasitikėjimu galiu pasakyti, kad REKOMENDUOJU šią knygą! Patarimai suformuluoti ir pateikti puikiai, naudingos informacijos tikrai daug. Ir kas svarbiausia, kad visi tie "receptai' (jeigu juos galima tai pavadint) VEIKIA! Mano dantukai akivaizdžiai pabaltėjo. Esu tikrai apstulbusi:). Gailiuosi tik dėl vieno, kad atradau ją tik dabar, prieš tai išleidusi beveik 300lt dantų balinimo rinkiniui su peroksidu ir pieštukui. Prisegu nuorodą į knygą apačioje, pasižiūrėkite pačios. Prisipažinsiu, beskaitant tą jos pirminę informaciją, į viską žiūrėjau šiek tiek skeptiškai (ir dar tas Indas)
 Toms kurios skaito angliškai su didžiausiu pasitikėjimu galiu pasakyti, kad REKOMENDUOJU šią knygą! Patarimai suformuluoti ir pateikti puikiai, naudingos informacijos tikrai daug. Ir kas svarbiausia, kad visi tie "receptai' (jeigu juos galima tai pavadint) VEIKIA! Mano dantukai akivaizdžiai pabaltėjo. Esu tikrai apstulbusi:). Gailiuosi tik dėl vieno, kad atradau ją tik dabar, prieš tai išleidusi beveik 300lt dantų balinimo rinkiniui su peroksidu ir pieštukui. Prisegu nuorodą į knygą apačioje, pasižiūrėkite pačios. Prisipažinsiu, beskaitant tą jos pirminę informaciją, į viską žiūrėjau šiek tiek skeptiškai (ir dar tas Indas)  , tačiau surizikavau ir tikrai tuo nesigailiu, priešingai yra sunku patikėt, kad viskas kas buvo žadama iš tiesų veikia:) Nesigadinkim savo dantų balindami juos peroksidu, kai pasaulyje yra tokių puikių knygų. (this is my opinion)
 , tačiau surizikavau ir tikrai tuo nesigailiu, priešingai yra sunku patikėt, kad viskas kas buvo žadama iš tiesų veikia:) Nesigadinkim savo dantų balindami juos peroksidu, kai pasaulyje yra tokių puikių knygų. (this is my opinion) O gal galėtum mums atskleisti keletą šios knygos taip vadinamų "receptų"?
 O gal galėtum mums atskleisti keletą šios knygos taip vadinamų "receptų"?   
  pradėjau klausinėti, kodėl ji taip mano, o ji teatsakė: "tokia mano nuomonė, o jūs galit darytis ką norit, bet tai tikrai kenksminga dantims..."
  pradėjau klausinėti, kodėl ji taip mano, o ji teatsakė: "tokia mano nuomonė, o jūs galit darytis ką norit, bet tai tikrai kenksminga dantims..."   Kažkaip daug tuo nesidomėjau, be ar tikrai tai taip kenksminga? Kuo tai pasireiškia? Dantys greičiau iškris senatvėj?
  Kažkaip daug tuo nesidomėjau, be ar tikrai tai taip kenksminga? Kuo tai pasireiškia? Dantys greičiau iškris senatvėj?  

Nes tai savaime suprantama, kavos puodelis blogai plaunamas pasidaro rudas.Jei ji plauni is karto isgerus kavos, jis nesunkiai nusiplauna, pasidaro baltas. Su dantim irgi tas pats.Daugelis isgere kavos nieko i burna nebeima ilga laika.Tai aisku,kad dantys igys nenorima atspalvi.
 Nes tai savaime suprantama, kavos puodelis blogai plaunamas pasidaro rudas.Jei ji plauni is karto isgerus kavos, jis nesunkiai nusiplauna, pasidaro baltas. Su dantim irgi tas pats.Daugelis isgere kavos nieko i burna nebeima ilga laika.Tai aisku,kad dantys igys nenorima atspalvi.