Kokie pliusai ir minusai?
koks rezultatas

aciu is anksto uz atsakymus

pradėjau klausinėti, kodėl ji taip mano, o ji teatsakė: "tokia mano nuomonė, o jūs galit darytis ką norit, bet tai tikrai kenksminga dantims..."
  pradėjau klausinėti, kodėl ji taip mano, o ji teatsakė: "tokia mano nuomonė, o jūs galit darytis ką norit, bet tai tikrai kenksminga dantims..."   Kažkaip daug tuo nesidomėjau, be ar tikrai tai taip kenksminga? Kuo tai pasireiškia? Dantys greičiau iškris senatvėj?
  Kažkaip daug tuo nesidomėjau, be ar tikrai tai taip kenksminga? Kuo tai pasireiškia? Dantys greičiau iškris senatvėj? 
 O dėl grandymo (lazeris, abrazyvios dantų pastos ir t.t. ), tai nebent naujus dantis teks senatvėje implantuotis ar protezuotis, brangus, bet ne toks drastiškas malonumas. Balsuočiau už dantų emalio nubrūžinimą
   O dėl grandymo (lazeris, abrazyvios dantų pastos ir t.t. ), tai nebent naujus dantis teks senatvėje implantuotis ar protezuotis, brangus, bet ne toks drastiškas malonumas. Balsuočiau už dantų emalio nubrūžinimą    

), nuo oro ikvepimo geldavo ir kai tas gelimas jausdavosi, dilgciodavo puse dienos
  ), nuo oro ikvepimo geldavo ir kai tas gelimas jausdavosi, dilgciodavo puse dienos  

Nes tai savaime suprantama, kavos puodelis blogai plaunamas pasidaro rudas.Jei ji plauni is karto isgerus kavos, jis nesunkiai nusiplauna, pasidaro baltas. Su dantim irgi tas pats.Daugelis isgere kavos nieko i burna nebeima ilga laika.Tai aisku,kad dantys igys nenorima atspalvi.
 Nes tai savaime suprantama, kavos puodelis blogai plaunamas pasidaro rudas.Jei ji plauni is karto isgerus kavos, jis nesunkiai nusiplauna, pasidaro baltas. Su dantim irgi tas pats.Daugelis isgere kavos nieko i burna nebeima ilga laika.Tai aisku,kad dantys igys nenorima atspalvi. As jau kuri laika taip ir gyvenu
 As jau kuri laika taip ir gyvenu  Del sveikatos problemu teko atsisakyti kavos ir dabar taip ir gyvenu - visos koleges rytais geria kava, o as isipipu gryno vandenuko ir taip pat su jomis gurksnoju
 Del sveikatos problemu teko atsisakyti kavos ir dabar taip ir gyvenu - visos koleges rytais geria kava, o as isipipu gryno vandenuko ir taip pat su jomis gurksnoju  O kas cia tokio?
 O kas cia tokio?  Nematau as tamr neiko blogo nei gedingo
 Nematau as tamr neiko blogo nei gedingo  Ir as pritariu kazkurios cia pasisakiusios merginos nuomonei, kad uz vandeni is skysciu nieko sveikiau nera
 Ir as pritariu kazkurios cia pasisakiusios merginos nuomonei, kad uz vandeni is skysciu nieko sveikiau nera  As geriu TIK vandeni ir tikrai galiu pasakyti, kad pliusas didelis - is dantukams ir kitiems dalykams vanduo ne kiek nekenkia, ko negalima pasakyti apie visus kitus gerimus
 As geriu TIK vandeni ir tikrai galiu pasakyti, kad pliusas didelis - is dantukams ir kitiems dalykams vanduo ne kiek nekenkia, ko negalima pasakyti apie visus kitus gerimus