Įkraunama...
Įkraunama...

Jis mažesnio ūgio

QUOTE(Sally @ 2005 03 19, 16:58)
Kai mano pacios ugis tik 167(be kulniuku) tai vaikinai visada buvo aukstesni,bet jeigu butu keliais cm uz manemazesnis tai nieko tokio.Kai mergina kokiais 3 cm aukstesne nelabai traukia aki,bet jeigu kokie 7 tai jau matosi ir man  schmoll.gif  nelabai graziai ziurisi,bet,jeigu pora jauciasi gerai tai koks skirtumas kas ka mano rolleyes.gif
p.s uztat mano busimojo ugis 198cm  blush2.gif  blush2.gif

Mano pacios irgi 167 cm. Mano draugo ugis 170, bet as vis tiek jauciuosi nejaukiai schmoll.gif Kulniuku negaliu uzsideti, bent jau stambus jis butu, o tai dar ir sveria kaip manekene unsure.gif doh.gif Jauciu diskomforta ir tiek doh.gif
Atsakyti
Kai uzsidedu aukstakulnius mano busimasis buna mazesnis...Anksciau kazkaip nejauku budavo, bet dabar jau pripratau. Tiesiog nebesiaunu batuku su aukstais kulniukais. cry.gif

Nors man taip grazu kai vyras aukstesnis kokiais 15-20cm..
Atsakyti
As, kaip 180, galiu pasisakyt autoritetingai smile.gif

Taigis teiiip. Jeigu motera turi smegenu, tada jai dzin. Nes. Diedai vertinami ne pagal ugi, mat jie ne kokie aukso grynuoliai - kuo didesnis, tuo geresnis, ir ne rukytos skumbres, kur irgi visi nori didesniu biggrin.gif Pagal ka vertinami diedai, yra atskira tema, Sever vakar uzvede.

Ar diedai pergyvena, kad boba aukstesne? Yra diedu, kurie pergyvena, ir yra diedu, kuriems dzin. Bet aplamai bobos ilgis tera papildomas navorotas, o irgi ne pagrindinis, kaip ir renkantis diedus smile.gif Diedai, mano ilgamecio stebejimo isvadomis, renkasi taip - kas labiausiai domisi kojomis ir uzupakaliu, draugauja su ilgom, ir taip yra del to, kad kuo ilgesne boba, tuo ilgesnes jos kojos smile.gif Kas vienok labiau intersuojasi papais - tas draugauja isimtinai su trumpom, nes is virsaus iskirpte gerai matosi smile.gif
Is to persasi moksline isvada, kad mazos bepapes moteraites turetu pult ne prie aukstakulniu, o prie push up liemeneliu, aukstakulnius palikdamos dilboms, teip vat smartass.gif

O jei pora is tiesu labai pergyvena, kad boba aukstesne, ta paspresti galima keliais labai paprastais budais:
1. Jei boba ne vedziosi, o veziosi mersedesu, ugiu skirtumo niekas nepastebes.
2. Diedas gali vaiksciot pasistiebes. Balerunai visada taip elgiasi ir nieko, gyvi...
3. Pora gali susesti vienas kitam ant keliu, ugiu skirtumas nebebus svarbus.
4. Pora gali apskritai atsigulti!
5. Dieda labai vizualiai aukstina ragai.
6. Radikaliausias budas - vyriski pastatyti ant taburetes smile.gif Sita rekomenduodavau visiems, kas salia manes pergyvendavo del savo ugio. Geras toks budas... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 03 19, 23:51)
6. Radikaliausias budas - vyriski pastatyti ant taburetes smile.gif Sita rekomenduodavau visiems, kas salia manes pergyvendavo del savo ugio. Geras toks budas... cool.gif

vienas klausimas kilo: o kai i gatve eini, tai diedui dvieju tabureciu reik - po viena ant kiekvienos kojos pririst? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 03 20, 00:51)
As, kaip 180, galiu pasisakyt autoritetingai smile.gif

Taigis teiiip. Jeigu motera turi smegenu, tada jai dzin. Nes. Diedai vertinami ne pagal ugi, mat jie ne kokie aukso grynuoliai - kuo didesnis, tuo geresnis, ir ne rukytos skumbres, kur irgi visi nori didesniu biggrin.gif Pagal ka vertinami diedai, yra atskira tema, Sever vakar uzvede.

Ar diedai pergyvena, kad boba aukstesne? Yra diedu, kurie pergyvena, ir yra diedu, kuriems dzin. Bet aplamai bobos ilgis tera papildomas navorotas, o irgi ne pagrindinis, kaip ir renkantis diedus smile.gif Diedai, mano ilgamecio stebejimo isvadomis, renkasi taip - kas labiausiai domisi kojomis ir uzupakaliu, draugauja su ilgom, ir taip yra del to, kad kuo ilgesne boba, tuo ilgesnes jos kojos smile.gif Kas vienok labiau intersuojasi papais - tas draugauja isimtinai su trumpom, nes is virsaus iskirpte gerai matosi smile.gif
Is to persasi moksline isvada, kad mazos bepapes moteraites turetu pult ne prie aukstakulniu, o prie push up liemeneliu, aukstakulnius palikdamos dilboms, teip vat smartass.gif

O jei pora is tiesu labai pergyvena, kad boba aukstesne, ta paspresti galima keliais labai paprastais budais:
2. Diedas gali vaiksciot pasistiebes. Balerunai visada taip elgiasi ir nieko, gyvi...
3. Pora gali susesti vienas kitam ant keliu, ugiu skirtumas nebebus svarbus.
4. Pora gali apskritai atsigulti!
5. Dieda labai vizualiai aukstina ragai.

Noa, gerai tu cia thumbup.gif

Mano visi, na beveik visi bernai buvo zemesni uz mane. Pirmas vyras-zemesnis. Antras, t.y. dabartinis-tokio pacio ugio smile.gif Su aukstakulniais esu didesne ir man nusispjaut mirksiukas.gif kam nepatinka-tegu neziuro, svarbu man gerai, o ir diedui mano px-baldelina jis nuo aukstu babu, vot tongue.gif
Atsakyti

Nu bet kuo mazesnis vyras, proporcingai nuo to mazesniu gabaritu ...hmm viskas biggrin.gif Cia per discovery taip sake biggrin.gif Niu zodziu su visai jau maziuku gali buti pavojinga ax.gif biggrin.gif Nu nebent cia tiktu tas pirmas punktas apie mersedesa rolleyes.gif ir nieks nieko nepastebes tongue.gif
Atsakyti

Mano ūgis - 166 cm, o vyro - 164 cm, bet problemų dėl nieko neturim - treningai ir kedai tinka beveik tie patys tongue.gif , jis truputį smulkesnis, bet visai ne tame esmė, nenorėčiau 190 cm gražuolio, kurio net pabučiuot nesugebėčiau nepasistiebus, o kablų ir taip nemėgstu, apsiaunu tik kartais...be to, namuose galime žemiau pakabinti lempą, taip suteikiant jaukumo, visos lovos mums ne per trumpos, iš kaldros kojos neišlenda ir abu telpam į vonią tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ratatankė: 20 kovo 2005 - 11:18
Aš niekuomet nekompleksuoju šalia žemesnių vyrų. Juk prieš Dievą (ir lovoje) visi lygūs.
Atsakyti
kiti tegul vaiksto, man tai kas mirksiukas.gif
bet pati nenoreciau mazesnio vyro. mano ugis 163, tai su dar mazesniu kazkaip nejaukiai as pati jausciausi. kiek draugavau visi buvo zymiai aukstesni, ir mano vyras aukstesni 20cm. ir man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Su tais mersedesais gryna teisybe - kuo mazesnis diedas, tuo didesnis (kaip kompensacija) mersas.
As, blyn irgi 180. Ir visi graziausi diedai pasitaiko koki 175... Zapadlo desnis. Man tai vienodai, viska matau ir prisiekiu, kiek reikia... Idomu buna tik kai pamatai save nuotraukoj.
Bet labiausiai negrazu, kai pana kompleksuoja ir vaiksto su kupra ir sulinkusiais keliais. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nouvelle: 20 kovo 2005 - 12:12
QUOTE(Lemone @ 2005 03 19, 23:59)
vienas klausimas kilo: o kai i gatve eini, tai diedui dvieju tabureciu reik - po viena ant kiekvienos kojos pririst?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

eik tu sau nebegaliu,net oro pritrukau ,geras patarimas ,einu ieškot dvieju tabureciu,nes mes lygus o as noriu auksto vyro.taigi mano bus su visais navarotais .viena priblema jau isspresta. thumbup.gif dar siulykit variantus kaip kitas vietas prailgint tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemone @ 2005 03 20, 00:59)
vienas klausimas kilo: o kai i gatve eini, tai diedui dvieju tabureciu reik - po viena ant kiekvienos kojos pririst?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai ne, gatve neik, gatve vaziuokit mersedesu. O kai jau reikia stovet, tai tegu stoja ant taburetes...
Atsakyti